![]() |
İyi Yoldayız
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulentB.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun takımın iyi yolda olduğunu söyledi... Şampiyonlar Ligi ön eleme müsabakaları ve sezon öncesinde hazırlık çalışmalarını Hollanda’nın Arnheim kentinde sürdüren Sivasspor’un yaptığı üç hazırlık maçının birinde yenildiğini, ikinci maçta kazandığını ve dün Meksika temsilcisi Chivas ile yaptığı müsabakadan 2-2 lik sonuçla ayrıldığını dile getiren Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun “ Her geçen gün iyiye gidiyoruz. Oyun anlayışımız değişti. Takımdan 4 önemli isim gitti, yerine gelen arkadaşlarımızın adaptasyon sorunu geçmek üzere.Hazırlık müsabakalarında eksikliklerimizi görerek hatalardan ders çıkarmak istiyoruz.Bu nedenle bu müsabakalara önem veriyoruz.”dedi. [B]OYUN ANLAYIŞIMIZ DEĞİŞTİ[/B] Sivasspor’un yeni sezona yeni bir anlayışla gireceğini de dile getiren Uygun “ Oyun anlayışımızda aktifliği, agresifliği, bireysel yetenekleri ön planda tutarak, kazanmaya odaklı bir takım olacağız. Yeni anlayışımızı biran önce oturtmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Eksikliklerimizi görerek istenilen başarıyı sahaya yansıtmak için çaba sarfediyoruz “dedi. [B]MEHMET YILDIZ VE SEZER [/B] Mehmet Yıldız’ın ve Sezer Badur’un sakatlıklarının sürdüğünü, Hollanda kampına katılan Mehmet’in ameliyat sonrası kontroller için Almanya’ya gittiğini, Sezer Badur’unda sakatlığının devam ettiğini sözlerine ekleyen Teknik Direktör Bülent Uygun “ Takımın önemli isimleri Mehmet Yıldız ve Sezer Badur’dan yoksun olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bununla birlikte takımın önemli isimleri Bilica,Tum, Sylla,Diallo, transfer oldu. Bu isimlerin yerine aldığımız sporcularımızın biran önce takıma adapte olmalarını bekliyoruz. Chivas maçında yeni oyun anlayışımızı sahaya yansıtmak istedik ama şansızlıklar peşimizi bırakmadı.Üç hazırlık müsabakası ve üç ayrı sonuç.Elbette bu sonuçlar bizi memnun etmedi. Hataların belirlenmesinde önemli rol oynadı ama bizler bundan sonra hata yapmamak zorundayız. Hatalardan ders çıkararak başarıyı yakalayacağız.Elbette hazırlık müsabakaları takımın geleceği açısından önemli değil ama hataların belirlenmesi yönünden çok önemli,Üç maçta yaptığımız hataları son iki hazırlık müsabakasında yapmayacağız “dedi. [B]OLİMPİAKOS VE PSV EİNDHOVEN[/B] Hollanda’da son iki müsabakayı 15 Temmuz’da Yunanistan temsilcisi Olimpiakos ve 18 Temmuz’da Hollanda temsilcisi PSV Einhoven ile yapacaklarını da dile getiren Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun “ Şampiyonlar Ligi ön eleme müsabakaları ve yeni sezon öncesinde son hazırlıklarımızı yaptığımız Hollanda kampında iki güçlü ekiple karşı karşıya geleceğiz.Yunanistan temsilcisi Olimpiakos ve Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven ülkelerinde şampiyonluğun en iddialı ekipleri. Her iki müsabakadan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz.Bu müsabakalar bizim için çok önemli.”dedi. [B]İYİ YOLDAYIZ[/B] Hazırlık müsabakalarını ve kampı değerlendiren Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun “ Sivasspor iyi yolda. Her geçen gün iyiye gidiyoruz. Ligde yine fırtına gibi eseceğiz.Sezon öncesi hataları bertaraf ederek sezonda şampiyonluğun yine iddialı bir ismi olacağız. Herkes Sivaspor’u ve Sivasspor’un başarısını konuşacaktır “ dedi. sivasspor.org.tr |
