![]() |
SİVASSPOR 1-2 Trabzonspor
[B]SİVASSPOR - Trabzonspor
[/B] [url=http://resimzade.com/Show.html?i=11430&token=40404][img]http://resimzade.com/Show.html?i=11430&token=40404[/img][/url] İki ekip arasında bugüne kadar yapılan 8 karşılaşmanın 5’inden Sivasspor, 1’inden ise Trabzonspor galip ayrılırken, 2 maç golsüz eşitlikle sona erdi. Trabzonspor Sivasta oynanan maçlarda gol dahi atamadı. SİVASSPOR Akın Uğur Murat Sedat Hayrettin Musa İbrahim Cihan Erman Kamanan Ersen Martin T.D: Bülent Uygun TRABZONSPOR Sylva Serkan Egemen Song Cale Tjikuzu Colman Barış Selçuk Engin Umut T.D: Hugo Broos Stat: 4 Eylül Saat: 21.00 Yayın: Lig TV Hakemler: Halis Özkahya, Erhan Sönmez, Cemal Bingül |
Cevap: Sivasspor Trabzonspor Maçı
1-0 olsun bizim olsun, ALLAH utandirmasin, sivassporumuza guveniyorum...
hadi yigidolar.. |
öncelikle süper ligimizin acılışı hayırlı ugurlu olsun ALLAH TÜM YİĞİDOLARI UTANDIRMASIN..2 YILDIR RAMAK KALAN RUYANIN GERCEKLESMESI VE ANADOLUNUN YENİ AĞABEYİ OLMAMIZI SAGLAYACAK TÜRKİYE ŞAMPİYONLUGUMUZU İLAN ETMEMİZİ VE 4 BUYUK SENARYOLARINI YIKIP GECEREK ARTIK 5 BUYUK VAR BEŞİNCİ BÜYÜK YİĞİDOLARDIR SİVASSPORDUR DEYIP ŞAMPIYON OLMAYI...YUCE RABBIM NASIP EYLESIN...VIRA BİSMİLLAAH...
....................................... ARKADASLAR BU MACTA COK RAHAT GALIBIYET ALMAMIZ LAZIM YETERKI ANDERLET MACININ ROVANSI GIBI OYNAYALIM... |
Cevap: SİVASSPOR - Trabzonspor
[B]hadi hayırlısı diyelim inşallah kazanan taraf oluruz aynı tarife (3.0 )[/B]
|
[B]İnşallah alırız ama bu kadroyu görünce o kadar canım sıkılıyorki.. 6+2 yabancı hakkımız var ve bizde sadece Kamanan var... Allahım yaa deli olmamak elde değil... Tüm yük Sedat, Kamanan ve Cihanda olacak. Nasıl olacak bilmiyorum... [/B]
|
2-0 alırız diye düşünüyorum Umarım galip gelen taraf biz oluruz
|
İnşallah kazanacağız bu maçı haydi Sivas'ım ...
|
[QUOTE=Yigido DogaN;544845]öncelikle süper ligimizin acılışı hayırlı ugurlu olsun ALLAH TÜM YİĞİDOLARI UTANDIRMASIN..2 YILDIR RAMAK KALAN RUYANIN GERCEKLESMESI VE ANADOLUNUN YENİ AĞABEYİ OLMAMIZI SAGLAYACAK TÜRKİYE ŞAMPİYONLUGUMUZU İLAN ETMEMİZİ VE 4 BUYUK SENARYOLARINI YIKIP GECEREK ARTIK 5 BUYUK VAR BEŞİNCİ BÜYÜK YİĞİDOLARDIR SİVASSPORDUR DEYIP ŞAMPIYON OLMAYI...YUCE RABBIM NASIP EYLESIN...VIRA BİSMİLLAAH...
....................................... ARKADASLAR BU MACTA COK RAHAT GALIBIYET ALMAMIZ LAZIM YETERKI ANDERLET MACININ ROVANSI GIBI OYNAYALIM...[/QUOTE] SANA AYNEN KATILIYORUM GARDAŞ AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK HERKESE SELAMLAR YİĞİDOLARA BAŞARILAR........... |
haydi sivasspor su trabzonsporu sustur ve GOLBASTI SOV YAP
|
her sezon en çetrefilli tartışmalar ts maçında olurdu. 3-0 dan sonra alayı bastı gitti bu sezon pek uğramadılar buraya.Bir daha olsa bu iş tam süper olacak.Ama ilk maçlarımız biraz fiyasko oluyor onun için 2-1 diyorum ben.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:37. |