![]() |
Umutlar Bitmedi
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/ibrahimdagasan.jpg[/IMG]
Yiğidolar’ın tecrübeli ismi Murat, "Elimizdeki avantajımızı kaybettik. Ama ligin bitimine 3 hafta var. Biz yeniden bu maçları kazanarak lig sonunda şampiyonluğa ulaşan taraf olmak istiyoruz" dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor yenilgisiyle liderliği kaybeden Sivasspor, Hacettepe maçının hazırlıklarına başlarken kırmızı beyazlı futbolculardan Murat Erdoğan ve İbrahim Dağaşan, şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacaklarını söyledi. Cumartesi günü ligden düşmesi kesinleşen Hacettepe ile Ankara'da karşılaşacak olan Sivasspor, karşılaşma için Kızılcahamam'da dün bir antrenman yaptı. Geçen hafta sakatlığı yüzünden forma giyemeyen Sylla'nın bu haftaki maça kadar iyileşeceği açıklandı. [B]KÖTÜ MAÇ OLDU[/B] Oynadıkları son 2 maçta kaybettikleri 6 puanla şampiyonluk yolunda önemli bir yara aldıklarını belirten Murat Erdoğan, Hacettepe karşısında sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Gaziantepspor'dan sonra Büyükşehir Belediyespor maçında da beklemedikleri bir sonuçla karşılaştıklarını belirten Murat Erdoğan, şöyle dedi: "Kazanıp liderliğimizi devam ettirmek istemiştik ama olmadı. Kötü bir maç oldu bizim adımıza. Elimizdeki avantajımızı kaybetmiş olduk. Ama ligin bitimine daha 3 hafta var ve biz yeniden bu karşılaşmaları kazanarak lig sonunda şampiyonluğa ulaşan taraf olmak istiyoruz. Neticede bu ligde her takım her an puan kaybedebilir. Önemli olan bundan sonra bizim puan kaybetmememiz." İbrahim Dağaşan ise, "Rakiplerimizin de oynayacakları ve puan kaybedebilecekleri maçlar var. Dolayısıyla biz öncelikle Hacettepe maçını kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Sezon sonuna kadar oynayacağımız 3 maçta istediğimiz sonuçları alırsak, mutlu sona ulaşan tarafın biz olacağını düşünüyorum. Çıkmadan candan ümit kesilmez. Mücadelemiz sürecek." |
Cevap: Umutlar Bitmedi
ben 8taşın puan kaybediceğine inanıyorum
|
belki'de ilk defa birinciligi kaybetmenin ne oldugunu anladilar..
insallah son 3hafta'da titreyip kendilerine dönüp, bütün maçlari alirlar birde su seyircimiz çekirdek yerine bagirsaya.. aslinda çekirdek yasagi koyacan :D |
biz 3te 3 yapalimda, en onemlisi bu zaten,
bjk nasil olsa puan kaybedecektir, benim umudum var. |
kim ne derse desin ortada bir gercek var tamm yenılgi almamalıydık ama işin ddogrusu isvasın işi gercekten çok herşey bitmedi ve ezıklerin ts hiç katmıom onlar anya konya görecek ezık bence yuzde yuz puan kaybı yaşıcak yani ibre sivastan yana ama kesınlıkle puan kaybı olmamalı ŞAMPIYON SİVAS
|
VAYY SEVDA TAHMINLERİ SONRADAN GÖRDÜM AMA GÜZEL YORUM YAZIOSUN TEBRİKLER
|
TEK ŞAMPIYON VAR SİVAS KİMSE HEVES YAPMASIN ALAYINA GİDER YİGİDOYLA URAŞILMAZ:rolleyes:
|
bizimkiler anlaşılan hala uykularından uyanamışlar.sanırım uykularından gs maçından sonra uyanırlar.derler ki ne çabuk bitti bu lig.yorgan gitti. uyku bitti.sağlık olsun.futbolda umut tükenmez.
|
[QUOTE=konartr58;517869]bizimkiler anlaşılan hala uykularından uyanamışlar.sanırım uykularından gs maçından sonra uyanırlar.derler ki ne çabuk bitti bu lig.yorgan gitti. uyku bitti.sağlık olsun.futbolda umut tükenmez.[/QUOTE]
ist bb yenemeyen antepe yenilen bir sivasspor ben sanmıyorum galarasarayı yensin imkansız bence iki takımı yenseydin tamam derdim ama şu an hiç sanmıyorum sivassporun toplayacağı max puan 5 dir benim görüşüm |
[QUOTE=sevda58;517854]biz 3te 3 yapalimda, en onemlisi bu zaten,
bjk nasil olsa puan kaybedecektir, benim umudum var.[/QUOTE] aynen kardesım katılıyorum sana;) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:34. |