SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Böyle bir yenilgi beklemiyordum (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26315)

mustafa5758 09.07.2009 17:37

Böyle bir yenilgi beklemiyordum

[IMG]http://www.sporx.com/images/1/29/6809_B_bulentuygun028.jpg[/IMG]

[B]"Böyle bir yenilgi beklemiyordum"[/B]
Hollanda kampının ilk hazırlık maçında Hollanda 1'inci Lig takımlarından Heerenven'e 5-0 yenilen Sivasspor'un Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Böyle bir yenilgi beklemiyordum" dedi.
[B]
"OYUNCULARIM İSTEKSİZDİ"[/B]

Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında temsil edeceklerini hatırlatan Bülent Uygun, hazırlık dönemi olması nedeniyle futbolcularının sahada isteksiz bir futbol ortaya koyduğunu anlatırken şöyle devam etti:

"Ama bu futbol, ne kendilerine ne de Sivasspor'a yakışmadı. Eksikliklerimizi en kısa zamanda tamamlayıp kadroyu şekillendireceğim. Çünkü önümüzde bizi bekleyen zorlu Şampiyonlar Ligi karşılaşmaları var. Bir an önce kendimizi toparlamalıyız. Oynadığımız futbol, bize yakışmadı. 12 Temmuz'da Meksika'nın güçlü temsilcisi Chivas ile bir karşılaşmaya daha çıkacağız. Bu karşılaşmada Sivasspor gerçek kimliğini sahaya yansıtacak. Eksiklerimizi kısa zamanda tamamlayıp kendimize geleceğiz."

[B]"OLAYDAN ÜZGÜNÜM"[/B]

Maçtan sonra yardımcı antrenör Murat Göksu'nun Trabzonspor taraftarı olduğu belirtilen bir kişiyle yaşadığı tatsızlık üzerinde konuşmak istemediğini belirten Bülent Uygun, sadece, "Olaya üzgünüm" demekle yetindi.

Kaynak : Sporx

serhatcan 09.07.2009 17:45

Cevap: Böyle bir yenilgi beklemiyordum

[QUOTE=mustafa5758;534540][IMG]http://www.sporx.com/images/1/29/6809_B_bulentuygun028.jpg[/IMG]

[B]"Böyle bir yenilgi beklemiyordum"[/B]
Hollanda kampının ilk hazırlık maçında Hollanda 1'inci Lig takımlarından Heerenven'e 5-0 yenilen Sivasspor'un Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Böyle bir yenilgi beklemiyordum" dedi.
[B]
"OYUNCULARIM İSTEKSİZDİ"[/B]

Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında temsil edeceklerini hatırlatan Bülent Uygun, hazırlık dönemi olması nedeniyle futbolcularının sahada isteksiz bir futbol ortaya koyduğunu anlatırken şöyle devam etti:

"Ama bu futbol, ne kendilerine ne de Sivasspor'a yakışmadı. Eksikliklerimizi en kısa zamanda tamamlayıp kadroyu şekillendireceğim. Çünkü önümüzde bizi bekleyen zorlu Şampiyonlar Ligi karşılaşmaları var. Bir an önce kendimizi toparlamalıyız. Oynadığımız futbol, bize yakışmadı. 12 Temmuz'da Meksika'nın güçlü temsilcisi Chivas ile bir karşılaşmaya daha çıkacağız. Bu karşılaşmada Sivasspor gerçek kimliğini sahaya yansıtacak. Eksiklerimizi kısa zamanda tamamlayıp kendimize geleceğiz."

[B]"OLAYDAN ÜZGÜNÜM"[/B]

Maçtan sonra yardımcı antrenör Murat Göksu'nun Trabzonspor taraftarı olduğu belirtilen bir kişiyle yaşadığı tatsızlık üzerinde konuşmak istemediğini belirten Bülent Uygun, sadece, "Olaya üzgünüm" demekle yetindi.

Kaynak : Sporx[/QUOTE]

yaptığınız tranferlerle dahada büyük yenilgilere bence kendinizi hazırlayın. sen gerçekten sivassporu düşünsen borcu harcı olmayan bir kulüpten ligin en iyi defans oyuncusunu sudan ucuza satmazdın. dahada önemlisi şampiyonlar liginde oynamak için satmazdın. ama kafalarımız karışık.gerçekten sivassporumu düşünüyorsun diye taraftarlarında tereddütleri olmaya başladı.bilicayı 2.7 milyon avroya verdin . medem amacın sivassppora para kazandırmaksa. neden mehmet i 3.5 milyon avroya vermedin.serveti aldığınız zaman ne şampiyonmlar ligi amacı vardı ne ueefa kupası amacı vardı ne şampiyonluk amacı. ama yasin gibi bir adamı alıyorsun ve şampiyonlar liginde oynayacaksın. sen gerçekten bizimi yokda kendinimi kandırıyorsun. ortasaha diye bişey yok yapılan transferlere bak.hocaa aslında sen bile şoktasın gibi. halla şampiyonlar liginde oynama fırsatını yakaladığına sende inanmıyorsun.

