![]() |
SivasTuning Yaz Şenliğine Davet
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/1.ST.jpg[/IMG]
SivasTuning’in en önemli organizasyonu olan SivasTuning Yaz Şenliği 19 Temmuz Pazar Günü Kongre Müzesi Bahçesinde gerçekleştirilecek Sivas’ın devlet erkanının da büyük destek verdiği Yaz Buluşmasın da bu yıl stantların sayısı artacak ve Sivas’ın tanıtımına katkı sağlamak amacı ile Kültür Bakanlığı ile işbirliği yapılacaktır. Önceki Yaz Buluşmalarının büyük ilgi görmesi ve başarılı bir şekilde tamamlanması bu yıl yapılacak olan organizasyonun önemini daha da arttırmış ve hazırlık çalışmalarına başlanmıştır. SivasTuning kuruluşundan bu güne kadar büyük bir ilgi ile takip edilir olmuş ve daha önemlisi üyeleri arasında sıkı bağlar kurulmuştur. Bu büyük potansiyeli tuning sektörünün Sivas’ta tanıtılması yönünde kanalize etmek amacı ile Geleneksel SivasTuning Yaz Şölenlerinin 3. 2009 SivasTuning Yaz Şenliği 19 Temmuz Pazar Günü Kongre Müzesi Bahçesinde yapılacaktır. Otomobil severleri ve bütün hemşerilerimizi 19 Temmuz Pazar Günü Kongre Müzesi Bahçesine Bekliyoruz. |
Cevap: SivasTuning Yaz Şenliğine Davet
Geçen senede ordaydım bu senede .!!! :D
|
[B]Gelir gezeriz İnşallah emeği geçenlerin emeğine sağlık[/B]
|
[B]Her sene daha güzel olacaktır katılmak ümidi ile emeği geçenlere Teşekkürler[/B]
|
[B]BENDE ORDA OLACAM!!![/B]:D:D:D:D:D:D
|
Arkadaslar sizlere iyi eglenceler ve sizleri kisksndimi söylesem yeridir.Sünkü ben bu sene malesef o tarihte izine gidemiyorum insallah seneye diyelim.
|
çok güzel bir haber yanlız sivasta sosyal aktivitelerın daha çok organıze edılmesini çok isterim ben sivaslıyım sivasta yaşamıyorum ama sivasta küçük bir haber duysam gerçekten çok en sivastakı sivaslılar kadar sevınıyorum HERŞEY SİVAS İÇİN SİAVS SPOR İÇİN
|
Bir aksilik olmazsa bu seneki şenliklere "İzmirli Yiğidolar"ı temsilen katılmaya çalışacağım. Oradaki site temsilcilerimizle ve il temsilcilerimizle görüşmeye çalışacağım. Bu güzel organizasyonu yakından görmeyi çok istiyorum.
AYK |
[B][I]4 Eylül şenliklerinden sonra Sivas'ta yapılan en büyük organizasyon ve bir Sivil toplum örgütünün(ASİB) yaptığı Sivas'taki en büyük ve kapsamlı organizasyon. Otomobil severlerin ve modifiye tutkunlarının kaçırmaması gereken bir festival olacak. [/I][/B]
|
[B]Güzel bir organize olacaktır eminim kesinlikle katılacağım[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:56. |