SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İnşaallah Turu Geçeriz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26410)

SivasSpor.Com 17.07.2009 18:49

İnşaallah Turu Geçeriz

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/buygunn.jpg[/IMG]

Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika'nın RSC Anderlecht takımı ile eşleşen Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun, ''İnşallah, turu geçen taraf biz oluruz'' dedi.
Uygun, yaptığı açıklamada, RSC Anderlecht'in Belçika'nın önde gelen takımlarından biri olduğunu söyledi.

RSC Anderlecht'in Belçika Ligi'nde çok sayıda şampiyonluk yaşadığını, ayrıca 2 kez Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nı, 1 kez de UEFA Kupası'nı kazandığını ifade eden Uygun, rakiplerinin kendilerinden 10 kat fazla bütçeye sahip olduğunu kaydetti.

Güçlü bir ekiple karşılaşacaklarını ifade eden Uygun, ''Sivasspor olarak daha yolun başındayız. Son 4 yılda önemli başarılara imza attık. Elde ettiğimiz bu başarıları perçinlemek adına turu geçmek istiyoruz. İnşallah turu geçen taraf biz oluruz'' dedi.

''İnananlar inandıklarını başarmışlardır'' diyen Uygun, kendi oyun anlayışlarını sahaya yansıttıkları takdirde turu geçeceklerine inandığını söyledi. Uygun, deplasmanda oynayacakları ilk maçtan Sivas'taki ikinci maç için avantajlı bir skor elde etmek istediklerini ifade etti.

Bu arada, Sivasspor'un Hollanda kampının 19 Temmuzda sona ereceği ve takımın Türkiye'ye dönerek, 28 ya da 29 Temmuzda RSC Anderlecht ile deplasmanda yapılacak ilk maça hazırlanacağı belirtildi.

[B]-SİVASSPOR'UN AVRUPA KARNESİ-[/B]

Yıllarca 3 ve 2. liglerde mücadele ettikten sonra 2005-2006 sezonunda Turkcell Süper Ligi'e yükselen ve son 4 sezondur Süper Lig'de başarıyla mücadele eden Sivasspor, Avrupa Kupalarında bugüne dek 4 maç yaptı.

2007-2008 futbol sezonunu 4. sırada tamamladığı için geçen yıl Türkiye'yi UEFA İntertoto Kupası'nda temsil eden Sivasspor, bu kupada Karadağ'ın OFK Grbalj ve Portekiz'in SC Braga takımlarıyla 2'şer maç yaptı. UEFA İntertoto Kupası'nın 2. turunda OFK Grbalj takımını 2-2 ve 1-0'lık skorlarla eleyen Sivasspor, 3. turda SC Braga takımına 2-0 ve 3-0'lık skorlarla yenilerek kupadan elenmişti.

sivasli215 17.07.2009 19:29

Cevap: İnşaallah Turu Geçeriz

[B]kötü içinden en iyisini çektik
artık gerisi sahadaki futbolcularımıza düşüyor
sivasspor ruhu ile oynasınlar bize yeter
belçikaya turistik gezi için değil tur için gidelim....[/B]

subasi29 17.07.2009 19:53

insallah turu geceriz hocam,herkesin beklentisi bu yonde

MeXeS58 17.07.2009 20:02

cekılebılecek en ıı kurayı cektık umarım turu atlarız

namouchi 17.07.2009 21:18

[B][U]beyler bu arada bişiy söylemem lazım.bu trabzonun yeni hocası pek bi uyuz birine benziyor ha.fanatikte bir haber okudum biraz önce bizim mehmet yıldızı istiyomuş bu bross mudur tross mudur nedir.aklınca bizim takımı zayıflatacak ki rakip olamayalım.birinin bu herife böyle ali cengiz oyunlarını bırakmasını söylesin yoksa haddini bildirirler adama.burası belçikaya falan benzemez proos[/U][/B]

yigidocengiz 17.07.2009 22:01

kötü dediğimiz takımın bence diğerlerinden aşağı kalır yanı yok.önemli olan bizim ne kadar iyi olacağımız yada nasıl olacağımız.iş bence bizim futbolcularımızda ve hocada bitiyo.umarım bülent hoca yeni bir maceraya atılmaz.hakkımızda hayırlısı olsun.

GuVeN 18.07.2009 00:34

[QUOTE=yigidocengiz;536886]kötü dediğimiz takımın bence diğerlerinden aşağı kalır yanı yok.önemli olan bizim ne kadar iyi olacağımız yada nasıl olacağımız.iş bence bizim futbolcularımızda ve hocada bitiyo.umarım bülent hoca yeni bir maceraya atılmaz.hakkımızda hayırlısı olsun.[/QUOTE]

kötü dersek yalan olur ama dıgerlerı ıcınde en cazıbıde buydu. asıl ıs bundan sonra.kımse banko bu tur bızım dıye dusunmuyodur zaten:)hayırlısı.ınsallah gecerız bu turu..

