![]() |
ŞAMPİYON TAKIMIMIZI KARŞILAYALIM
Arkadaşlar her ne kadar şampiyon olamasakta verdikleri mücadeleyle gönlümüzde taht kuran gönüllerin şampiyonuna bir kaşılama yapalım ne dersiniz. takımımızın ne zaman geleceğini öğrenerek bir karşılama organizasyonu yapalım derim görüşleriniz bekliyorum.
|
Cevap: ŞAMPİYON TAKIMIMIZI KARŞILAYALIM
Katılıyorum arkadaşım ben de aynı şeyleri düşünüyorum.Arkadaşlar takımımız ne zaman geliyor lütfen öğrenelim.Onları omuzlarda şampiyon gibi karşılamalıyız...
|
benım aklımda ne zamandır var ama mehmet yıldız a sordum derste sampıyon olursak donecez yoksa dagılacaz dedı yani maalesef
|
BENCEDE SİVASTA YAŞAYAN YİĞİDOLAR GEREKEN İLGİYİ GÖSTERMELİLER
LİG İKİNCİ ŞAMPİYONLAR LİGİ YOLCUSU BİR TAKIMIZMIZ VAR GURURLA KARŞILAYALIM, AYAKTA ALKIŞI HAKEDİYOR HEPSİ |
arkadaşlar ben yöneticilere ulaşamadım tanıdıkları vasıtasıyla ama bilen varsa yazarsa sevinirim ben gitmeyi düşünüyorum
|
sivasa gelmeyecekler mi acil cevap yazın geliyosalar karşılayacaz? ACİL CEVAP YAZIN HADİ
|
tam bilmiyorum kardeş ne zaman gelceklerini bir öğrebilseydim bilen yok herhalde site yöneticilerine bi ulaşssak ya onlar biliyordur
|
[FONT="Garamond"][B]HAYRETTİNİ DÜN GÖRDÜM TAKSİYE BİNİYORDU. BELKİ GÖRENLERDE OLMUŞTUR BENİM GİBİ.
HATTA BAZI TARAFTARLAR BAŞKANLARA SİVASTAN TAŞININ DEDİLER. SİVAS ÖNCE TARAFTAR OLSUN... BURSALILAR DÜN OLİMPİYATTAN DÖNERKEN SİVASSPOR BAYRAĞI SALLADILAR. HELAL OLSUN ÖRNEK OLSUN. ADAMLAR BİZİM İÇİN ÜÇLÜ ÇEKTİLER.[/B][/FONT] |
NE ZAMAN GELİP GELECEĞİNİ BİLENLERİN YANINDA OLMASSANIZ ADAM OLMASSINIZ SİZ SİVAS MERKEZDEKİLER. KAYSERİ GİBİ OLAMADINIZ YAV. YAZIKLAR OLSUN. BANADA LAF ATMAYIN. BELKİ SİZE LAF SOKAN 5 BİNİNCİ KİŞİYİM. HATTA 10 BİNİNCİ KİŞİDE OLABİLİRİM.
|
[QUOTE=Sivasli Ym;524013][FONT="Garamond"][B]HAYRETTİNİ DÜN GÖRDÜM TAKSİYE BİNİYORDU. BELKİ GÖRENLERDE OLMUŞTUR BENİM GİBİ.
HATTA BAZI TARAFTARLAR BAŞKANLARA SİVASTAN TAŞININ DEDİLER. SİVAS ÖNCE TARAFTAR OLSUN... BURSALILAR DÜN OLİMPİYATTAN DÖNERKEN SİVASSPOR BAYRAĞI SALLADILAR. HELAL OLSUN ÖRNEK OLSUN. ADAMLAR BİZİM İÇİN ÜÇLÜ ÇEKTİLER.[/B][/FONT][/QUOTE] valla ne guzel lınklerı varmı kardes |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:45. |