![]() |
Maçın Ardından
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent_uygun.jpg[/IMG]
Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, 3-2 kazandıkları Gençlerbirliği galibiyetinden sonra Lig Tv mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. Uygun yaptığı açıklamada "Öncelikle futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Devre arasında mecburi oyuncu değişiklikleri yaptık. Kadromuz çok geniş olmadığı için aksayan arkadaşların yerine müdahale etmekte zorlandık. Ama herkes sahada arzulu oynadı ve kazanmayı başardılar. Anadolu bizim şampiyon olmamızı istiyor. Çok çekişmeli bir son hafta yaşayacağız. İnşallah Sivasspor için hayırlı bir son hafta olur. Beşiktaş maçını çok yaşamadım. O maçla çok ilgim yoktu. Ben kendi maçımızın kaderini nasıl değiştirebiliriz diye düşünüyordum o anda.Aslında Galatasaray'ın puan alabileceğini düşünüyordum ama olmadı. Gençlerbirliği'ni de tebrik ediyorum. Çok güzel oynadılar. Kümede kaldıkları için de onları tebrik ediyorum. Çocukları kampa almayı düşünüyoruz. Son haftadaki final maçına onları kafa olarak çok iyi hazırlamak istiyoruz" dedi. |
Cevap: Maçın Ardından
ya sen ve m. ali ne yaparsa yapsın ben sizi bi türlü sevemedim sevemeyecem de....
|
BU FUTBOLCU KARDEŞLERİMİZLE BURAYA KADAR GELDİK DEVAM EDECEGİZ BİZ ŞAMPİYON OLAMASAKTA GONULLERİN ŞAMPİYONUYUZZZZZZZZ EMEGİNİZE SAGLIK ARKADAŞLAR
|
gereken en iyi yorumu yaptın hocam bundan sonrası şans ve kader macı inaşlah dilegimiz olur ama kim ne derse desin bu krıere gelmek çok zordu uzaktan davulun sesı hoş gelıoo ama zor bi maraton du sizi yürekten tebrik edıyorum sayın hocam KİM NE DERSE DESİN TÜRKIYEDE ARTIK BİR SİVAS GERCEGİ VARDIR VE VAR OLACAKTIR
|
HERHALDE TEBRIK EDIYORUM YIGIDOLARI GELINEN YERI ASLA KUCUMSEMIYORUZ FAKAT KESKE BESIKTASIN TAVSANLIGINI YAPMAYAYDIK YENILGIYIDE KABUL EDIYORUZDA IKI MAC USTUSTE YENILMESEYDIK SIMDI RAHAT OLACAKTIK AMA ALLAHTAN HAYIRLISI IMKANSIZA YAKIN AMA YINEDE BIR SANSIMIZ VAR ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
|
Bu sevinci bizlere yaşattığınız için çok teşekkür ederiz hocam. Hiç bi anadolu kulubüne nasip olmaz böle kalıcı bi başarı.
İnşallah ligi ilk 2de bitiririz. Gönül isterdiki şampiyon olalım ama %10 mu ne şansımız Takımı eleştirenler 5 sene öncesine baksın hocamızın dediği gibi |
senin önderliğinde buralara kadar geldik hocam önce sana tşk ederız bıze bu gururu yaşatığın için sonra oyunculara tüm camia ya tşk ederim;)
|
ya hocam iisnd e şu mehmet yıldız bugun çok berbat oynadı yaa
|
hocamız maçtan sonra yine çıktı anadoludan şampiyon çıkabilecegini gösterdik diyor sen kimi kandırıyorsun bülent hoca gösterdigin tek bişey var o da anadoludan şampiyon çıkamayacagı kimseyi kandıramazsın bu sözlerle kendinen başka şampiyonluk gitti haftaya şampiyonlar ligide gider. son 5 hafta adeta atının dizginlerini çekip 1. bitirmesini istemeyen bir jokey gibi yaptıgın takımla oyunkurgularınla takımın ipini çektin ve şampiyon olmasını engelledin şimdide çıkmış anadoludan şampiyon çıkacagını gösterdik diyorsun. kusura bakma ama bizde trabzonun ersun yanala yaptıgını şu son 5 maç öncesinde sana yapsaydık takım başka hocayla yada hocasız şu anda şampiyonluk turu atıyordu. şimdiye kadar yaptıkların için teşekkürler ama bu takım seninle şampiyon olamaz maalesef.
|
size ve tüm sivassporda emek verenlere tesekkür ederiz hocam
istanbul takimlarin korkusu olabildik ins daha bu sene samiyonlugu aliriz olmasada sene ye oluruz |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:17. |