![]() |
ŞL/Sivasspor - Anderlecht
[CENTER][IMG]http://i0907.hizliresim.com/2009/7/9/2405.png[/IMG]_[IMG]http://footballmanager.neoseeker.com/w/i/footballmanager/b/b0/Anderlecht.png[/IMG][/CENTER]
İlk maç hiçte ummadıgımız bir skorla neticelendı. Yazacak ,yada söylenecek çok fazla birşey yok. Herşeye rağmen 4 Ağustos Salı günü 4 Eylül Stadyumundayız. 4 Ağustos Salı günü 21.00'da oynanacak maçın biletleri, Atütürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Gişesi'nde satışa sunuldu. Gişede, kapalı A ve B tribünü biletleri 20, maraton tribünü biletleri 15, kale arkası tribünü biletleri ise 5 TL'den satılıyor. SİVASSPOR Petkoviç Abdurrahman Yasin Sedat Hayrettin Musa İbrahim Erman Uğur Kamanan Ersen Martin T.D: Bülent Uygun ANDERLECHT Proto Deschacht Juhasz Wasilewski Van Damme Biglia Polak Suarez Boussoufa Chatelle De Sutter T.D: Ariel Jacobs İki sezondur Süper Lig’de fırtınalar estiren Sivasspor, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk karşılaşmasında büyük şok yaşamıştı. Belçika’dan 5-0’lık ağır yenilgiyle dönen ve bütün eleştiri oklarını üstüne çeken Kırmızı-Beyazlılar, taraftarından bir anlamda özür dilemek için bugün 4 Eylül Stadı’na çıkacak. Turu mucizelere bırakan ve artık gözünü Avrupa Ligi’ne çeviren Sivasspor, bu akşam oynanacak zorlu mücadeleden zaferle ayrılıp, kendini affettirmek amacında. Bülent Uygun inanıyor... Avrupa’daki 6. sınavına çıkacak olan Sivasspor’da, teknik direktör Bülent Uygun rövanş maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. İlk karşılaşmayı talihsizlik olarak değerlendiren genç çalıştırıcı, “Sahamızda kazanıp, eski Sivasspor’u yeniden ortaya çıkartmak istiyoruz. Hiç bir takım, bir yenilgiyle yıkılmaz. Doğrusunu söylemek gerekirse, Şampiyonlar Ligi bundan sonra bizim için oldukça zor gözüküyor, ancak Avrupa Ligi öncesi bu maç önemli. Yarattığımız kötü imajı silmek istiyoruz” dedi. |
Cevap: ŞL/Sivasspor - Anderlecht
ben bu sefer kazanacağımızı tahmin ediyorum. en azından bir beraberlik bekliyorum. Sonuçta bizim takımımız sonuna kadardestekliyorum sivassporumuzu. İyi olacaktır inşallah.
Bu arada biletler ne zaman satışa çıkacak, ne kadar olacak hiçbir bilgi yok ya. |
inşallah geçen maçtaki gibi bi futbol olmaz yenilsekte şerefimizle yenilelim
|
o yenilgiden ders almışlardır bu maç berabere biter;););)
|
[B]sivastaki maçların havası bi başka oluyor bu maçı alırsak moral olarakta bayağı iyi olur ben kazanırız diye düşünüyorum en kötü ihtimal beraberlik[/B]
|
Bülent hoca yine şovunu yapmazsa alırız bu maçı benim inancım var.
|
bu maçi yine anderlecht alir.
Bu bulent olduktan sonra takimin basinda gerçek bir basari elde edemeyiz. Yahu gol makinesi kamanan, en çok kosan murat erdogan ve teknik agbetu oynatilmazmi yaw. Defans oynarsan golu yersin ama topu öbür kalede tutarsan hem bizim kötü defans hemde bizim uykudan kalkmamis petkoviç rahatlar ve daha çok gol pozisyonuna girersin. Her maç 2 forvet oynamalisin ne olursa olsun. Onur kim yasin kim yahu bunlari neden oynatir analamiyorum. Bulent istifa et hemen, git fenerin basina, biraz da onlari rezil et. sivasspor hiç bir basari elde etmemistir, turk turkle oynadimmi ne basari olacak .Avrupada yabanci takimlari yendikten sonra basarili olursun. I love you kamanan |
tabiki kazanacağız, çünkü kazanmak için oynayacağız bu defa,
|
[QUOTE=sabanoh;541358]bu maçi yine anderlecht alir.
Bu bulent olduktan sonra takimin basinda gerçek bir basari elde edemeyiz. Yahu gol makinesi kamanan, en çok kosan murat erdogan ve teknik agbetu oynatilmazmi yaw. Defans oynarsan golu yersin ama topu öbür kalede tutarsan hem bizim kötü defans hemde bizim uykudan kalkmamis petkoviç rahatlar ve daha çok gol pozisyonuna girersin. Her maç 2 forvet oynamalisin ne olursa olsun. Onur kim yasin kim yahu bunlari neden oynatir analamiyorum. Bulent istifa et hemen, git fenerin basina, biraz da onlari rezil et. sivasspor hiç bir basari elde etmemistir, turk turkle oynadimmi ne basari olacak .Avrupada yabanci takimlari yendikten sonra basarili olursun. I love you kamanan[/QUOTE] [I]ama hocamiz istifa etmesin,yalniz bir konu acilmisti yaptigimiz transferler iki uc futbolcu disinda fosn cikmadi diye;busene hepsi fos cikti[/I] |
Türkiye'de Şampiyonlar Ligi maçı izleyecek 3.şehiriz.
Ben maça gitmem diyenler varsa,bu maçta stad boş kalacaksa küme düşelim daha iyi.. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:24. |