SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25648)

SivasSpor.Com 24.05.2009 21:16

Maçı Değerlendirelim

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/svsgencler.jpg[/IMG]

Şampiyonluk yolunda çok önemli bir üç puanı aldık. Sivasspor - Gençlerbirliği maçını değerlendirelim.

[B][COLOR=#000000]Maçın yıldızı kimdi ?[/COLOR][/B]

[COLOR=#000000]Maçın en kötüsü kimdi ?[/COLOR]

[B][COLOR=#000000]Maçta göze çarpanlar ?[/COLOR][/B]

[COLOR=#000000]Ne gibi eksiklerimiz var ?[/COLOR]

[B][COLOR=#000000]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?[/COLOR][/B]

[COLOR=#000000]Taraftar nasıldı ?[/COLOR]

[B][COLOR=#000000]Maç hakkında genel yorumunuz ?[/COLOR][/B]

YatodaSin 24.05.2009 21:21

Cevap: Maçı Değerlendirelim

En kötüsü musa.bukadar olmaz ya.sampiyonluk onun yüzünden gitti.

Ilk yarida gene berbat bir futbol izledik.Oyuncularda hic hirs yoktu.

Ikinci yariya iyi basladik ama.

Bu ara seyirciye 10 üzerinden 1 puan veriyorum.Oda gollerden sonra bagirdiklari icin.

tuzlugollu 24.05.2009 21:28

MACIN ADAMI BILICA VE KAMANAN IBRAHIM DAGASAN MUSA TRANSFER DEDIKODULARI CIKTI CIKALI OYNAMAKDAN BI HABERLER MEHMET YILDIZ ZATEN HERKESIN BILDIGI GIBI BULENT UYGUNA LAF YOK OZATEN KENDINI FUTBOL IDOLU SANIYOR 3 1 ONE GECMISSIN SKORU KORUMA DERDINDESIN SEN TEKNIK DREKTORSEN BENDE KAMYONCUYUM NASIL BIR ANLAYISSA ANLAMADIM GITTI ALLAHTAN MAC FAZLA UZAMADI UTANARAK BI MAC DAHA IZLETTIN BULENT HOCA NASIL TURBULANS TAKTIGIN VARSA BIZ NE ZAMAN ONE GECSEK ATACAGIMIZI DEGIL YIYECEGIMIZI DUSUNUP GERIYE YASLANIYOZ NASIL TURBULANSSA NORMALDE SALLAYAN FIRLATAN ATAN OLMAK VARKEN TAKIMIN ELI AYAGI BIRBIRINE DOLASIYO GECEN HAFTALARDAKI ANTEP ISTANBUL MACLARINDAN 6 PUAN ALSAYDIK BUGUN SAMPIYONLUK TURUNU ATMIS OLURDUK HAKEM DENEN YAVRU MEHMET YILDIZA KARTTA GOSTERMEDIKI GS MACINDA STRESSIZ BI MAC SEYREDELIM HAYRET ILK DEFA MEHMETI OYUNDAN ALDI LAKIN SIVASSPORUN YARARINA DEGIL MEHMETI DS MACINDA VITRINE CIKARTMAK ADINA MEHMET YINE O MACTA SAHADA GEZERSE BENCE ARTIK HIC GEREK YOK BU SEZON EMEKLERINDEN DOLAYI TESEKKUR EDIP GONDERMEK LAZIM CUNKU ARTIK ONUN SIVASSPORDA MIADI DOLMUSTUR TABI BU YORUMLAR BENI BAGLAR KIMSE CELALLLENIP BENIM YORUMUMA KIZMASIN SIVASI EN COK SEVEN KADAR BENDE SIVASLIYIM ONDAN BUNDAN FAZLA SEVIYOM DEGIL HER SIVASLI KADAR..... TABI BULENT UYGUNDAN COK OLDUGU KESIN

yıgıdo cemıl 24.05.2009 21:29

macı duzgun izleyip dinleyemedikki yorum yapalım
buda dusunulecek bır durum BİLMEM ANLATABİLDİMMİİİİ

mdeniz58 24.05.2009 21:34

[B]İlk yarı berbat bir sivasspor vardı.
İkinci yarı Kamanan'ın girmesiyle hava değişti ve ilk golü attıktan sonra takım havaya girdi. Durum 3-1 olduktan sonra muhteşem teknik direktör bülent uygun takımı geriye çekti,zaten futbolcularda geri çekilmek için can atıyordu:mad:
Kardeşim girmişsin havaya çık ileri fark yap g.birliğini morali bozulmuş ne diye geri çekiliyosun.İleride top sürükleyen futbolcu harici kimse yok saç baş yoldurdular....ve sonra aşırma toplarla top oynayan sivasspor yine golü bu aşırma topla yedi. Petkoviç sanki her degajında sivassporlu futbolcuya atıyormuş gibi ilerde kimse olmamasına rağmen degajı yaptı ve g.birliğine gelen bu degaj ile top bir anda kalemize geldi ve gol oldu.
Buna rağmen hala takım öne çıkmadı geriye yaslandı...ben 3-3 bitecek diye çok korktum. Ama maç daha farklı olabilirdi (2.nci yarı başlayan gollerle)
ama muhteşem hoca yine yaptı yapıcanı helal olsun sana hoca ne diyeyim:mad:

