![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/1.bld_yenilgisi.jpg[/IMG]
Şampiyonluk yolunda çok önemli bir üç puanı daha kaybettiğimiz Sivasspor - İstanbul B.B. maçını değerlendirelim. [B]Maçın yıldızı kimdi ?[/B] Maçın en kötüsü kimdi ? [B]Maçta göze çarpanlar ?[/B] Ne gibi eksiklerimiz var ? [B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?[/B] Taraftar nasıldı ? [B]Maç hakkında genel yorumunuz ?[/B] |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
maçın en kötüsü mehmet yıldızdı en iyisi bilica idi artık mehmeti alma bülent hoca
|
nesini değerlendireceğiz ki adamlar baba gibi yendiler.. Tek takdir edilecek kişi vardı.. O da seyirci.. Gerisi hava civa.. Musa bey maçtan sonra röportajında diyor ki üç maç kaldı başarabilirsek başaracağız başaramazsak canımız sağolsun diyor.. Taraftarın canı sağolmuyor ama .. Sivas zengin memleketi değil o bilet parasını nasıl buluyorlar onu yaşamayanlar bilmez..
|
[B]Yazacak bişey bulamıyorum. Bilica'dan başkası yalan. Abdurrahman Antep macından sonra bugunde berbat ötesiydi bu takımı hak etmiyor.
Bilica'yı satmak klube yapılacak en büyük ihanettir.[/B] |
macin kotusu her zaman gibi mehmet yildiz oyuncularimizin bir panik icinde oynamasi mac istedigimiz gibi olmadi yapamadilar yazik oldu bize insallah kalan 3 macta birseyler yapabiliriz seyirci tirubunleri doldurmus nafile yazik oldu cok yazik bize hayirlisi
|
Maçın yıldızı kimdi ?
ibrahim tun Maçın en kötüsü kimdi ? petkoviç abdullah Maçta göze çarpanlar ? ilk yarı yoktuk Ne gibi eksiklerimiz var ? kontrollü oynamadık Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? bize yakışmadı Taraftar nasıldı ? iyi Maç hakkında genel yorumunuz ? |
bu takım mı şampıyon luğa oynuyor ya bırak allah aşkına bı defa ben m.yıldız ı bırak oyunculu onu bızım kamyona muavin bıle almam adam yaptığı bısey yokkı sahada sadece sivas halayında bayılma yerı varya onu cok gulz becerıyor
takım halinde döküldü sivasspor yıldız mıldız yoktu tebrıkler ibb cok güzl yendın bızı helal olsun oynayan kazanır bu takım bırak şampıyonluğu intertotoya gıdersek sükredek 4 cü olarak :mad::mad: |
bence bu maç bülent uygunun hatası 3 forvetle çıktık çuvalladık niye fantazi yaptı anlamadım bir de haftalardır dikkat ediyorum kamanan ve abdurahman takımı bozuyorlar biri hücümda diğeri defansta ikisi de bundan sonraki maçlarda oynamasınla bir de sezer ne olursa olsun oynasın çok kaliteli bir adam tek golün asistini de o verdi haftaya klasik oyun dizilişiyle kamanansız ve aposuz bir takım hacettepeye fark atar
|
[B]Maçın yıldızı kimdi ?[/B]
Yildizi yoktu ama en iyisi herzamanki gibi Bilica. [B]Maçın en kötüsü kimdi ?[/B] Mehmet Yildiz.. [B]Maçta göze çarpanlar ?[/B] Ilk 20 dakka uyuduk [B]Ne gibi eksiklerimiz var ?[/B] Sanslarimizi daha iyi degerlendirmeliyiz. IBB'nin kaleye 3 sutu vardi (2 gol) Bizim ise 9 sutumuz vardi (1 gol) [B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?[/B] Inanilmaz... Bu kadar sansin degerlendirilmemesi [B]Taraftar nasıldı ?[/B] Taraftar bugün yine iyidi. Yenik oldugumuz halde iyi desteklediler. Keske mactan sonra oyunculara motive icin güzel bir destek daha yapsalardi. Birdahaki haftalarda ihtiyacimiz olacak motiveye! [B]Maç hakkında genel yorumunuz ?[/B] ... |
Hiçbirt şeye değil de iki hafta önce sahamızda madara,rezil rüsva ettiğimiz takım farkı 1'e indirdi ona üzülüyorum..
Mehmet yıldız satıldı haberine en çok üzülenlerden biri bendim ama lanet olsun o üzüldüğüm güne.. Bu bir hafta nasıl geçecek?Ne yapacağım ne edeceğim..off:mad: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:34. |