Cevap: İyi Yoldayız
yolumuz iyi, sonumuzda iyi olur inşallah
|
TEBRİKLER BÜLENT HOCA İLK MAC KAZA AMA DİER HAZIRLIK MACLARI HARIKA UMARIM DİER HAZIRLIK MACLARI DA İİ GECER VE TABİ AVRUPA VE LİGDE BAŞARILAR SİVASIM
|
tek sorun bence defan defan defan bir an önce çare bulun
|
bir kere hatalı yazılırda 3 defadamı hatalı olur yukardaki hatalı yazımdan dolayı özür defans defans defans acele yazdığım için oldu kusura bakmayın
|
valla hocam bu mactanda yenilgiyle ciktik :D ne zaman yenecez yaw
|
Açık ve net söylüyorum.... Herve Tum ve Blica Bülent uygunu ikiye katlar... Onlara vefasızlık ettik... Sakın yanlış anlamayın Bülent uygunu benim kadar kimse tutmamıştı ama yeter.. Herve tumu neden gönderdiğini, syllayı neden gönderdiğini bize anlatsın kabul edecem... erman kim yaaa yapmayın syllanın parmağı olamaz... nasıl böyle hataya düştük bunu herkes görüyor... Bir menafaatmi var ortada bence çok önemli bir konu.. Sivasporda 1 numara ve 2 numara nasıl satılır bunun hesabını biri vermeli kanımca.. Herve TUM ve Blica neden satıldı. Hadi blicadan kar ettik Herve TUMu neden takas ettik oda yetmedi sylla neden gitti.. Diallo çok mu kötüydü gelenleri gördük 5 para etmez.. Ersen martin, erman, agbetu ve yasin çakmakla hemen kartşılıklı anlaşmanızı fes edin bunların kumaşından elbise olmaz..
|
:D Gülmem yeter herseyi anlatmaya.
Hiç de iyi yolda degiliz ve her yenilgiyle seviniyorum artik. Transfer olmassa bu yönetim hemen istifa etmeli. Agir sözler,çok arkadas kizar ama ne yapim yani. Bizde yabanci oyuncu kalmadi yahu. En iyi elemanlarimizi sattik ve nerde beles oyuncu varsa aldik. Bizim takim pazaristan olmus :) |
hep aynı laflar,nedense büleent uyguna artık hiç inanasım gelmiyo.biz bu futbollamı agresif,yırtıcı olacağız.hazırlık maçıysa diğer takımlar içinde hazırlık maçı,onlarda en az bizim kadar transfer yaptı.valla kusura bakma hocam SİVASSPOR için herşeyi yaparım ama sana artık itimatım kalmadı
|
[QUOTE=superglam;536172]Açık ve net söylüyorum.... Herve Tum ve Blica Bülent uygunu ikiye katlar... Onlara vefasızlık ettik... Sakın yanlış anlamayın Bülent uygunu benim kadar kimse tutmamıştı ama yeter.. Herve tumu neden gönderdiğini, syllayı neden gönderdiğini bize anlatsın kabul edecem... erman kim yaaa yapmayın syllanın parmağı olamaz... nasıl böyle hataya düştük bunu herkes görüyor... Bir menafaatmi var ortada bence çok önemli bir konu.. Sivasporda 1 numara ve 2 numara nasıl satılır bunun hesabını biri vermeli kanımca.. Herve TUM ve Blica neden satıldı. Hadi blicadan kar ettik Herve TUMu neden takas ettik oda yetmedi sylla neden gitti.. Diallo çok mu kötüydü gelenleri gördük 5 para etmez.. Ersen martin, erman, agbetu ve yasin çakmakla hemen kartşılıklı anlaşmanızı fes edin bunların kumaşından elbise olmaz..[/QUOTE]
yapma arkadaşım asıl slya ermanın parmağı olamaz.ama bunu görmek için zamana ihtiyaç var.hata bence nerede biliyomusun?yönetim transferlerle ilgili bütün işleri bülent uyguna bıraktı.o da yok noumuchiyi getiriyorum,yok daryo moreno gelecek,yok efendim omotoyossiyle anlaştık....anlatabiliyomuyum.bunlar sizce futbolu bilen birisinin işi mi?balık baştan kokarmış arkadaşım,bence en büyük hata başkanımızın transferlerle aktif olarak ilgilenmemesi.İNŞALLAH takımdaki bu belirsizlik bize pahalıya malolmaz. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:24. |