![]() |
Olmadı be, olmadı işte!..
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg[/IMG]
[B]Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi[/B] Sivasspor son hatfalardaki gibi yine maça çok hızlı başladı. İbrahim, Bilica ve Musa ile üst üste pozisyonları değerlendiremedi. Buna karşılık ilk kez Sivas kalesine giden Gençlerbirliği golü buldu. Bu şok golden sonra Sivaslı futbolcular bir an önce toplarlanmaya çalışırken,sessizliğe bürünen taraftar homurdanmaya başladı. Golü 22’de yedik ve daha geride koskoca bir en az 70 dakika var,ama bizim taraftarımız sanki o anda her şey bitmiş gibi tavır sergiliyor. Taraftarlar için bir şey daha söyleyeyim, genelde yaptığı yine yaptı. Saman alevi gibi destekten sonra oyunun büyük bir bölümünde sustu. Allah’dan kale arkasındaki ”Yiğido gençlik” ve maratonun uç bölümündeki gerçek taraftarlar varda bir şey yapıp takımlarına destek olmaya çalışıyorlar. Ben yüzlerce defa yazdım, çizdim, artık bu konuda yazmakta istemiyorum, çünkü usandım, bıktım. Tekrar maça dönecek olursak. Sahanın en çalışkan ve göze bsatan ismi hiç şüphesiz Murat Erdoğan’dı. Müthiş futbolunu bir de golle süsleyerek maçın adamı oldu. Kamanan genellikle yaptığını dün akşamda yaptı ve girer girmez oyuna hareketlilik getirdi,golünüde attı. Sivasspor’da en çok aksayan taraf sol kanattı. Nitekim yenilen gollerde ordan oldu. Sivasspor 4 Eylül stadında Gençlerbirliği ile oynarken herkesin gözü kulağı Beşiktaş-Galatasaray maçındaydı. Önce üzüldük, sonra Galatasaray’ın beraberlik golüyle yıkıldık! Beni asıl üzen Galatasaray’ın yediği komik goller. Birisini Hakan Balta kendi kalesine atıyor,diğerinide 40 yaşındaki Yusuf’a adeta ”Buyur at” deniyor. Sonuç olarak, Gençlerbirliği maçından üç alınan üç puan ne bizi, ne de Yiğidoları mutlu etti. Üç puan sadece ”tesellimiz” oldu!.. |
Cevap: Olmadı be, olmadı işte!..
Abi başkanı arayıp hiç sitemde bulun mu taraftardan.Artık sende anladın abi köşe yazısında yazmakla olmuyor bu işler.Hatırı sayılır kişilerin bu konuda el atması lazım.Artık başkanın biraz olsun yumuşaması gerekli.
|
Yönetim taraftarı birleştirmeli bir şekilde...Başkan el atmadan bu iş olmaz...
|
Üzülme be abdullah abi bunun denizliside var.Birde A polat bey bu hafta baskanlarin hasinida tebrikedip elinisikacakmi acaba sivas gol atinca???BJK-GS maci izleyenler görmüstür kamaralarin yakaliyacagi hesapta yoktu elini alttan uzatarak tebrikediyor BJK golatinca ve gs iyi futboluna ragmen ikikez kaleciyle karsi karsiya kaliyor ve atamiyor?istemiyerekte olsa 1-1 olunca S......z polat stadi terkediyor bunlar sivassporu sampiyon yapmamak icin hertürlü haltyerler.
|
umutlarım bitti benim .
aslında |
[B]Henüz her şey bitmiş değil gün doğmadan neler doğar[/B]
|
[QUOTE=sensetik;521611]Yönetim taraftarı birleştirmeli bir şekilde...Başkan el atmadan bu iş olmaz...[/QUOTE]
başkan ve asistanı el attı. mesut bey reislik taslıyor. ortam bozuluyor. |
[B]zaten memlekette elini sallasan reise degiyor herkes birbirine reis demeye başladı[/B]
|
"Beni asıl üzen Galatasaray’ın yediği komik goller. Birisini Hakan Balta kendi kalesine atıyor,diğerinide 40 yaşındaki Yusuf’a adeta ”Buyur at” deniyor."
