![]() |
Pazar Günü / 28-06-2009
[CENTER][IMG]http://img243.yukle.tc/images/7809sivasspor_logo.jpg[/IMG]
[B]Sivasspor Genel Kurulu Başkanlık Seçimi İçin Saat : 12.30 da Atatürk Heykel`inde Buluşacağız ve Toplu Hareket Ederek Seçimin Yapılacağı Yere Gideceğiz. Yiğido Gençlik[/B] [U][B]Bir Gece Vakti Yollardayız.. Sabahin Güneşi Görmeyi Sevdanla Dolup Gezmeyi [/U] Yiğido Gençlik / Deplasman Alıntıdır.[/B][/CENTER] |
Cevap: Pazar Günü / 28-06-2009
Çok güzel düşünmüşsünüz Ahmet kardeşim. Pazar günü olması sebebiyle katılan fazla olur inşallah.
Yönetim aynı şekilde kalır inşallah kalcakta:rolleyes: |
ŞÜPHENİZ OLMASIN MECNUN BAŞKAN..SİVAS ŞAMPİYON
|
hep beraber toplanalım gardaş ama değişmez yönetim biz yönetimden gayet memnunuz SİVASSPOR YAZACAĞIZ GÖKLERDEKİ KUŞAKLARA SİVASSPOR YAZACAĞIZ GÖKLERDEKİ KUŞAKLARA 4 BÜYÜK YOK TEK BÜYÜK VAR SÖYLEYİN O YAVŞAKLARA SİVASSPOR
|
EN BÜYÜK YİĞİDO .. SAYIN BAŞKANIMIZ , ABİMİZ , REİSİMİZ. SEVGİLİ MECNUN OTYAKMAZIMIZ SİVASLI SENİ ÇOK SEVİYOOOOOOOOOO . ALLAH SENİ SİVASIMIZIN BAŞINDAN EKSİK ETMESİN. BU GURUR BİZE YETER .EN BÜYÜK YİĞİDO MECNUN BAŞKAN. SİVAS SENİNLE VAR OLDU ....SİVAS SEVDALISI YOLUN HEP AÇIK OLSUN MECNUN REİSİMİZ.
|
arkadaşlar bişey soracam tek başkan adayı mecnun otyakmaz mı???
|
HERKES GİLİYOR DEĞİLMİ ZATEN GRUBA 12 ÜYE DAHA BULDUM ÇOĞUNLUĞU LİSELİ ZENGİN ÇOCUKLARI DEPLASMANLARADA GELECEKLER
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:30. |