SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yazarlar Ne Dedi? (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=33)
-   -   İş Sivaslılıktan çıktı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25912)

SivasSpor.Com 09.06.2009 10:01

İş Sivaslılıktan çıktı
 
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg[/IMG]

[B]Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi[/B]

Şu günlerde Sivas 4 Eylül Stadı’nda hummalı bir çalışma var. UEFA yetkilileri tarafından tesbit edilen eksikliklerin giderilmesi için çalışma başlatan Sivasspor kulübü, zemin, tribün ve soyunma odalarında önemli değişiklikler yapacak.
Geçtiğimiz Cumartesi günü Sivas'a gelen Başkan Mecnun Otyakmaz, As Başkan Erdal Sarılar'la birlikte 4 Eylül Stadı’nda incelemelerde bulundu ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. İnce eleyip sık dokuyan başkan, hiç bir aksıklığın olmaması için ayrı bir çaba sarfediyor.
Dile kolay,Sivas 4 Eylül Stadı’nda Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları oynanacak.
Daha 10 yıl kadar önce Termespor'u Fatsaspor'u ağırlayan 4 Eylül Stadı, yakın bir zamanda Avrupa'nın ünlü takımlarına ev sahipliği yapacak.
Onun içinde son derece dikkatli olmak gerekiyor. Burada sadece Sivas'ı değil, Türkiye'yi de temsil edeceğimizi düşünürsek geldiğimiz noktayı da daha iyi anlamış oluruz.
Bunun şunun için söylüyorum. Sivas ve Türk futbolu için böylesine önem taşıyan bir çalışmaya herkesin destek vermesi gerekir.
4 Eylül Stadı’nda çalışma yapan firma yetkilileri,Başkan Mecnun Otyakmaz'a Sivas'daki bazı kuruluşların yardımcı olmadığını söyledi, hatta bu konuda birazda sitem etti.
Tabiki yüklenici firma bu desteği ücret karşılığında istiyor,ama buna rağmen alamadığını söylüyor. Bu kurum adını verip rencide etmek istemiyorum.
Fakat bu yaptığınında yanlış olduğunun altını çizmekte fayda var.
Yukarıda da ifade ettiğim gibi,artık bu iş Sivas'ı aştı ve Milli bir mesele haline geldi. Herkes üzerine düşeni yapmak zorunda.
Anlayan anladı herhalde...

abircan 09.06.2009 10:06

Cevap: İş Sivaslılıktan çıktı
 
HANGİ KURUM BU , BELEDİYEMİ VALİLİKMİ İL SPOR MÜDÜRLÜĞÜMÜ, ÖZ BELSANSANMI, KİMM KİMM KİMMM OOOO

bgürsoy 09.06.2009 10:11

Cevap: İş Sivaslılıktan çıktı
 
Bu takıma imkanları doğrultusunda yardımcı olmayanlar defolsun gitsin Sivastan..

konartr58 09.06.2009 10:54

Cevap: İş Sivaslılıktan çıktı
 
sivassporu türkiye spor otoriteleri öncelikle yardım etmelidirler.Her kurumun işleyişi farklı.hesaplarıda ayrı görülmekte.şu kurum versin demekle olmuyor.kanun var nizam var.belediye tüm bütcesini aktarsa şehir hizmetleri nasıl yapılacak.il özel idare tüm bütcesini aktarsa köy hizmetleri nasıl yapılacak.hem her yıl bütçe belirleniyor nereye harcanacağı belirleniyor.ne belediyenin ne başka ibr kurumun bütçe kalemlerinde sivasspora şu kadar pay ayrılacak diye bir bölüm yok.
kendi kendimize konuşuyoruz yazıyoruz.topu ortaya atıyoruz.topa kim vuracak onu belirtmiyoruz.
def olup gitsin demek kolay.sonrada dümbelek olup çalarız.her yere dilimiz döner bizim

pover58 09.06.2009 11:32

Cevap: İş Sivaslılıktan çıktı
 
abdullah her zaman duygularımıza tercüman oluyor yazmışsa bir bildigi vardır.herkes üzerine düşeni yapmalı,denildigi gibi artık konu milli bir konu oldu gözümüzü açıp iyi bakmalıyız.bu günlere gelmemizi saglayan başkanımıza ve tüm emek verenlere sonsuz şükranlarımızı ayrıca sunmalıyız.bu başarı durup dururken havadan filan inmedi akıllı olmalıyızöyle degilmi,herkes taşın altına hiç olnmasa bir parmagını koymalı herşeyi devletten beklememeliyiz.

giants 09.06.2009 11:57

Cevap: İş Sivaslılıktan çıktı
 
Birazcik Sivas sehrinin ve SivasSporun onurunu grurunu yasayan destegini esirgememeli. hatta istemlerin disinda eksikliklerin giderilmesi noktasindada
destek sunmali. Sivasli Olana yakisani yapmali. yapilacak her güzel sey sehrimiz ve insanimiz icin yapildigi unutulmamali siyasi kapris yada bu isi neden o su yapiyor mantigiyla bakmak Sivasa Sivasliya en büyük haksizliktir.

karahisarli 09.06.2009 12:35

Cevap: İş Sivaslılıktan çıktı
 
sivasspora destek vermeyen kurum kurulus yada firmalarin adini sivaslilar bilmeli buna hakkimiz var eger bu isimler meydana cikarsa eminimki s.s kanunlari kendiliginden meydana cikacaktir sivasspora destek vermeyip sivasin ekmegini yersen bogazinda kalir yazik olur baskanim verin isimleri

HOKKABAZ_58 09.06.2009 13:07

Cevap: İş Sivaslılıktan çıktı
 
SLM..sivaslilar en büyük hatayi belediye baskanimizi kabetmekle yapti adam ne olursa olsun is yapiyordu kim ne derse desin bize calisan lazim bu geldi ne yapti söylermisiniz anacak hala tebrik kabülleriyle zamanini kaybediyor görende sanarki bu kisi sanki basbakan gibi ... o dua etsin rahmetliye o nun vefasiyla geldi zaten kisacasi güzel sivasimiz ne yazikki koskoca bir 5 yil daha kayip etti ne yazikki... aci ama dogru..sami aydini coooooookk ararsiniz coooookkkkk..

yener_sahin 09.06.2009 13:12

Cevap: İş Sivaslılıktan çıktı
 
yakında reklam için bir otobüsde o kurum boyar.
lokanta menüsü için bayrak yaparlar,reklam için araba boyarlar...
ne demeli size bilemiyorum.

merkez_emre 09.06.2009 15:16

Cevap: İş Sivaslılıktan çıktı
 
yerı geldıgınde sıvassporun basarısıyla övunenler yerı geldıgınde para dıe dıretmeyı cok ıyı bılıyorlar


WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:42.

Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.


Copyright © 2005