![]() |
58 numara BİLİCA
fenerbahçede yeni sezon forma numaraları belli olmuş arkadaşlar.bilica sivasa olan sevgisini ve bağlılığını 58 numarayı seçerek göstermiş.bilicanın 58 numaralı formayı seçtiğini görmek beni çok mutlu etti.teşekkürler bilica.inşallah çok başarıılı olursun.
|
Cevap: 58 numara BİLİCA
GERÇEKTEN BILICA'YA TÜM SİVAS ADINA ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM BILICA BU SENEDE YILIN FUTBOLCUSU OLACAKTIR OLMASA BİLE O HER ZAMAN GÖNLÜMÜZDE HER YILIN EN İYİ FUTBOLCUSU TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM...
58 - FABIO ALVES DA SILVA BILICA |
helal olsun bilica bize çok büyük bi jest yaptın
|
[B]Wallahi çok duygulandım. Helal olsun Bilicaya....[/B]
|
koçum benim bazı sivaslılar bile sivaslılıktan kacarken sen 58 giyiyosun keske gitmeseydin
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Jestin için teşekkür ederiz Bilica... Ama bu sene yılın futbolcusu sen olamayacaksın çünkü yine Sivasspor'dan çıkacak yılın futbolcusu.....
[QUOTE=DIALLO;536010]GERÇEKTEN BILICA'YA TÜM SİVAS ADINA ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM BILICA BU SENEDE YILIN FUTBOLCUSU OLACAKTIR OLMASA BİLE O HER ZAMAN GÖNLÜMÜZDE HER YILIN EN İYİ FUTBOLCUSU TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM... 58 - FABIO ALVES DA SILVA BILICA[/QUOTE] Niye olsun gardaş??? Yine bizden birisi olsun bize ne artık Bilica'nın yılın futbolculuğundan o artık Fenerbahçeli.... ;) |
guzelde...... bizde kalsaydi daha guzel olurdu:mad:
|
tebrik ederim bilica seni ; ama seni izledikçe ahhh çekeceğiz ve her maçta keske satmasalardı diyeceğiz ama satanlar ne maksatla sattı seni anlamış değilim şu an defansın hali perişan heleki yasin senin yerine oynarsa vay geldi halimize
|
[B]Çok gururlandım Helal olsun Blica'ya 58 numaralı formayı İbrahim Toraman'dan daha güzel , daha iyi tanıtacağına yürekten inanıyorum.
Hayrettinden sonra 58'in en çok yakıştığı 2. futbolcu olacak demek.[/B] |
BÜYÜK JEST .TEŞEKKÜRLER BİLİCA.bU KADAR VEFALI OLMAN ÇOK GÜZEL.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:21. |