![]() |
AĞLATTINIZ BİZİ SAKARYA
[B][COLOR="black"]Ne yazsam ne etsem bilmiyorum. Bizi Çok üzdünüz SAKARYA :mad:[/COLOR][/B]
|
Cevap: AĞLATTINIZ BİZİ SAKARYA
[B]evet yazık oldu sakaryaya...
inanıyorumki seneye tekrar çıkacaklardır 1. lige...[/B] |
Sakaryaspor ligin 2. yarısında elinden gelen herşeyi yaptı ama olmadı malesef... seneye tekrar bank asya diğer sene süperligde göreceğiz inşallah..
|
İNŞ. AİT OLAN YERİNİZE DÖNECEKSİNİZ SAKARYA-GÖZTEPE
İNŞALLAH 2.LİG DE GÖZTEPEYLE BERABER BANK ASYAYA ÇIKACAKSINIZ EL ELE |
[B]Vallahi üzülmemek elde değil böylesine büyük bir takıma.Layık oldugunuz yere geleceksiniz inşallah dularımız sizinle...[/B]
|
ya napalım artık seneye tekrar çıkar inş
|
ulan kara günler bu olsa gerek. dün git şampiyonluğu ver bu gün şikeci altay sakaryayı düşürsün offf offf..
|
ŞAHSIM ADINA ÜZÜLDÜM SAKARYAYA GÜZELTAKIM İŞALLAH SENEYE
|
Sakaryaspor'un düşmesine gerçekten çok üzüldüm. 1983-1989 yılları arasında Sakarya'da yaşayan birisi olarak gerçekten gönül verdiğim SAKARYASPOR'umuzun düşmesine gerçekten çok üzüldük.
Ne garip tesadüftür ki, Kocaelispor ile aynı ligde kolay kolay oynayamayan düşman kardeşler yine ayrıldılar. Kocaelispor Bankaya 1. Lige düşerken Sakarspor'da 1.Ligden ayrılarak 2. Lige düştü, yine biraraya gelemediler. Sakaryaspor'u bir an önce, önce 1. Ligde daha sonra Süper Ligde görmek dileğiyle [B]SAKARYASPOR CAMİASINA VE TARAFTARLARINA [/B]Geçmiş olsun diyorum. AYK |
[B]Yazık oldu bizim halimize kim ağlıycak bakalım....şampiyoluk giderse[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:43. |