![]() |
SivasTuning Pikniğine Davet
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/1.ST.jpg[/IMG]
Geleneksel SivasTuning Pikniği 12 Temmuz 2009 Pazar günü Paşa Fabrikası Piknik alanında düzenlenecektir. SivasTuning Yaz şenliği öncesi her yıl olduğu gibi bu yılda şenlikten 1 hafta önce Geleneksek SivasTuning Pikniği yapılacaktır. Sivas'ta yapılan en büyük Sivil organizasyon olan SivasTuning Yaz Şenliği öncesi üyelerin tanışması ve kaynaşması, organizasyon öncesi fikir alış verişinde bulunulmasını hedefleyen pikniğe SivasTuning gönülleri, otomobil severler ve hemşerilerimiz davetlidir. [B][I]SivasTuning Pikniği [/I][/B] [B]Menü[/B] : Mangal - Soğuk İçecek - Sınırsız Çay [B]Ücret[/B] : Kişi Başı 5 TL [B]Yer[/B] : Paşa Fabrikası Piknik Alanı [B]Tarih[/B] : 12 Temmuz 2009 Pazar [B]Hareket Saati [/B]: Sabah 10:00 [B]Hareket Adresi[/B] : Maxiumum İnternet Cafe Örtülüpinar Mah. Evliya cad. Aral Apt altı No:8 Sivas/Merkez [B]Not[/B] : Lütfen katılacaklar bu başlık altına isimlerini yazsınlar . |
Cevap: SivasTuning Pikniğine Davet
[B]Memnuniyetle Geliyorum...
1. Besyo_cu[/B] |
[FONT="Arial Black"]güzel olur inşallah tüm kardeşlerime güzel eğlenceler ve güzel bi tanışma pikniği olur inşallah emeği geçenlere sonsuz teşekkürler[/FONT]
|
[B][U]Memnuniyetle Geliyorum...[/U][/B]
[I][B]1. Besyo_cu 2.Globe-Y-Gençlik[/B][/I] |
[B]3- Abdullah Duman
Bende katılıyorum[/B] |
[B][I][B]Ben geçen senelerde olduğu gibi bu senede orda olacağım....[/B][/I]
1. Besyo_cu 2.Globe-Y-Gençlik 3.Abdullah Duman 4.BekirBayrak[/B] |
orda olmayı o kdar çok isterdimki memeleket hasreti de giderirdik orda olan herkese ii eglenceler
|
piknik sivastamı arkadaşlar??????????*
|
[QUOTE=emreakbulut58;534104]piknik sivastamı arkadaşlar??????????*[/QUOTE]
[B]Geleneksel SivasTuning Pikniği 12 Temmuz 2009 Pazar günü Paşa Fabrikası Piknik alanında düzenlenecektir.[/B] |
12 temmuz günü sivas a yolculuk yapıcam yani yolda olucam gelmek çok isterdim
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:37. |