![]() |
İzmir/Bucaya Sivaslı Yigidolar Derneği KURULUYORR
İzmirin buca semtine kozağaç camisinin karşısına sivaslı yiğidolar dernegi kuruluyor duyruluRR
|
Cevap: İzmir/Bucaya Sivaslı Yigidolar Derneği KURU
Hayırlı ugurlu olsun.Artık organizasyonlarda sabit bir bulusma yeri olur.Tekrar hayırlı olsun
|
Ne ilginçtir ki benim bu konudan haberim yok. Yalçın abi sen biliyormusun:confused:
|
[QUOTE=GokhanTurna;525759]Ne ilginçtir ki benim bu konudan haberim yok. Yalçın abi sen biliyormusun:confused:[/QUOTE]
[B]Konuyu ilk okudugumdada bende boyle dusundum :) İzmirden birçok üyemiz var hemde site yöneticileri onlar duruken böyle bir konuyu başkası acıyor :confused:[/B] |
[B]BİZİM AÇIMIZDAN GÜZLEL BİR ŞEY BİRLİK BERABERLİK AÇISINDAN.[/B]
|
Bu tür oluşumların olması ve önceden duyurulması güzel birşey. Lakin herkesin ayrı bir baş olmasından ziyade, bir çatı altında birleşilip özde ve amaçta birlik olmak en güzelidir.
Derneğinizi kurun fakat Ege bölgesi ve İzmir çevresinde ki organizasyonlarda mutlak suretle beraber hareket etmemiz gerektiğini lütfen unutmayın. Hepimizin amacı bir olduğuna bunun da Sivasspor olduğuna göre gücümüzü göstermek için beraber hareket etmemiz lazım. Bu çabalarınızdan dolayı emeği geçen herkesi tebrik eder en kısa zamanda tanışmak isterim. Gökhan'cım konuyu takip edelim. AYK |
Hayırlı uğurlu olsun .. Bu tarz derneklerin artması dileğiyle...
|
[B]Fatih gardasimin haberi vardir kozagac da kuruluyorsa.. Hayirli ugurlu olsun...[/B]
|
hayırlı ugurlu olsun.................
|
Hayırlısı olsun en kısa zamanda geleceğim insallah...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:04. |