Sivasli' ya camur atmak yakismiyor.. ama devamli ayni sey yapiliyor..sivas' i yenen takimlar tesvik primi almis s.refsizler olarak ima ediliyor.. besiktas' in yendigi her takim "maci satmis" olarak gosteriliyor.. iyiden iyiye camurlasti bu is. Ben dogma buyume sivasli' yim.. kendimi bildim bileli besiktas taraftariyim.. bu sezon ikisi arasinda gecen yarista tabi ki sivasspor' u destekledim ama 1. Bulent Uygun' un hak ve tavirlari, dinmek bilmeyen kendini begenmisligi 2. Basta bu Abdullah bey olmak uzere sivas basini, yine Bulent Uygun, futbolcular ve hatta baskan' in baskalarina yonelik s.refsizlik imalari 3. Anadolu birlikteligi diye diye herkes sivas' a yatsin demeye getirmeler vs.. Beni kulupten soguttu acickasi.. simdi cikip diyeceklerdir kimileri "senin gibi taraftar olmaz olsun" falan diye.. isteyen istedigini desin.. ben bu sitede antu.com agziyla konusan pek coklari gibi fenerliden yari donme sivassporlu degilim.. herseyden once Sivas' liyim ve bildigim dogrudan geri adim atmamayi ogrendim.. bu sezonki sampiyonluk yarisinda B. Uygun onderligindeli hal ve hareketllerden hic ama hic memnun degilim. Su yaziya bakalim.. yapilan imaya bakalim.. Gs sanki tarihinin en kotu sezonlarindan birini gecirmiyor degil mi? biz bu adamlari iki kez yenmedik degil mi? bu macta Gs bu yilin en guzel futbollarindan birini oynamadi degil mi?.. resmen camur atmaya yonelik bir yazi.. kiniyorum, yakistiramiyorum.. tum hemsehrilerimive bu yazinin sahibi bey efendiyi B.Uygun akimindan kurtulup kendi oz benliklerine, o dik duruslarina donmeye davet ediyorum. Saygilarimla. |
[QUOTE=Firat Ozkan;521889]"Beni asıl üzen Galatasaray’ın yediği komik goller. Birisini Hakan Balta kendi kalesine atıyor,diğerinide 40 yaşındaki Yusuf’a adeta ”Buyur at” deniyor."
Sivasli' ya camur atmak yakismiyor.. ama devamli ayni sey yapiliyor..sivas' i yenen takimlar tesvik primi almis s.refsizler olarak ima ediliyor.. besiktas' in yendigi her takim "maci satmis" olarak gosteriliyor.. iyiden iyiye camurlasti bu is. Ben dogma buyume sivasli' yim.. kendimi bildim bileli besiktas taraftariyim.. bu sezon ikisi arasinda gecen yarista tabi ki sivasspor' u destekledim ama 1. Bulent Uygun' un hak ve tavirlari, dinmek bilmeyen kendini begenmisligi 2. Basta bu Abdullah bey olmak uzere sivas basini, yine Bulent Uygun, futbolcular ve hatta baskan' in baskalarina yonelik s.refsizlik imalari 3. Anadolu birlikteligi diye diye herkes sivas' a yatsin demeye getirmeler vs.. Beni kulupten soguttu acickasi.. simdi cikip diyeceklerdir kimileri "senin gibi taraftar olmaz olsun" falan diye.. isteyen istedigini desin.. ben bu sitede antu.com agziyla konusan pek coklari gibi fenerliden yari donme sivassporlu degilim.. herseyden once Sivas' liyim ve bildigim dogrudan geri adim atmamayi ogrendim.. bu sezonki sampiyonluk yarisinda B. Uygun onderligindeli hal ve hareketllerden hic ama hic memnun degilim. Su yaziya bakalim.. yapilan imaya bakalim.. Gs sanki tarihinin en kotu sezonlarindan birini gecirmiyor degil mi? biz bu adamlari iki kez yenmedik degil mi? bu macta Gs bu yilin en guzel futbollarindan birini oynamadi degil mi?.. resmen camur atmaya yonelik bir yazi.. kiniyorum, yakistiramiyorum.. tum hemsehrilerimive bu yazinin sahibi bey efendiyi B.Uygun akimindan kurtulup kendi oz benliklerine, o dik duruslarina donmeye davet ediyorum. Saygilarimla.[/QUOTE] Güzel arkadaşım sanıyorum senin gibi düşünen çok insan vardır..aynı hisleri paylaştıklarından eminimdir |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:42. |