![]() |
Elimizden Geleni Yaptık!
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=11499&token=12890[/IMG]
Sivasspor Teknik Direkörü Bülent Uygun, Turkcell Süper Lig’in ilk haftasında 2-1 mağlup oldukları Trabzonspor maçı sonrası karşılaşmayı değerlendirdi!. Kadro düzeninde yaşadıkların sıkıntının kendilerine pahalıya mal olduğunu söyleyen Uygun şöyle konuştu: “Ligin ilk maçları her zaman zor oluyor. İyi işler yapmak isteyen bir takıma karşı bizde elimizden geleni yaptık. Kadro düzenimizdeki sıkıntılar bize pahalıya mal oldu. Lig uzun bir maraton. Kendi evimizde yenilmiş olmamız sıkıntı verici, onun dışında kötü bir şey yok. Transferlerimizin geç olması bizim tam olarak forma girmemizi engelledi. Milli takım arasında formumuzu bulup herkesin gıpta ile baktığı bir Sivasspor olmak istiyoruz. |
Cevap: Elimizden Geleni Yaptık!
YA HOCAM YENILMEK KÖTÜYDÜDE SU ALLAHIN LAZLARININ KONUSMALARINA FIRSAT VERMEK DAHA KÖTÜ
|
Elinden gelenin bu olduğuna inanmıyorum Bülent Uygun...neyse sağlık olsun
|
uefa macimizin yeri ve zamani uefa tarafindan degistirilimistir, ilk macimiz deplasmanda oynanacakti ama schaktarin supe kupa maci nedeniyle, ilk mac sivasa alinmis, ve ikinci macta 27 sinden 25 ine alinmis yaani 5 gunde 3 mac yapacagiz isimiz cok zor
[url]http://www.haber7.com/haber/20090808/Shakhtar-Donetsk-Sivas-macinin-yeri-degisti.php[/url] |
evet en kötüsü de lazlara yenilmek.
kasımpaşaya yenilsek daha iyiydi valla. neyse inş düzelir hocam. ortasahayı ve defansı adam etmeniz laızm acilen. |
bir kerede konulma be hoca 1 kerede işini yapta şu sözleri söyleme be...suç bende elimizdne geleni yaptık beni arabistan liginden istiyorlar yok mourinho beni takibe aldı..kes te bir kez işine bak..2 3 oyuncu istiyorz senden oyuncu dedik 5. lig kralı değil...
|
Ya bir de elimizden geleni yaptım demez mi.Ya biz başka maç izledik ya da sen.Trabzon oynadı biz seyrettik.Elinden gelen bu mu hocam...
|
[B]haftaya da fb yener bizi
ilk 2 hafta 0 puanla son sıralarda bir sivasspor!!! nereden nereye, yanlış transfer politikasının sonu budur...[/B] |
bende inanmiyorum isimiz cok zor derhal orta saha ve savunmaya takviye sart
avrupada oynacak olan bir takim hangi mantikla elindeki savunma ve orta saha oyuncularini satiyor anlamak mumkun deyil. bilicayi cok arayacagiz |
Elinde neyin kaldı ki hocam. Defans bozuk bari yasin veya Mbambe yi bir dene kaybedecegin neyin kaldı ki
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:31. |