![]() |
Başkandan 4 Eylül Müjdesi
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/odyakmaz1810.jpg[/IMG]
Başkanımız Mecnun Otyakmaz, taraftara müjdeyi verdi: "Şampiyonlar Ligi maçlarını Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynayacak." Şampiyonlar Ligi'ne kalmanın sevincini yaşayan ancak maçların İstanbul'da oynanması endişesini taşıyan taraftar başkanın açıklamalarıyla mutlu oldu. 4 Eylül Stadı'nda bazı küçük değişikliklerin yapılmakta olduğunu belirten Otyakmaz "UEFAnın istediği küçük değişiklikler tespit edildi ve çalışmalara başlandı.En kısa zamanda 4 Eylül Stadı'nı Şampiyonlar Ligi'ne hazır hale getireceğiz" dedi. |
Cevap: Başkandan 4 Eylül Müjdesi
[COLOR="Blue"][B]Saol Mecnun Başkanım Sivas Halkı Sizinle Gurur Duyuyor![/B][/COLOR]
|
sivasta olması zaten güzel olmassa istanbul demiştim zaten sivasımıza yakışır tabi
|
Saol Baskanim
Avrupada biz Variz saten Önemli olan Hemserilerimin Destegi Sivasda. Ben insallah Stuttgart düser diyorum 1 veya 2 Taktik verebilirim ozaman:D:D |
Taraftarın sesine kulak veren büyük başkanımıza teşekkür ediyoruz. Sivas'ta olması ve Sivas'lıların kendi stadlarında seyretmesi en doğal hakkımızdı. Şİmdi görev Sivas'taki hemşehrilerimizde. Şampiyonlar Ligine yakışır bir görüntü sergilememiz lazım.
AYK |
temsil heyeti yüksek bir başkanımız var, eğilip bükülmeyen, dimdik...
en büyük başarı bu. |
iyi artık chelsa gelir milan gelir barcelona gelir inş
|
tariihinde ve türkıyede bir ilke imza atan sivas maçlarını ki bu kücümsenecek bir durum degil sivasta oynanması büyük bir sevinç sivası çok güzel günler beklıooo
|
Bu habere hakikaten çok sevindim.. Şampiyonlar Ligi bi rüyaysa, bu haber rüyanın en tatlı kısmı oldu bizim için..:)
|
zaten olması gereken buydu demek bile fazla
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:48. |