![]() |
09/10 En İlgi Çeken Transfer (TSL)
[LIST][*][COLOR="red"][B]Sivasspor:[/B][/COLOR] Ersen Martin[*][COLOR="red"][B]Sivasspor:[/B][/COLOR] Erman Kılıç[*][B]Fenerbahçe:[/B] Mehmet Topuz[*][B]Fenerbahçe:[/B] Andre Santos[*][B]Fenerbahçe:[/B] Bilica[*][B]Beşiktaş:[/B] Nihat Kahveci[*][B]Beşiktaş:[/B] İsmail Köybaşı[*][B]Galatasaray:[/B] Elano[*][B]Galatasaray:[/B] Kader Keita[*][B]Bursaspor:[/B] Pablo Batalla [*][B]Gençlerbirliği:[/B] Serdar Kulbilge[*][B]Ankaragücü:[/B] Darius Vassell[*][B]İstanbul Bld:[/B] Herve Tum[*][B]İstanbul Bld:[/B] Taner Gülleri[*][B]Antalyaspor:[/B] Balili[*][B]Eskişehirspor:[/B] Ümit Karan[/LIST]
3 oy kullanalım |
Cevap: 09/10 En İlgi Çeken Transfer (TSL)
En iyisi Elano Blumer...Andre Santos ta iyi bir futbolcu.
|
[B]en ilgi çeken nihat bencce ispanya liginde oynamak varken süperlige geldi..[/B]
|
[B]Sivasspor:Ersen Martin
Beşiktaş:Nihat Kahveci Galatasaray: Elano ...[/B] |
[B]bu ne saçma konu kardeşim!!!..bize ne elamin transferinden...biz kendimize bakalım..onların yaptığı transferler bizi ilgilnedirmez..bu konunun kapanmasını talep ediyorum..böyle gereksiz konular yerine takımımıza fayda getirecilcek konular üzerinde tartışalım...!!!!!!!!!!!!!!!!![/B]
|
[QUOTE=stutgart58;543705][B]bu ne saçma konu kardeşim!!!..bize ne elamin transferinden...biz kendimize bakalım..onların yaptığı transferler bizi ilgilnedirmez..bu konunun kapanmasını talep ediyorum..böyle gereksiz konular yerine takımımıza fayda getirecilcek konular üzerinde tartışalım...!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/QUOTE]
Bu her sezon açılan konu. Biraz geniş düşünün bu ligde tek biz oynamıyoruz rakiplerimizide göz önünde bulundurmalıyız ve yenilikleri takip etmeliyiz. Anlamak cidden çok güç şaşırıyorum yemin ederim |
[QUOTE=58_S€M!H_58;543702][B]Sivasspor:Ersen Martin
Beşiktaş:Nihat Kahveci Galatasaray: Elano ...[/B][/QUOTE] [B]sana aynen katılıyorum semih.............[/B] |
tessekuurler !!!!!!!!!:):):):):):):):):):)
|
[CENTER][U][I]Sivasspor:Ersen Martin
Beşiktaş:Nihat Kahveci Galatasaray: Elano [/I][/U][/CENTER] |
Vassel transferinin en ilgi çekici transfer olduğunu düşünüyorum , umarım Ankaragücüne faydalı olur ve bu sezon SİVASSPORUMUZ gibi zirveye oynarlar.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:45. |