![]() |
Bilica Fener`de
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/bilicaaa.jpg[/IMG]
Sivasspor’un başarılı defans oyuncusu Fabio Da Silva Bilica’ya karşılık Fenerbahçe’den Yasin Çakmak ve 1,5 milyon dolar para alındı. Fenerbahçe’nin uzun süredir peşinde olduğu Bilica’nın kesin olarak Fenerbahçe’ye gittiğini, buna karşılık Yasin Çakmak’la anlaştıklarını belirten Başkan Mecnun Otyakmaz, bu transferde Sivasspor kulübünün menfatlerini ön planda tuttuklarını, Bilica’ya karşılık Yasin’le birlikte 1,5 milyon dolar para alacaklarını söyledi. Önceki gün düğün yaparak dünya evine giren Yasin’in, Sivasspor’da gelmekten mutlu olduğu ifade edildi. [B]Hürdoğan Gazetesi[/B] |
Cevap: Bilica Fener`de
Yasin de güzel oyucu.Fener'in kaç golünü çizgiden çıkardı.
|
[B]gitmesine üzüldüm umarım Yasin Sivassporda başarılı olur[/B]
|
kötü oldu bee bilica nın gitmesiii
|
[B]Ben hala Bilica`nın kalmasından yanayım...İnşallah yalan haberdir.[/B]
|
[B]Bilica'nın seviyesinde bir oyuncu bulmamız lazım !!
Yasin'le yürümez bu iş ..[/B] |
BEDAVAYA GİTTİ. Ama gitmek istiyoduysa önünü kesmek de bize yakışmazdı. Yasin Bilicanın yerini tutmaz ama İyi oyuncudur.
SONG şu Anda boşta SONG alınabilir. BALİLİ DE GÖNDERİLMESİN LÜTFEN. |
Bilica Fener`de
[FONT="Comic Sans MS"][QUOTE=58_babacan_58;526598][B]BEN HALAA BILICANIN KALMASINDAN YANAYIMM...İNŞALALH YALAN HABERDİR.[/B][/QUOTE]
[FONT="Century Gothic"]Gardaş anlaşmışlar kendini yıpratma Yasin`de iyi cocukdur gör bak.;)[/FONT] Tekrar buluruz üzme kendini :)[/FONT] [FONT="Century Gothic"]Ömür boyu bizdemi kalacaktı yapmayın. Futbol bu Transfer yapmayınca tadı cıkmıyor. [/FONT] |
çok çok çok büyük bir kayıp.bilica sivasspora gelmiş en iyi oyuncuydu.onu kaybetmek çok kötü oldu.ancak bilicanın takımda kalmasını sağlamakta çok zordu.fenerbahçe bizim verdiğimiz paranın 3-4 kat fazlasını teklif etmiş bilicaya.biz bilicaya o parayı versemiydik diye düşündüm ama diğer oyuncuların alacaklarıyla arada uçurum olurdu bu seferde.hayırlısı olsun.inş sivassporum adına ii olur.
|
Süper ligde gördüğüm en iyi defans oyuncusu. Sivasımıza getirenlerden Allah razı olsun. Bi tane yıldız oyuncumuz vardı oda gitti demek. İnşallah başarılı olur gittiği yerde. Verdiği emek için teşekkür ederiz.
Yasin iyi oyuncu ama Bilica çok ucuza gitmiş. Yasinin yanında Gürhanda alınabilirdi |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:43. |