![]() |
Temiz Bir Lig İstiyorum
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/Mecnun%20Otyakmaz_4.jpg[/IMG]
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, ''Sadece futbolun konuşulacağı bir lig diliyorum'' dedi. Kulübün resmi internet sitesinde, bugün çekilen Turkcell Süper Lig fikstürünü değerlendiren Mecnun Otyakmaz, şunları kaydetti: ''Temiz bir lig diliyorum. Tüm kulüpler açısından kazasız belasız, fair play'in yaşanacağı, sadece futbolun konuşulacağı bir lig diliyorum. İlk maçımızda şampiyonluğun iddialı iki ismi karşı karşıya gelecek. Elbette ilk maçımızı kazanmak isteyeceğiz.'' Ligin ilk maçında karşılaşacakları Trabzonspor'un güçlü bir ekip olduğunu belirten Otyakmaz, ''Her iki takım açısından da bu müsabaka çok önemli. Saha ve seyirci avantajını kullanarak ilk maçımızı galibiyetle kapatmak istiyoruz'' dedi. Sivasspor olarak hedeflerinin belli olduğunu bildiren Otyakmaz, ''Yeni transferlerle kadromuzu güçlendirdik. Öncelikli olarak Şampiyonlar Ligi ön eleme müsabakalarında başarılı olmak istiyoruz. Süper ligde ise hedefimiz belli'' açıklamasını yaptı. |
Cevap: Temiz Bir Lig İstiyorum
[COLOR="Red"]Insallah bu maçlari kazanip iyi bir baslangiç yapariz.B:)askanimiza guveniyoruz !! [/COLOR]
|
aynen başkanımıza katılıyorum ve adaletli temiz bir lig istiyorum bende inşallah güzel olur
|
[B]İnanasım gelmiyor ama inşallah olur [/B]
|
Allah c.c IZNIYLE Bu Sene Champion'uz!! HAYDI YIGIDOLAR BASTIRIN !
|
takım iyi olsada taraftar küme düşecek yine,taraftarla ilgili taraftara dayalı tek bir açıklama yapılmadı.Hadi bakalım inşallah bu sene de direkten döneriz.Kanadı kırık kuş nasıl uçamazsa taraftarsız takımda bir yere kadar.
|
Türkiye'deki medya oldugu sürece futbol haric baska seylerde konusulacak malesef. Insallah sadece futbol konusulur ne diyelim.
|
[B][COLOR="Blue"]başkanım biz zaten temiz bir futbol oynuyoz ama temiz futbolun ne demek olduğunu diğer takımlara anlatmak gerek anlayabilirlerse[/COLOR][/B]
|
ne bız hakemlerle 3 puan alalım ne de rakıplerımız! gecen sene bızde faydasını gorduk bazı maclarda ama bunlar tamamen hataydı,hatalar olur ama masa altı oyunları kesınlıkle yasanmamalı. umarım baskanın temennılerı yenı sezonda gerceklesır.
|
Hepimizin isteği bu :) inş geçen sezon gibi olmaz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:37. |