![]() |
Duble Yaparız
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/bulentuygun2.jpg[/IMG]
Bülent Uygun:"Hacettepe galibiyetiyle üzerimizdeki stresi atmış olduk. Şimdi G.Birliği karşılaşmasına odaklandık", dedi.. Hacettepe deplasmanında aldığı galibiyetle iki haftalık suskunluğuna son veren Sivasspor'da büyük sevinç yaşanıyor. Takımın üzerindeki strese son verdiğini ifade eden teknik direktör Bülent Uygun, "Şimdi tek hedefimiz evimizdeki Gençlerbirliği ve deplasmanda oynanacağımız Galatasaray maçlarını kazanmak. Takımımda bu potansiyel var. Duble yapacağız" dedi. [B]DESTEK İSTİYOR [/B] Uygun, bundan sonra taraftarın desteğine daha çok ihtiyaç duyacaklarını da hatırlatarak, "İki karşılaşmaya final gözüyle bakıyoruz. Tribünleri yine dolu görmek istiyoruz" açıklamasını yaptı. Uygun, kazanılan Hacettepe karşılaşmasıyla ilgili olarak ise "İlk dakikalarda yakaladığımız fırsatları değerlendirseydik daha da farklı olacaktı" diye konuştu. [B]FotoMaç[/B] |
Cevap: Duble Yaparız
Gençlerbirliğinin Ligdeki sıralamasinida göz önüne alırsak çok zor olacak.. inş erken dakikalarda atacağimiz bir gol takım üzerindeki stresi kaldiracak ve bu maçta birkaç gol atarak averajımızı düzeltmemiz gerekir beşiktaşin alacaği bir beraberlik. bizi averajla şampiyon yapabilir.. artık değil puanlar atilan gollerin yenilen gollerin hesabi yapilacaği bir hafaya girdik.. ALLAH' herşeyi kalbimize göre verir inşallah..
|
hocam ben artık demeçlere değil icraatlere bakıyorum.....
|
taraftar desteği tam olarak devam ediyor sonuna kadarda devam edecek kalan iki maçımızı alalım sonucu görürüz heryerde destek herzaman destek
|
[QUOTE=sensetik;519555]hocam ben artık demeçlere değil icraatlere bakıyorum.....[/QUOTE]
İmzamı atarım altına abi. Kesinlikle artık konuşmaları dikkate almıyorum |
BIRAK hoca artık bu hayalleri elimize kadar gelen şampiyonluğu başkasına verdin sen ve mehmet yıldızın muhammet alinle mehmetin ayağına baliliyi kamananı yedin keşke hiç şampiyonluk potasına girmeseydik şampiyonluk bizim neyimize
|
taraftar mı istiyorsun.hoca sanırım seyirci demek istedi.dolu görünsün her yer yeter.ne olacak doldursan.kuru kalabalığın sana ne faydası var.
|
bu stresi bence hicbir anadolu takimi kaldiramazdi zaten taraftari destegine ihtiyaci var takimin hemde cok önemli görevimiz tam sirasi ama biz en kolayina kacip elestiriyoruz bu elestirileri okuyunca inaninki takim strese girecek diye bende giriyorum bu is takim isi taraftarla beraber 18 kisilik kadro bir olmali onlar görevini yapiyor layikiyla bizse onlari dahada strese sokuyoruz belkide hata bizdedir bir düsünsek sampiyon olmasada hocamin dedigi gibi sampiyon biziz ama birinci fark etmez
|
gençlerbirliği bizi biraz zorlayabilir bülent hocanın gençlerbiliği maçına çok iyi kadro çıkarması lazım
|
Dışarıdan ahkam kesmesi kolay.Bizden daha iyi kadroları olmasına rağmen bizim altımızda kaç takım var bir bakın.Biz bu saattten sonra 1. de 2.de 3.de olsak başarılıyız.Yönetime ,Bülent Uyguna ve futbolculara teşekkür etmek gerekirken birde eleştirip strese sokmayın.Bu maçı rahat kazanacağız.Kimsenin şüphesi olmasın.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:10. |