![]() |
Akeem Oriyomi Agbetu
[B]AKEEM ORİYOMİ AGBETU
[IMG]http://fantezi.fanatik.com.tr/Images/OyuncuFotograf/1412.jpg[/IMG] [U][COLOR="Red"]Kişisel Bilgiler[/COLOR][/U] Doğum Yeri : Lagos Nigeria Doğum Tarihi : 10 Mart 1988 Uyruk : Nijerya Boy : 1.70 Kilo : 81 Medeni Hali : Bekar [U][COLOR="Red"]Lisans Bilgileri[/COLOR][/U] Lisans No : 14871 Kulüp : SİVASSPOR Sözleşme Başlangıç T. : 20 Haziran 2009 Sözleşme Bitiş T. : [U][COLOR="Red"]Futbolcu Bilgileri[/COLOR][/U] Pozisyon : Forvet Forma Numarası : Oynadığı Takımlar : FC Midtjylland, Kolding FC, Kocaelispor,Sivasspor Milli Olma Sayısı : Nigeria U-20, Nigeria[/B] |
Cevap: AKEEM ORİYOMİ AGBETU
abicim bunu kesin kesin aldikmi 100% dogrumu bu haberr
|
[B]Süper topçu abi süper.Senenin bomba transferi olacak.Kalıbımı basıyorum...[/B]
|
[B]Aslinda çok düz bir oyuncu, sadece hizi var. Tum'da öyle idi gerçi, ama bu kadar hizli degildi. Tek farklari o zaten..
[/B] |
yigidomustafa kardesim bu transferler gerceklesmeden neden direk adamlarin adina konu aciyorsun once bir sozlesme imzalansin ondan sonra.
|
Tum'un genç ve teknik versiyonunu almışız işte.
|
Kocaelisporda 8 numaralı forma ile en iyi oyuncuydu ama Ben yukardaki boy ve kiloya takıldım.Boy 1.70 kilo 81 bir yanlışlık var herhalde.sporcuda bu boyda bu kadar kilo ollurmu ya beni gibi.ya boyu ya kilosu yanlış
|
çok kiloluymuş 81 kilo çok bundan bir yanlışlık olmalı ama çok beğendiğim bir futbolcuydu kocaelideyken hayırlısı olur inşallah..
|
ya bu lisans numarası ne kardeşim nereden buluyosun bu lisans numarasını sözleşme imzalamadan açıklanmadan lisans numarası verilirmi bırakın bu yalan haberleri gazeteden aldıgınız haberleri koymayın şuraya..
|
transfer kesin değil kocaelispor isterse 30 hazirana kadar bu adamı alabilir ama tabi agbetu kocaelinde oynamak isteyecekmi 2.si kocaelisporda kongre var başkan belli değil borçlar var neyse hayırlısı olsun gelirse iyi olur gelmezse daha iyileri bulunur
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:19. |