![]() |
Nurcan Taylan altını kaptı!
[CENTER][IMG]http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/20090627.150642_ITL251[1].hlarge.jpg[/IMG][/CENTER]
[B]Nurcan Taylan'dan çifte rekor[/B] Akdeniz Oyunları'nda mücadele eden bayan haltercimiz Nurcan Taylan, silkmede ve koparmada rekor kırarak altın madalya kazandı. İtalya'nın Pescara kentinde devam eden 16. Akdeniz oyunlarında Türkiye, halterde 2 altın ve 1 bronz madalya aldı. Bayanlar 53 kiloda Nurcan Taylan, koparma ve silkmede kendisine ait olan Akdeniz Oyunları rekorunu ikişer kez kırarak, iki altın madalya kazandı. Aynı kiloda yarışan Emine Bilgin, silkmede bronz madalya alırken koparmada sıfır çekti. [B]KOPARMA[/B] Koparmaya 85 kiloyla başlayan Nurcan Taylan, bu ağırlığı başarıyla kaldırdıktan sonra şampiyonluğu garantiledi. İkinci hakkında kendisine ait 87 kiloluk Akdeniz Oyunları rekorunu 88 kiloya çıkaran Taylan, son hakkında yeni rekorunu 90 kiloya taşıdı. [B]Ntvspor[/B] |
Cevap: Nurcan Taylan altını kaptı!
nede olsa SİVASLI SİVASSPORLU aferim nurcan
|
[QUOTE=MeRt5858show;531254]nede olsa SİVASLI SİVASSPORLU aferim nurcan[/QUOTE]
AnkaraLı oLmasın ;) ... SivasLı deqiL gardaş |
helal nurcan eski günlerine döndün sonunda............
|
nereli olaması önemli degil anlının akıyla yurt dişinda TÜRKİYEYE TEMSİL EDİYORSA HELAL OLSUN.
|
Tebrik ediyoruz Nurcan'ı, başarılarının devamını dileriz.
|
[B]Tebrikler Nurcan Taylan umarım başarın böyle devam eder[/B]
|
soylenecek tek bir sey var valla bravo
|
[QUOTE=Buraq58;531257]AnkaraLı oLmasın ;) ... SivasLı deqiL gardaş[/QUOTE]
Ankara doğumlu ama aslen Sivaslıdır. Hatta Pekin olimpiyatlarına Sivas 'ta hazırlanmıştı. |
Ben izledim yarışmayı... Hani 80'lerin sonunda 90'ların başında Naim'im karizması vardı Nurcan'da... Herkes kaldırdı bizim kızın kaldırdığı kiloya kimse erişemediği için Nurcan geldi ilk kaldırdığında tıpkı o zamanki Naim gibi altını garantiledi sonra tak tak iki tane de rekor:) Silkmede de aynı şekilde herkes bitti bizimki geldi tak tak tak :) kaldırdı ağırlıkları hatta silkmeden 1 kilo daha fazlasını kaldırsa dünya rekoru kıracaktı ama zorlamak istemedi galiba...
Kısacası Nurcan ve diğerleri durumu söz konusuydu... Nurcan'da buraların efesi benim kardeşim siz işinizi bitirin ben gelip son noktayı koyacam gibiydi... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:30. |