yiğidomustafa 09.07.2009 17:49

Ya Sivassporumuzun işi hiç belli olmuyo biri deseki SiVasspor 5-0 yenilecek sadece güleriMmm

muratugur58 09.07.2009 18:00

kimsenin bülent uyguna laf söylemeye hakkı yok.takım şöyle böyle diyosunuz bursa ortalarda oynuyor adamlar on bin kombine satıyor.bundan utammamız lazımken birde takım ve antranör eleştiriyoruz.biz önce kendimizi eleştirelim ben bundan altı yedi sene önce üçüncü liglerde tarlarda bu takımı izliyordum .bu insanlar bize şampiyonlar ligi elemeleri oynatıyor.bunların hepsinden allah razı olsun .bagzı örümcek kafalılar bunrı göremez.....

FuRKyPaSa 09.07.2009 18:09

bence yenilmemiz iyi oldu takımımız eksiklerini gördu ve onların ustunde yoğunlasacaktır

nejmi58 09.07.2009 18:13

taraftarlik sadece iyi günde takimi desteklemekle olmuyor. asil isler iyi gitmedigi zaman destek vermek lazim. bu maglubiyeti bu kadar abartmaya gerek yok, henüz hazirlik dönemindeyiz, futbolcular tam kapasite oynamiyor.
ve sonuc olarak bu takimin bu kadar basarili olmasindaki en büyük etkenlerden birtanesi bülent uygun´dur. kimsenin ona bir laf söylemeye hakki yok diye düsünüyorum.
basaridaki etkenlerden birtanesi bülent uygun dedim, diger etkenler ise yönetim ve futbolcular.... yani kusura bakmayin taraftarin bence hicbir katkisi yokkkk, maalesef.....

özgühertaş 09.07.2009 18:17

[QUOTE=muratugur58;534553]kimsenin bülent uyguna laf söylemeye hakkı yok.takım şöyle böyle diyosunuz bursa ortalarda oynuyor adamlar on bin kombine satıyor.bundan utammamız lazımken birde takım ve antranör eleştiriyoruz.biz önce kendimizi eleştirelim ben bundan altı yedi sene önce üçüncü liglerde tarlarda bu takımı izliyordum .bu insanlar bize şampiyonlar ligi elemeleri oynatıyor.bunların hepsinden allah razı olsun .bagzı örümcek kafalılar bunrı göremez.....[/QUOTE]

HELAL OLSUN ARKADAŞIM HEP DESTEK TAM DESTEK

superglam 09.07.2009 18:17

Hocam macı tv de seyretmek için oturdum. Takımı gördüm 5 yeriz dedim.. Tabi normal bir herenven için söylemiştim.. Ama işin kötüsü karşı takımı gördüm bu takıma 5 atsak sevinmezdim de.. Anlayan anladı..

özgühertaş 09.07.2009 18:18

[QUOTE=nejmi58;534556]taraftarlik sadece iyi günde takimi desteklemekle olmuyor. asil isler iyi gitmedigi zaman destek vermek lazim. bu maglubiyeti bu kadar abartmaya gerek yok, henüz hazirlik dönemindeyiz, futbolcular tam kapasite oynamiyor.
ve sonuc olarak bu takimin bu kadar basarili olmasindaki en büyük etkenlerden birtanesi bülent uygun´dur. kimsenin ona bir laf söylemeye hakki yok diye düsünüyorum.
basaridaki etkenlerden birtanesi bülent uygun dedim, diger etkenler ise yönetim ve futbolcular.... yani kusura bakmayin taraftarin bence hicbir katkisi yokkkk, maalesef.....[/QUOTE]

İŞTE BÖYLE OLUMLU YAZILAR YAZARAK TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE HER BERABER OLMALIYIZ.

07reis58 09.07.2009 18:23

[B]tamam iyi günde kötü günde takımımıza sahip çıkmalıyız bunda hepfikiriz ama öneleme oynucak takımdaki iyi oyuncuları gönderıp yerıne alınan oyuncular yerıne mevcut kadroya takvıye yapsk daha ıyı olmazmıydı açıkcası ben bu futbolla elemelerden umutsuzum...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:40.