![]() |
ERSEN MARTİN
[B]ERSEN MARTİN
[IMG]http://img35.imageshack.us/img35/7262/70511648.jpg[/IMG] [COLOR="Red"][U]Kişisel Bilgiler[/U][/COLOR] Doğum Yeri : Marktredwitz, Almanya Doğum Tarihi : 23 Mayıs 1979 Uyruk : TC [COLOR="Red"][U]Lisans Bilgileri[/U][/COLOR] Lisans No : Kulüp : SİVASSPOR Sözleşme Başlangıç T. : Sözleşme Bitiş T. : [COLOR="Red"][U]Futbolcu Bilgileri[/U][/COLOR] Pozisyon: Forvet Forma Numarası: Oynadığı Takımlar: 1. FC Nürnberg, Beşiktaş, Siirtspor, Göztepe A.Ş., Denizlispor, Ankaraspor, Trabzonspor, Recreativo Huelva, Sivasspor Milli Olma Sayısı :3 Türkiye U-19, 4 Türkiye A-2, 3 Türkiya A Milli[/B] |
Cevap: ERSEN MARTİN
..
Mehmet Yildiz sakat (3hafta) sen yannik kamanan'la sampiyonlar liginde iyi isler yaparsiniz! .. size güveniyoruz!!! |
mehmetin yoklugunu aratmaz kamanana agbetu cihan ersen şampiyonlar liginde iyi işler yaparlar mehmette dönünce tabii:D:D;);)
|
bu aksam goruruz kulemizi oynarsa
|
ne topçusu be bundan olsa olsa ança popçu olur.
|
bu yorumlar çok eski,nostalji yapmak bazen güzel oluyo,insan böylelikle söylediği yanlışları farkedebiliyor.ama bir yanlışı daha düzeltiyim dedim.bi arkadaşım bundan sadece popçu olur demiş.olur olur da biz tanırmıydık orasını bilmiyorum işte...:D:D
|
[B]benim futbol tarzını sevmedğm futbolculardan birisi inşallah bızım takımımızda gol ve goller atarak hem kendıne hemde takıma faydalı olur ....[/B]
|
KEŞKE TERCİHİN BİZ OLMASA BİZİM DE TERCİHİMİZ SEN OLMASAYDIN
|
gereksiz bir futbolcu mehmet yıldız varken mehmet yıldız ersen martinden kat kat iyi.Trabzon maçında 3-0 yendik mehmet yıldız songu benzetmişti ama dogruya dogru:D:D:D:D:D
|
Bir ara Duydum ki Anteple Anlasmis Diye Yabanci Bir Klupte Oynayan Turk Var Antepli Onunla Dalga Geciyordum ''Sabanoglu Saban Size Hayirli Olsun '' Diye Ule Eve Geldim ki Sivasla Anlasmis.. :) Ne Diyeyim
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:31. |