![]() |
Topun İzi Hala Sırtımda
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Deninzli_svs_svnc.jpg[/IMG]
Turkcell Süper Lig’de Hacettepe’yi 2-1 yenen Sivasspor’da Sedat, maçın sonlarında aleyhlerine verilen penaltı nedeniyle hakeme tepki gösterdi. [B]Sedat BAYRAK[/B] Lig TV’ye konuşan Sedat’ın açıklaması şöyle: “Topun izi hala sırtımda. Sırtıma çarptıktan sonra top, Murat’ın eline çarpmış. Fırat Hoca öyle dedi. İnşallah dediği doğrudur. Aldığımız iki mağlubiyet bize yakışmadı ama futbol bu, oluyor böyle şeyler. Son güne kadar zorlayacağız. Olursa olur, olmazsa da kimseye hesap vermek zorunda değiliz. Sadece hocamıza hesap veririz. Biz mutlu sona ulaşmak istiyoruz ama mutlu sona ulaşan takımı da tebrik edeceğiz.” [B]Murat SÖZGELMEZ[/B] Sivasspor'un başarılı oyuncusu Murat Sözgelmez, Hacettepe karşısında alınan galibiyetten sonra Lig Tv mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. Oyuna girdikten hemen sonra kırmızı kartla oyun dışı kalan ve penaltıya sebebiyet veren Sözgelmez yaptığı açıklamada "Top bana çarptı ama öncelikle Sedat'a çarptı ve bana sekti. Zaten çok sert geliyordu top. Yani ben kasıtlı bir müdahale yapmadım. Sonuçta hakemin takdiridir. Ne yapalım cezamızı çekeceğiz. Hayatımda gördüğüm ilk kırmızı kartımdı. Bu maç bizim için çok önemliydi. Çıkışa geçmek istiyoruz. Beşiktaş'ın puan kaybetmesini bekleyeceğiz" dedi. [B]Abdurrahman DERELİ[/B] Sivasspor’un sağ beki Abdurrahman, Hacettepe galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, üzerlerinde stres olmadığını söyledi. Lig TV’ye konuşan Abdurrahman’ın açıklaması şöyle: “Geçtiğimiz haftalarda istemediğimiz mağlubiyetler aldık. Bunun moral bozukluğu vardı. İlk dakikalarda iyi oynadık. Atamayınca zorluk çekiyorsun. Devre arasında içeride panik yapmamıza gerek olmadığını söyledik. Kırmızı karttan sonra ister istemez skoru korumak için geriye yaslandık. Murat ağabeyle bu hafta içinde gol atacağına dair bir konuşmamız oldu. O gol atınca çok sevindim. Stres fazla yok. Basın bu konuyu biraz abartıyor. Geçtiğimiz sene de yaşadık bunları.” |
Cevap: Topun İzi Hala Sırtımda
[B]TV den penaltı gibi görünüyodu ama 2-1 olsun bizim olsun...[/B]
|
HAKEMİN SURATINA İZ YAPMAK LAZIM ASLINDA
|
[SIZE="6"][FONT="Arial Black"]Sivaslı olmakla övünme öyle ol ki Sivas seninle övünsün[/FONT][/SIZE]
|
zafer yolunda çekilen çile kutsaldir
kiliçla alinan vatan para ile satilmaz vatan ve iman ugrunda ölmeyi borç bilirim sehitler ölmez vatan bölünmez burasi TÜRKiYE , ya sev ya terk et ***NE MUTLU TÜRKÜM DiYENE*** _________$$$$$$$$$$$__________________________ _______$$$$$$$$$$$$$$$$$____________$_________ ____$$$$$$$$__________$$$$_________$$$________ __$$$$$$$$________________________$$$$$_______ _$$$$$$$_____________________$$$$$$$$$$$$$$$__ _$$$$$$$_______________________$$$$$$$$$$$____ __$$$$$$$$________________$_____$$$$$$$$$_____ ____$$$$$$$$__________$$$$_____$$$$___$$$$____ _______$$$$$$$$$$$$$$$_________________________ __________$$$$$$$$$$___________________________ > HER GÜNÜM CENAZE HER GÜNÜM ŞEHiT > > BUNLARIN SEBEBİ BİR İT OĞLU İT > > UYAN TÜRK EVLADI UYUMA UYAN > > OTUZ KUPONA ALINMADI BU VATAN |
[B]anladık penaltıda kırmızı kart ne alaka adam yüzünü demi korumasın ellerini neresine koysun ![/B]
|
hakem iyi iyi dedik son dakikalarda yaptı yapacağını bu kadar rezillik olmaz
|
Ben SEDAT BAYRAK´in konusmasina takildim(NEDEMEK)Sampiyon olursak olur olmazsa hocamdan baska kimseye hesap vermeyiz?Evet caniniz sagolsun ölüm yok ucunda ama cikacaksin aslanlargibi mücadeleni edeceksin.Sampiyonluk icin mucadele etmeyin sonrada kalkip hocamizdan baska kimseye hesap vermemyiz. Bu sivassipor taraftari sizleri sevip bagrina bastigibi hesap sormasinida iyibilir kusura bakma?
|
bu maçı aldık artık ileriye bakmak lazım yürü yiğidom kim tutar seni
|
[B]ßna Çarpma qibi qeLdi:confused: ..........![/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:06. |