SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sahte Bilet Uyarısı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25067)

SivasSpor.Com 24.04.2009 09:04

Sahte Bilet Uyarısı

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/bilet.jpg[/IMG]

Sivasspor Kulübü, ligdeki zorlu Trabzonspor maçı öncesinde taraftarları sahte bilet satışına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Kulübün resmi internet sitesinde [B]''Sahte bilete dikkat''[/B] başlıklı yapılan açıklamada, ligin 29. haftasında 25 Nisan Cumartesi günü Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda saat 16.15'de oynanacak Sivasspor-Trabzonspor maçı öncesinde taraftarlar sahte bilet satışına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, taraftarlardan sahte bilete karşı uyanık olmalarını istedi.
Sahte bilet satıldığı yönünde ihbarlar aldıklarını belirten Ünsal, [B]''Taraftarlarımızdan biletlerini Sivasspor bilet satış gişesi dışında bir yerden satın almamalarını istiyoruz. Sahte bilet konusunda hassas davranmaktayız ve emniyet ile işbirliği halindeyiz''[/B] ifadelerini kullandı.

Sahte bilete karşı, bilet satış gişelerinin yanı sıra turnike girişlerinde de kontrolleri sıklaştıracaklarını ifade eden Ünsal, kesinlikle sahtecilere aman vermeyeceklerini belirtti.
Ünsal, sahte bilet satışı yapan kişilerin, Sivasspor Kulübü'ne veya en yakın polis merkezine bildirilmesini istedi.

slasher//z 24.04.2009 09:08

Cevap: Sahte Bilet Uyarısı

5 liralık şeyin sahtesini mi yapıyorlar yaa?

Salim58 24.04.2009 09:08

bence sivastaki kardeşlerimize güzel bir uyarı ama geç kalınmış bir açıklama bu maçın önemini biliyorlar dikkatli olmak lazım

GokhanTurna 24.04.2009 09:09

[B]Zaten biletler sudan ucuz bizim burda ikinci lig takımlarının fiyatlarıyla aynı. Arkadaşlarımızın gişelerden bilietleri alması daha mantıklı olur.[/B]

Salim58 24.04.2009 09:11

[QUOTE=slasher//z;507768]5 liralık şeyin sahtesini mi yapıyorlar yaa?[/QUOTE]

yapan çıkar kardeş 50 bilet satsa yeter gerçek sivaslı yapmaz ama dışardan kurcalayanlar olabilir

Yiğiter 24.04.2009 10:07

Yönetim bilet konusunda ileri seviyede zaafiyet gösteriyor..

1-Ben herzaman biletler çıktıktan bir kaç saat sonra bilet almaya giderim

2-Biletler satılırken isteyen istediği kadar satın alıyor..Geçen gördüm herhalde bir 30 tane almıştı bir kişi..:)
Karaborsa denen bir şey var..Biraz daha dikkatli olunamaz mı..?

3-Fener maçında yerime oturmuşlar..Dedim burası benim biletinizi görebilir miyim sorum.Biletimiz yok deiler..Ben neden para veriyorum ya da onlar neden vermiyor..Birisi çıkıp cevap versin!

kingyigido58 24.04.2009 13:04

[B]Sahte Bilet konusunda bir diyecegim olacakdi..[/B]

avusturyanin 7.ci liginde en son ligindeki biletler bil 4€ yani 7million.

türkcell süperligde oylamasina ragmen sivassporun biletleri neden bukadar ucuz onu anlamadim?
herseye ragmen stadimiz yine dolmuyor 5million olmasina ragmen.

Sivasspora destek olalim. Stadimizi bos tutmayalim gardaslar.

[COLOR="Red"]cCc viyanadan selamlar cCc[/COLOR]

babanazo58 24.04.2009 13:21

Arkadaşlar, ayrıca stat girişinde de büyük problemler oluyor. Fener maçına yaklaşık 1 saat önce gittim. Maraton tribünü baya bi doluydu gittiğimde.Yani stattan çok ses geliyordu. Dışarıda da kuyruk vardı ama en fazla 250 kişi... Maç başladıktan 10 dk sonra girebildik stada. Kaynakçılar çok fazla. Kapılar çok az.. Sİvassporumuza hiç yakışmıyor bunlar... Adamlar 90.000 lik stadı 10 dakikada dolduruyolar....EEE biraz Allah'tan korkalımmmmmm

58yigido00 24.04.2009 14:19

[QUOTE=deliktaşlısalim;507772]yapan çıkar kardeş 50 bilet satsa yeter gerçek sivaslı yapmaz ama dışardan kurcalayanlar olabilir[/QUOTE]

sivaslının yapacağını aklımın ucuna getiremiyorum eğer bunu yapan ******** sivasslıysa defolsun gitsin başka memlekete :s

Salim58 24.04.2009 14:29

[QUOTE=58yigido00;507862]sivaslının yapacağını aklımın ucuna getiremiyorum eğer bunu yapan ******** sivasslıysa defolsun gitsin başka memlekete :s[/QUOTE]

gerçek sivaslıyım diyen zaten hemşerisini kandırmaz ama başkaları yapar ad sivaslının olur

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:12.