![]() |
öz SIVAS LAKABLARI
Arkadaslar Lakablari söylenis bicimiyle yazmaya calistim Ayrıca amacımız hiç kimseyi incitmek,üzmek değildir, lakaplarımızı sonsuza kadar yaşatmaktır.
Basliyorum ;) Gadırgalı Emin Vızılı Mahmut Atguden Şemşettin Sarı Çapar İsmail Yalah Fazlı Dilki Emin Keş Hatem Tıh tıh Ahmet Gurt Mustafa Tanzara Ali Haydar Devedudah Adnan Çörek Hasan Daş gafa Kemal Tomaan Ali İnburun Mahmut Zıro Metin Cah cah Ali Culuğunoğlu Ilhan Yumşah Hacı Biliç Ahmet Bodu Osman Sarı dana Mustafa Çahır Memmet Piç boğa İsmail Çapıdın Memmet Doper Adnan Avidik Ethem Yirik dudah Selaattin Garadeligilin İbraam Gödek Ali Seleci Efendi Bebek Murat Keseğan Ali Dımbış Mustafa Gadah Ali |
Osuruhlu Mukrem
Koca burun Mahmut Kötü Anşenin Salih Hortlamaz Vehbi Cirikli Azmir Korükgot Vehbi Zırto Zühtü Kazma Kazım Vurgaç Emin Çapsiz Bayram Mizo İrıza Kupçünün Ahmet Nıllı Mustafa Evraaç Mustafa Gavur Kemal Zozonun Osman Cıdı Mirham Daradat Asıf Dip sarısı Seyithalil Redkit Memmet Kekeç Osman Mıngırdıç Efendi |
Çalıh İbraam
Patlah Duran Teke Hasan Çotgızın Ali Batman Gazanfer Geçi Duran Fetinenin Mustafa Gaz gabının Hacı Gubudik Gürsel Gafanın Mahmut Mangırın Memmet Kanarya Gürsel Mustaamel Mustafa Teneke Kemal Ağrinin Abdullah Culuk Hamdi Çolah Gara Goçluğun Hasan Kostü Memmet Kel Arif Filiğin Kazım Kirtikçi Rasim Kendilli Mustafa Çarmıhlının Ömer Cucükçü Rıza Gambur Neşet Gülgızın Ali Garnapa Gadir Torosun Osman |
Ciridin İriza
Naylon Ahmet Cadalın Hikmet Pat daşşah Memmet Digır Bahattin Garabean İsmet Gos Beşir Tayyare Mustafa Guduzun Arif Eski çarıh Memmet Şelekli Hidayet Nazifenin Hasan Sinek Erol Sivrinin Tahsin Gır Necmi Lalekli Dursun Tapıcı Ahmet İnadın Nurettin Gucük Beşir Tısmısta Mustafa Anoonun Mustafa Tıhının Kazim Zomzom Murat Gudülün Kazım |
[quote=CAGLAYAN]Arkadaslar Lakablari söylenis bicimiyle yazmaya calistim Ayrıca amacımız hiç kimseyi incitmek,üzmek değildir, lakaplarımızı sonsuza kadar yaşatmaktır.
