![]() |
Yapılan Transferleri nasıl değerlediriyorsunuz ?
[B]Sivassporumuzun bu sezon yaptığı transferleri nasıl değerlendiriyorsunuz ?
Yeterli ? Yetersiz ? Vasat ? Tecrübesiz ? [/B] |
Cevap: Yapılan Transferleri nasıl değerlediriyorsu
[B][COLOR="DarkRed"]andetlech maçında sahaya çıkan bütün futbolcular vasattı....acil bir önlem alınmalı yoksa bu sene ligde küme düşmemeye oynarız.......bülent hocamıza güveniyoruz....[/COLOR][/B]
|
Yetersiz görünüyor ama ben Bülent Uygun faktörüne güveniyorum. Onları da takıma faydalı hale getirecek birer yıldız yapacaktır. Ama yine de hem orta sahaya, hem forvete hatta ve hatta defansa Bilica gibi hırslı ve teknik bir stopere ihtiyaç var. M'Bemba güçlü olabilir ama henüz çok toy.
AYK |
tercübesizlerdi bence Bülent hoca "4 yabancı kontenjanımız boş bulunuyor. 2 tanesini orta sahaya kullanacağız gibi gözüküyor." diye konuşma yapmış
|
ya şimdi ilk etapta şampiyonlar liginde başarılı olmak mümkün değil buna bişey dediğimiz yok ama yasin çakmak ver uğur kavuk çokkk yetersizler
|
takımlar insan gibidir. Asla doymak bilmez. Takıma 50 futbolcu alsan dahada ister durur. Kanaat ne büyük nimettir bunu bilen çok ama çok azdır.
|
şampiyonlar ligini çalışarak hakeden bütün futbolcular gönderildi yerlerine vasatın bile altında kalan tecrübe eksikliği bulunan futbolcular alındı.birden bire takımda bukadar radikal bir değişiklik tabiki takımın kimyasını bozdu.değişikliği bi kaç yıla yaymak gerekiyordu.senede 1-2 futbolcuyu değiştirebilirsin ilk 11 den.ama bir sene içinde bütün 11 nerdeyse komple değişti.
bülent hocamıza güveniyoruz ama buseneki hamlesini eline yüzüne bulaştırdı... |
[B]Al birini vur diğerine bence hepten yetersiz. Evet iyi oyuncularımızda var ama bu takım işi biri yetersiz olduğunda diğeri iyi oynayamaz zaten.
Ben Türküm, Türk esir olmaz. Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz. Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz. Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz. Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...[/B] |
mehmet yıldızı arıyoruz forvette pres yapan olmadı adamlar sahamıza hapsetti ersan bile gelip defanstan top çıkarıyor kim atacak golü
|
[B]bencede yetersiz sadece ersen martin ilerde faydalı olur gibime geliyor inşallah olur[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:42. |