![]() |
Kombineler 6 Temmuz da
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/erdal_sarilar.jpg[/IMG]
Sivasspor İkinci Başkanı Erdal Sarılar, yeni sezon maçları için kombine biletlerin 6 Temmuz Pazartesi günü satışa sunulacağını bildirdi. Sarılar yaptığı açıklamada, yeni sezon kombine biletlerinin satışının 6 Temmuz Pazartesi günü başlayacağını belirtti. Kombine biletlerin 300 TL'den satışa sunulacağını ifade eden Sarılar, ''Stadyumda eski yerini almak isteyenlere 1 haftalık süre tanındı. Bu süre zarfında taraftarlarımız eski yerlerini alabilirler'' dedi. Sarılar, kombine biletlere taraftarların rağbet göstermesini beklediklerini kaydetti. |
Cevap: Kombineler 6 Temmuz da
[B]hayırlı uğurlu olsun Sivastaki hemşehrilerimiz yoğun ilgi gösterir inşallah...[/B]
|
yoğun ilgi olur inşallah sivasspora destek veririz
|
haydi yiğidolar kombinememizi alalım sivasspordan başarı bekleyelim
|
Benim açımdan çok iyi oldu ertelenmesi..
|
yok satar bu sene ligde ve avrupa arenasında sivas şow var herkes sivasın gücünü görecekk
|
once kombıne sonra yenı sezon forması almalı gucu olan her sıvassporlu..
|
yaaa arkadaşlar geçen yıl önümdeki arkamdaki bazı tipler yüzünden öyle işkence çektim ki kombineyi nerden alsam diye kara kara düşünüyorum. bi tavsiyeniz olabilir mi? misal şöyle çekirdek çitlemeyen gol yiyince futbolcumuza sövmeyen genç bi grup varsa bende o sıradan alıyım kombineyi...:rolleyes:
|
hayırlı uğurlu olsun Sivastaki hemşehrilerimiz yoğun ilgi gösterir inşallah
|
[B]fiyatlar güzel ama taraftarlar az cekirdek yese =)[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:26. |