Maçın yıldızı bence Murat ERDOĞAN'dı
Maçın Kötüsü : Musa,m.yıldız(asist yaptı bir tek onun harici ortada yoktu)
ve maçı katleden ise teknik direktör bülent uygun'du.

ilk 11'de yer verilmeyen ama girdiği maçı havaya sokan KAMANAN'a Teşekkürler[/B]

Abdullah DuMaN 24.05.2009 21:35

[B] Maçın yıldızı kimdi ? Yannick Kamanan

Maçın en kötüsü kimdi ? en kötü denilemez ama Muhammed oyuna girdikten sonra topla oynayamadı

Ne gibi eksiklerimiz var ? Hava toplarında iyi olduğumuz söylenemez

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Çok stresli oynuyoruz gelecek hafta sakin oynarsak Galatasarayı yenebiliriz

Taraftar nasıldı ? Taraftar herşeyini ortaya koydu bu maçta

Maç hakkında genel yorumunuz ?

Üç puan almak sevindirici ama evimizdeki son maçta takımın taraftarının yoğun isteğine rağmen tribüne gelmeyerek taraftarı hayal kırıklığına uğratması bir Sivasspor taraftarı olarak beni üzdü bu taraftar takımın malubiyetinde bile hiçbir kötü tezahürat vs. bulunmamıştır çok ayıp ettiler[/B]

tuzlugollu 24.05.2009 21:42

bence sivas taraftari gitsin kamp kursun tesislerde biraz futbolcular taraftar baskisinida hissetsin be bune taraftari sallayan yok gerci bizimkiler strese girmis bide taraftar baski yapsa bunlar kume dusmeye oynatirdi bizi bulent uygunda ayen stresi kaldiramadik falan diyo git alman sampiyonu Wolfsburg a bak sana bi tavsiye hoca onlar da ilk defa sampiyon olmus coguda genc ve tecrubesi olmayan oyuncular git bir hafta var sende onlari arastir madem cok calisip arastiriyoruz diyosun sana tavsiye belki stres nasil yenilir bir fikir sahibi olursun yoksa gelip gelip son hafta sampiyonlugu kaybedersek daha kotu kor zaten umudumuz yok amma bi ihtimal denizli bjkyi yenerse bizde gs yenilirsek trabzonu kendi ellerimizle sampiyon yapmis oluruz fb son senelerde trabzona avni ekerde sansi tutmuyo helebu daha fena kor bizlere

esentepeli58 24.05.2009 21:50

kamanan oyuna girdikten sonra fırtına koptu :)

melihgfb 24.05.2009 21:50

inşaAllah Şampiyonluk kupası Sivas'ın olucaktır.

[B]Fenerbahçeli olarak Sivasspor'un galibiyetini kutluyorum[/B] :) , ama üzüldüm Bjk ve Gs kardeşliklerini yaptılar yine

[IMG]http://www.sporx.com/images/galeri/29/7783/B_20006c6963a2481868cc013bf34ead56.jpg[/IMG]

[IMG]http://img124.imageshack.us/img124/8840/ezelirakipler5cfyo0bt4.jpg[/IMG]

bilirsiniz kardeşleri , kardeşler üzerler mi birbirini hiç , kalıbımı koyuyorum bjk-gs maçı normal zamanda oynansın beşiktaş maç falan alamaz , zaten 90 dakika nerdeyse gs oynadı ama ne hikmet ise 2-1 yenildiler,

ve kendi forumlarında kardeşlerimizi tebrik ederiz diyorlar :) . böyle yoksunluk olurmu bilmiyorum .

inşaAllah haftaya 6s'yi yenersiniz , bjk'de yenilebilir .

keşke bugün konyaspor'u yenmeseydikde , son hafta denizlispor canla başla mücadele ederdi lig için ama daha bitmiş değildir bana göre .

saygılarımlar

Muhsinim 24.05.2009 21:52

[B]adam şampiyonluk için oynuyor stadda ses yok böyle şey olurmu ya :S...Gelenlerin çoğu 55 yaş üstü zaten onlardanda bağırmalarını bekleyemeyiz heralde...

Sesleniyorum buradan sivasspor taraftarına bunamıi olanlar maça gelmesin,maçın havasını değiştiriyorlar...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:32.