![]() |
2008-2009 Sezonu Tüm Gollerimiz
2008-2009 Sezonu Sivassporumuzun tüm golleri tek videoda topladım. Videoda [B]Fortis Türkiye[/B] [B]Kupası[/B] maçları ve [B]Süper Lig[/B] maçları bulunmaktadır.
Video uzunlugu 21 dk oldugundan video sitelerine şuan upload edemedim elimde bulunan siteye upload ettim.Hiç bir reklam ve başka şeyler içermemektedir. [B]İzlemek İçin Tıklayınız:[/B] link yenilenecektir [B]Müzikler:[/B] Fort Minor - Remember The Name Linkin Park - In The End Timbaland - Apologize (Feat. onerepublic) Busta Rhymes feat Linkin Park - We Made It Kanye West ft. Young Jeezy - Amazing Kalwi & Remi - Victory (Şampiyonlar Ligi Müzigi) İndirmek isteyen arkadaşlar için siteye download butonu ekledim. Video formatı .flv bu formatı winampda izliyebilirsiniz. Videonun altındaki download butonuna tıklayıp videoyu indirebilirsiniz. 10 gol videosunu indirmek içinde [B]Diger Videolardan[/B] "Sezonun En İyi 10 Golü" adlı videoya tıklayıp aynı şekilde indirebilirsiniz |
Cevap: 2008-2009 Sezonu Tüm Gollerimiz
çok güzel olmuş gardaş eline saglık.
|
Cok güzel olmus. Emegine saglik Gökhan kardes :) Ilk müzigi'de cok güzel secmissin :D
|
[QUOTE=TracyMcGrady58;531647]Cok güzel olmus. Emegine saglik Gökhan kardes :) Ilk müzigi'de cok güzel secmissin :D[/QUOTE]
Unuturmuyum senin şarkıyı abi:) |
Yarın videoyu indirmek isteyenler için upload edip buraya eklicem;)
|
sevgili hemşerim, ellerine sağlık çok güzel olmuş. bunu ve en iyi on gol videosunu nasıl indirbilirim. bir de senden ricam sadece 3 bizans takımına ve pontus ruma attığımız gollerden oluşan şık bir video hazırlar msın? tekrar teşekkürler, ellerine sağlık.
|
[B]Gökhan'cım eline emeğine sağlık, harika bir video olmuş :)[/B]
|
cok guzel goller atmısız,
balılıyı ve tum u cok arayacagız gıbı gelıyo bu gollerı ıleyınce bu sezon musaya ve mehmet yıldız a cok ıs dusecek walla sampıyon sıwasspor |
ellerine sağlık çok güzel olmu tüm goller bir arada.
|
çook güzel olmuş emeğine yüreğine sağlık senin gibi sivasspor taraftarı oldukça sırtımız yere gelmez
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:00. |