SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Gidenlere Teşekkür (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26077)

SivasSpor.Com 22.06.2009 19:55

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/baskan10.jpg[/IMG]

Sivasspor Yönetim Kurulu, başka takımlara transfer olan Bilica, Balili, Tum ve Sylla'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Sivasspor Yönetim Kurulu adına k açıklama yapan kulüp Başkanımız Mecnun Otyakmaz, ''Sivassspor'umuzun başarısında önemli rol oynayan ve sergiledikleri futbol ile taraftarlarımızın gönlünde taht kuran sporcularımız Bilica, Balili, Tum ve Kanfory Sylla'ya teşekkür ederiz. Sivasspor'a hizmetleri asla unutulmayacaktır. Sporcularımıza yeni takımlarında başarılar dileriz'' dedi.

Sivasspor'da geçen sezon forma giyen futbolculardan Brezilyalı oyuncu Fabio Alves Da Silva Bilica Fenerbahçe'ye, İsrailli golcü Pini Felix Balili Antalyaspor'a, Kamerunlu forvet Herve Germain Tum ve Gineli orta saha oyuncusu Kanfory Sylla İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer olmuştu.

Brezilyalı orta saha oyuncusu Sergio Oliveira ve tecrübeli oyuncu Mohammed Ali Kurtuluş'un da ayrılacağı öğrenildi. Sergio'nun Azerbaycan'ın İnter Bakü takımına transfer olacağı, Mohammed Ali'nin ise yurtiçi ve yurtdışından gelen tekliflere göre kararını vereceği belirtildi.

superglam 22.06.2009 20:18

Cevap: bu yapılırmı başkanım

Haklısın kardeşim yedek kulubesinde oturup iki laf etse bize yeterdi. Yazık oldu belkide beleşe gitti. Hele Tum'u hiç içime yediremiyorumm. Başkanımız sonrada açıklama yapıyor hedefimiz ilk beş. Cok kötü bir durum sanırım başkanımız SİVASSPORU bırakacak sözümü unutmayın.

sinan-58 22.06.2009 20:20

[QUOTE=superglam;530171]haklısın kardeşim yedek kulubesinde oturup iki laf etse bize yeterdi... yazık oldu belkide beleşe gitti... hele tumu hiç içime yediremiyorumm.. Başanımız sonrada açıklama yapıyor hedefimiz ilk beş.. çok kötü bir durum sanırım başkanımız SİVASSPORU bırakacak sözümü unutmayın..[/QUOTE]

Başkanım Balili'yi nasıl satarsınız anlamam o bizim herşeyimiz o artık Sivaslı içimizden biri takımda işe yaramasa bile vefa olarak Sivas'ta kalmalıydı ilk defa sizin yaptığınız işin arkasında değilim Başkanım Balili kalmalıydı.

Tum gidebilir her futbolcu gibi ama Balili her futbolcu gibi değildi o içimizden biriydi inş. onu tekrar Sivasımızda görmek isteriz onu çok özlüyeceğiz.

NETLOG 22.06.2009 20:21

BENDE çok seviyorumBu yüzden SİVASSPORU bırakmayı DÜŞÜNÜYORUM:D

altuntas58 22.06.2009 20:22

Gidenlere Teşekkür

[B]Hepinizi tebrik ederim emeklerinize sağlık yolunuz acık olsun[/B]

[B]Kimse merak etmesin Sivassporda giden her futbolcunun yeri doldurulur[/B]

konartr58 22.06.2009 20:26

Futbol takımı kişiler üzerine kurulu olamaz. Balili Sivassporun başarısında çok emeği var. Ama hepimizde biliyoruz ki bu sezon o kadar da katkısı olmadı. Gelecek sezon ne olacak bilemeyiz. O nedenle satılmışsa teknik heyetin görüşleri doğrultusunda satılmıştır.
Hayırlısı olsun diyelim. Gelenler boşluğunu dolduracaktır.

sinan-58 22.06.2009 20:41

Balili'nin takımdaki yeri dolabilir ama kalbimizdeki yeri asla dolmaz ilk defa bir yahudiyi bu kadar çok sevmiştim o Sivas ile özdeşleşmişti o ne pahasına olursa olsun takımda kalmalıydı

kadirakin58 22.06.2009 21:11

Cevap: Gidenlere Teşekkür

Balili'yi niye sattık bilmiyoruz. Belkide Balili gitmek istedi. Ben Balili'nin Sivası ne kadar çok sevdiğini tahmin edebiliyorum. Belkide Balili "Başkan, yaşım ilerledi benim performansım düştü, beni şimdi satsan Sivasspor için en hayırlısı olur, Sivasspor için daha faydalı olmak istesem de olamıyacam, en azından Sivasspor Balili ile bir kez daha transfer ücreti ile kazansın" demiş olabilir, neden olmasın.

mehmetyildiz58 22.06.2009 21:11

Balili kalmalıydı her ne olursa olsun....

carizma0658 22.06.2009 21:36

ARKADAŞLAR FUTBOL BU DUYGUSALLIGA BAKMAMALIYIZ HEPMİZ SEVDİK BAGRIMIZA BASTIK GİDENLERİ VE ÜZÜLDÜK AMA BU FUTBOL BİRİ GELİR BİRİ GİDER ÖNEMLİ OLAN SİVASIN BAŞARISIDIR VE MECNUN BAŞKAN SİVASI ASLA BIRAKMICAKTIR SİZDE BENIM BU SÖZÜMÜ YAZIN Bİ KENARA BAŞKANIMIZIN HEHEFLERİ VAR HERŞEY BÜYÜK SİVAS İÇİN

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:07.