SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   KANAL A ÜMİT AKTAN SİVASA TERBIYESİZLİGİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25321)

ERMAN 04.05.2009 15:28

KANAL A ÜMİT AKTAN SİVASA TERBIYESİZLİGİ

BU ÜMİT AKTAN DEnEN SAHSIYETIN SIVAS ILE NE ALIP VEREMEDIGI VAR ANLAYAMADIM HER PROGRAMINI IZLEDIGIMDE KAFAYI YIYORUM SINIRDEN TAM BIR SIVAS DUSMANI HER PROGRAMDA TAS ATIYOR SIVASA ;YOK GERCEKLER ACITIRMIS USTUNE BASA BASA DIYOR SIVAS ÜLKE PUANINI DUSUCERECEK TURKIYENIN IMAJINI SARSACAKMIS BU BENIM AKLIMA GELEN HER PROGRAM BU TÜR ACIKLAMALARDA BULUNUYOR. SİVASSPOR.COM UYLERİ OLARAK TEPMIKIMIZI GOSTERELIM

[email]haydimaca@kanala.com.tr[/email] maili bu adamın

ERMAN 04.05.2009 15:39

Cevap: KANAL A ÜMİT AKTAN SİVASA TERBIYESİZLİGİ

SONUNDA ISTEDIGIN OLDU GOZUN ICI GULUYOR KINA YAK BI TARAFINA SENIN KADAR SIVAS DUSMANI GÖRMEDIM YAZIKLAR OLSUN SENIN SUNUCULUGUNDA SANADA PROGRAMINIDA ORDA ROL YAPMA ANADOLU TAKIMLARININ FORMASINI GIYEREK. SENEYE HERHANGİ BİRİ SAMPIYONLUGUA OYNASIN ONADA CEPHE ALIRSIN GIY BJK FORMANI YAP O BOKTAN PROGRAMINI TERBIYESIZ YASINDAN BASINDAN UTAN ARTIK EVINDEN OTUR O GOBEGINI BUYUTY BU ARADA KOLTUK ALTINDA TER LEKERI VAR PROGRAMA CIKIYOSUN AYIP UTANMAZ ADAM
DAYANAMADIM SONUNDA BU MAİLİ ATTIM

yigidozan 04.05.2009 15:41

iyi etmişsin gardaş agzına saglık.mail adrsini ver bende atayım

ERMAN 04.05.2009 15:43

[email]haydimaca@kanala.com.tr[/email] maili bu adamın cok konusyor cok antepe yenıldıgımız zaman program sonunda ben demiştim adında bır yabancı sarkı caldırdır programında surekli ben demiştim sivas sole vs vs dıyordu. seviyesiz adam

Del Piero 04.05.2009 15:44

mail adresini versene lütfen bu benimde dikkatimi çekti

ERMAN 04.05.2009 15:47

[email]haydimaca@kanala.com.tr[/email] maili bu adamın

sivaslıbaki 04.05.2009 15:53

vay neyse.. Kanal A'yı basıp vuracan(Trabzonluların deyimiyle firacağum oni :D )

atabey07 04.05.2009 15:55

SADECE O DEĞİL TÜM TİRABZONLULAR AĞIZLARINA GELEN ŞEYLERİ SİVAS SPOR ALEYHİNE YAZIYORLAR.BUNLARIN BEN ...............................

PATRON 04.05.2009 16:14

Bu adamın Sivasspor'a olan düşmanlığını bilmeyen yoktur.

Öyle şeyler demek geliyorki kendimi zor tutuyorum....:mad:

H_Turan 04.05.2009 16:18

birde buna benzer düşman var tv8 de pazar günü akşam çıkan spor sunucusu da sivasa düşman iyi gidince bir şey diyen yok maç kaybedince düşmanlıklarını gösteriyorlar Sivası seven yokki basında.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:13.