![]() |
acaba sivaslı olmak bumu
geçen gün bir firmanın yaptığı ankette sivasta fenerbahçe birinci takım galatasaray ikinci takım sivasspor üçüncü takım olmuş o anketi okuyupta üzülmemek eldemi. ben şahsen sivaslı olmaktan utandım gururuna yediripde diğer takımları destekleyenlerede helal olsun
|
Cevap: acaba sivaslı olmak bumu
[B][QUOTE=58svs58;533309]geçen gün bir firmanın yaptığı ankette sivasta fenerbahçe birinci takım galatasaray ikinci takım sivasspor üçüncü takım olmuş o anketi okuyupta üzülmemek eldemi. ben şahsen sivaslı olmaktan utandım gururuna yediripde diğer takımları destekleyenlerede helal olsun[/QUOTE]
kaynak??? anket nerde??? kulaktan dolma haberleri konu olarak açmayalım burda...sivasspor.com gibi Sivaslıların en çok takip ettiği platformdasınız...[/B] |
kaynak bilyoner.com. maalesef sivasspor kendi şehrinde 3. olmuştur.
YAZIKLAR OLSUN SİVASLI OLUPTA SİVASSPORU TUTMAYAN KANSIZLARA. |
valla çok doğru söylüyosun kardeşim,bende en az senin kadar utandım.ama şunuda unutmamak gerek;türkiyede taraftarı olduğun takımı bırakmak öyle kolay bi iş değil...bazı insanlar tuttkları takımı-tabirimi mazur görün-adeta bir din gibi görüyorlar ne yazıkki.maalesef SİVASımızdada bu yanlışa düşmüş bir çok arkadaşımız var.hatta SİVAS-fener maçını veya SİVAS-gs maçını rakip taraftarların arasında izleyece kadar fanatikler var.bunları öyle kolay kolay silemezsiniz.unutmayalım ki başarıya herkes ortak olur.işte bu yüzdendirki diğer hemşehrilerimizinde bizim gibi düşünebilmesi için SİVASımızın daha da başarılı olması lazım.yoksa şu anki sahip olduğu desteği bile kaybedebilir.İNŞALLAH takımımız dahada başarılı olur ve bi daha böyle utanç verici durumlarla karşılaşmayız.
|
kaynağını bildiğim halde yazmak istemedim. burada konu açmak kimsenin tekelinde değil burada benimde hakkım var. benim rumuzum 58svs58 konu açma diyen arkadaşınkide myway iş burada biter
|
utanmazlık böle bir şey sivasın ekmeğini ye elin ******** takımını tut
|
[B][QUOTE=58svs58;533314]kaynağını bildiğim halde yazmak istemedim. burada konu açmak kimsenin tekelinde değil burada benimde hakkım var. benim rumuzum 58svs58 konu açma diyen arkadaşınkide myway iş burada biter[/QUOTE]
bende zaten konu açmak birilerinin tekelindedir demedim. sadece konunun geçerli olabilmesi için güvenilir bir kaynağı olmalıdır dedim..[/B] |
Sivas'taki taraftar dağılımı şöyle şekillendi: %29 FB - %28 GS - %26 Sivasspor
kaynak: [url]http://kralspor.ensonhaber.com/spor-medya/34984/en-fazla-taraftar-galatasarayda.html[/url] bide haberturk.com da okumustum galiba, ama aradim aradim bulamadim |
Evet bende okuduydum gecen hafta, cok sasirmisdim..ve uzuldum tabikine
|
sürecen o kansızları sivasdan namertler sivassporun ne eksiği var anlamıyom kı
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:41. |