tekdoktirin 18.07.2009 01:38

BEN CEDE ENİYİ KURAYI ÇEKTİK SANIRIM ELERİZ İŞALLAH ELEYECEİZ ,, ALP ERENLER,,

serhatcan 18.07.2009 23:17

yav herkes bakıyorumda yorumlarında aynı sivassporun hocası gibi inşallah diyor. bu ne demek biliyormusunuz. korkunun,acizliğinizayıflığın göstergesidir. inşallahla maç kazanılsa iran,arabistan ve tüm müslüman ülkeler dünya futbolunda 1 numara olur.Bi takıma bakın ondan sonra yorum yapın. teknik direktörümüz halla şampiyonlar ligine gideceğine inanmadıığı gibi kendiside ben bu şampiyonlar ligine girme hakkını nasıl elde ettim şaşkınlığı içinde. eğer şaşkın olmasa bilica gibi bi adamı satmaz ve şampiyonlar ligine yakışır transferler yapardı. bu demektirki kendisi de inanmıyor artık inşallaha maaşallaha işi bıraktı.yav 3 yıldır paf takımı paf liginin tozunu atıyor ama genç teknikdirektörümüz onların içinde 2 tane futboolcu çıkaramıyor. eğer geçmiş yıllarda çıkarsaydı şimdi şampiyonlar ligine hazır kendi öz evladın futbolcu olurdu. diğer anadolu kulüplerine bir bakın 19 yaşındaki kendi altyapısından yetişdirdikleri futbolcuları 5-6 milyon avro ya satıyorlar. sonrada ben sivassporu ve sivaslıları sivası düşünüyorum de. hikaye.ben istanbulda oturuyorum. sivasspor paf takımından ayrılmıiş ateş gibi genç. çocuklarla konuştum. yav bülent uygun gençlere bakmıyor bile havalı havalı gelip bişeyler söylüyor gidiyor diyorlar. sivastanda paf takımındanda kalbur üstü gençler var ama bülent hoca çıkarmaz diyorlar.yüzümüze bile bakmıyor diyorlar. sen ateş gibi gençleri çıkarıp sivassporun geleceğini kurtarma git 29-30 yaşlarında kar,iyeri bile ne olduğu belli olmayan futbolcuları şampiyonlar ligi için al.hazırlık maçlarının ölçü olmadığını düşüneneler resmii maçlarda hayal kırıklığı yaşamasınlar sakın. görünen köy klavuz misali.

Berkkaya5858 19.07.2009 18:11

[QUOTE=serhatcan;537216]yav herkes bakıyorumda yorumlarında aynı sivassporun hocası gibi inşallah diyor. bu ne demek biliyormusunuz. korkunun,acizliğinizayıflığın göstergesidir. inşallahla maç kazanılsa iran,arabistan ve tüm müslüman ülkeler dünya futbolunda 1 numara olur.Bi takıma bakın ondan sonra yorum yapın. teknik direktörümüz halla şampiyonlar ligine gideceğine inanmadıığı gibi kendiside ben bu şampiyonlar ligine girme hakkını nasıl elde ettim şaşkınlığı içinde. eğer şaşkın olmasa bilica gibi bi adamı satmaz ve şampiyonlar ligine yakışır transferler yapardı. bu demektirki kendisi de inanmıyor artık inşallaha maaşallaha işi bıraktı.yav 3 yıldır paf takımı paf liginin tozunu atıyor ama genç teknikdirektörümüz onların içinde 2 tane futboolcu çıkaramıyor. eğer geçmiş yıllarda çıkarsaydı şimdi şampiyonlar ligine hazır kendi öz evladın futbolcu olurdu. diğer anadolu kulüplerine bir bakın 19 yaşındaki kendi altyapısından yetişdirdikleri futbolcuları 5-6 milyon avro ya satıyorlar. sonrada ben sivassporu ve sivaslıları sivası düşünüyorum de. hikaye.ben istanbulda oturuyorum. sivasspor paf takımından ayrılmıiş ateş gibi genç. çocuklarla konuştum. yav bülent uygun gençlere bakmıyor bile havalı havalı gelip bişeyler söylüyor gidiyor diyorlar. sivastanda paf takımındanda kalbur üstü gençler var ama bülent hoca çıkarmaz diyorlar.yüzümüze bile bakmıyor diyorlar. sen ateş gibi gençleri çıkarıp sivassporun geleceğini kurtarma git 29-30 yaşlarında kar,iyeri bile ne olduğu belli olmayan futbolcuları şampiyonlar ligi için al.hazırlık maçlarının ölçü olmadığını düşüneneler resmii maçlarda hayal kırıklığı yaşamasınlar sakın. görünen köy klavuz misali.SEN GARDAŞ SEN MÜSLÜMAN DEĞİLMİSİN NEDEMEK İNŞALLAH LA MAŞALLAH LA BBU İŞ OLMAZ YAZDIĞIN YORUMLARA DİKKAT ET LAF OLSUN DİYE BOŞ KONUŞMA ADAM GİBİ KONUŞ

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:05.