Basliyorum ;) Gadırgalı Emin Vızılı Mahmut Atguden Şemşettin Sarı Çapar İsmail Yalah Fazlı Dilki Emin Keş Hatem Tıh tıh Ahmet Gurt Mustafa Tanzara Ali Haydar Devedudah Adnan Çörek Hasan Daş gafa Kemal Tomaan Ali İnburun Mahmut Zıro Metin Cah cah Ali Culuğunoğlu Ilhan Yumşah Hacı Biliç Ahmet Bodu Osman Sarı dana Mustafa Çahır Memmet Piç boğa İsmail Çapıdın Memmet Doper Adnan Avidik Ethem Yirik dudah Selaattin Garadeligilin İbraam Gödek Ali Seleci Efendi Bebek Murat Keseğan Ali Dımbış Mustafa Gadah Ali[/quote][size=6][/size]uyuz apo ,ceset ali,cin hüseyin,keseci halil,inek şaban,çöü memet,titrek mehmet.eşşekçi efo.zırıl sefa bunlar aklıma gelenler |
KÖR NACİ
TOPAL OSMAN BELCİ MUSTAFA PANCAR HAYDAR DERMENCI YSUSUF KASIKCI HAYRI |
ÇİLOOLU ISMAYIL
ÇORDÜK MEMMED KEDİ YILMAZ AYI DURAN [size=7][b]GOLPA VEYSEL[/b][/size] ÇAPUT HASAN GAZ MAHMUT KOSNÜ ALİ ÇOKELİK MEMMED PİÇ HASAN [size=7][b]POSTACI SEBO[/b][/size] KELEBEK HAKAN GAZMA DİŞ NAZMİ [size=7][b]KOMÜŞ MEMMED (AHAAA... BU DA BENİM RAHMETLİ BABAM...)[/b][/size] JET İBOO OSSURUHLU MİNEVER ALEMİN DOORUSU CULUH HAYRİYE GOĞ ÖMER GILLIBAŞ BALKANCI HAKAN TORTİK BACI DANDİK BACI GINDİK HASANÜSEYİN AVİNİK GILİK HAMDİ FİLİK NACİYE DİLİK GIZ LASDİK GAMER BİTİRİM ZEKİ GALYANCI ÖMER AYUU YADİGAR GIÇIGIRIH FİKRİYE GAMA FATİH SAHDEKAR ARİF GODUMMU OTUTDURURUM ALİ GAVAH İLYAS BIDİİN OOLU HAMZA... |
[quote=SONMEZ]ÇİLOOLU ISMAYIL
ÇORDÜK MEMMED KEDİ YILMAZ AYI DURAN [size=7][b]GOLPA VEYSEL[/b][/size] ÇAPUT HASAN GAZ MAHMUT KOSNÜ ALİ ÇOKELİK MEMMED PİÇ HASAN [size=7][b]POSTACI SEBO[/b][/size] KELEBEK HAKAN GAZMA DİŞ NAZMİ KOMÜŞ MEMMED (AHA BU DA BENİM RAHMETLİ BABAM) JET İBOO OSSURUHLU MİNEVER ALEMİN DOORUSU CULUH HAYRİYE GOĞ ÖMER GILLIBAŞ BALKANCI HAKAN TORTİK BACI DANDİK BACI GINDİK HASANÜSEYİN AVİNİK GILİK HAMDİ FİLİK NACİYE DİLİK GIZ LASDİK GAMER BİTİRİM ZEKİ GALYANCI ÖMER AYUU YADİGAR GIÇIGIRIH FİKRİYE GAMA FATİH SAHDEKAR ARİF GODUMMU OTUTDURURUM ALİ GAVAH İLYAS BIDİİN OOLU HAMZA...[/quote] [b]aman abi veysel gormesin bunu ehehhee..gerci yigid namiyla alinir golpa veysel ehehehhe[/b] |
Çiçik Lütfiye
Guyruhlu Şerifhatın Kupe dudah Happe Yirik Nazime Dibiğuru Haçça Alaçıhlı Adevye Sinekli Asiyse Deve dabanı Anşe Asıfinik Adevye Çalıh Assiye Gır inek Meryem Burgaç Azime İlik dikmez Hayriye Ağ sübürge Latife Dohuz bannah Saniye Kemçik Sevli Yılan gırhan Zeynep Tohmah burun Gussün |
Kepek ölçen Zeynep
Golük Name Sarı çebiş Fikriye Arıstah gurdu Fadime Mosduralıh Urhuya Kötenti Gussün Aygır Zeynep Kimiş Anşe Tıs Hayriye Beş liralıh Kezban Koşe dolduran Aslı Pıtıh Halise Tandır gırığı Fadime Büzme dudah anşe Killi gozah Kezban |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:58. |