![]() |
Briç`de Türkiye Şampiyonu Olduk
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bricfoto.JPG[/IMG]
Sivasspor briç takımımız Türkiye Şampiyonasında 52 rakibini geride bıraktı ve mutlu sonu yakaladı... Türkiye Briç Şampiyonasında Bordemaic kategorisinde Sivasspor Briç takımı tüm rakiplerini saf dışı bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu. Yahya Küçükkılıç,Oktay Geçit,Adnan Ekşioğlu ve Erol İlmez'den kurulu Sivasspor Biriç takımı tüm zamanların en iyi performansını elde ederek uzun bir briç maratonunun ardından mutlu sonu yakaladı. Biriç takımı kaptanı Yahya Küçükkılıç, Türkiye Şampiyonasının uzun bir maraton olduğunu ve bu süre içerisinde ekibimizin başarılara imza attığını ve 52 takımı geride bırakarak Türkiye Şampiyonu olduğunu söyledi. Sivassporumuz Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivasspor'dan önce briç takımının Türkiye Şampiyonu olduğunu dile getirerek "Arkadaşlarımızı kutluyorum. Bizde futbol takımı olarak mutlu sonu yakalamak istiyoruz. İnşallah 4 hafta sonra bizde şampiyonluğumuzu ilan ederiz" dedi. [B]sivasspor.org.tr[/B] |
Cevap: Briç`de Türkiye Şampiyonu Olduk
Tebrikler.. Darısı futbol takımımıza..
|
[B]Artık her spor dalında başarı elde ediyoruz sadece futbolda değil her alanda lider bir şehir oluyoruz[/B]
|
Basketbol,Voleybol,Tekvando,Güreş,Boks,Atletizm,Hentbol ve kış sporları gibi alanlara da adım atmalıyız.
Büyük camia olmak istiyorsak sadece futbol ve briçe önem vermemeliyiz. Bu sene bu çalışmalara başlanabilir bütçe hazır gibi. En iyi sporcuların Sivasdan çıktığını unutmayalım. Her alanda başarı sağlıyacağımızı düşünüyorum |
tebrikler sıra sivassporumuzda
|
[B]Şimdi sıra S.spor'da Şampiyon Sivas:):)[/B]
|
tebrikler darısı sivasspor futbol takımımızın başına
|
helal olsun ..... İnşaallar SİVASSPOR FUTBOL TAKIMIMIZDA ŞAMPİYON...
|
Briç takımımızı tebrik ediyorum inş futbol takımımız da şampiyon olur.
|
[QUOTE=GokhanTurna;514716]Basketbol,Voleybol,Tekvando,Güreş,Boks,Atletizm,Hentbol ve kış sporları gibi alanlara da adım atmalıyız.
Büyük camia olmak istiyorsak sadece futbol ve briçe önem vermemeliyiz. Bu sene bu çalışmalara başlanabilir bütçe hazır gibi. En iyi sporcuların Sivasdan çıktığını unutmayalım. Her alanda başarı sağlıyacağımızı düşünüyorum[/QUOTE] çok doğru bi nokta gökhan. yavaş yavaş diğer branşlara yönelmemiz lazım.. örneğiniyi bir basketbol takımı cıkarılabılır.. 1.ligde bır de basketbol takımımızla tarıh yazarız belkı:) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:09. |