![]() |
TSL/Fenerbahçe - Sivasspor
[CENTER][IMG]http://i0907.hizliresim.com/2009/7/9/2405.png[/IMG]_[IMG]http://i360.photobucket.com/albums/oo49/virtue83/Futbol/fenerbahce.png[/IMG][/CENTER]
Sivassporumuz Trabzonspor yenilgisiyle taraftarımızı büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Bu maçdan alcağı puanlarla bi umut vermesi dileğiyle. Gerçek Sivassporu bu maçtada göremicez gibi gözüküyor. Transferleri hala bekliyoruz. [B]Tarih:[/B] 16 Ağustos 2009 [B]Saat:[/B] 21.00 [B]Hakem:[/B] ? [B]Stat:[/B] Şükrü Saraçoğlu Stadyumu [B]Yayın:[/B] Lig Tv [COLOR="Red"][B]Sakatlar;[/B][/COLOR] [B]Sivasspor:[/B] Mehmet Yıldız ve Sezer Badur [B]Fenerbahçe:[/B] R.Carlos,Edu ve Özer Hurmacı [B][COLOR="Red"]Daha önce ligde Sivassporumuz ile Fenerbahçe arasında oyanan maçlar;[/COLOR][/B] [B]Sivasspor[/B] 2-3 Fenerbahçe Fenerbahçe 3-0 [B]Sivasspor [/B] [B]Sivasspor[/B] 1-1 Fenerbahçe Fenerbahçe 2-2 [B]Sivasspor [/B] Fenerbahçe 1-0 [B]Sivasspor[/B] [B]Sivasspor[/B] 1-4 Fenerbahçe [B]Sivasspor[/B] 2-1 Fenerbahçe Fenerbahçe 4-2 [B]Sivasspor[/B] |
Cevap: TSL/Sivasspor-Fenerbahçe maçı tahmin ve yor
cok kızgınım üzgnüm ama beklentımın bunlarla hıc bır ılgısı yok.sadece gercekcıyım bu macla ılgılıde hıc bı beklentım, umudum yok.. yenılecegımızı dusunuyorum..
|
[B]insallah rezil olmadan adam gibi oynarda yeniliriz keske yenebilsekte ustumuzdeki agirligi atabilsek[/B]
|
Bu maç bizim gurur maçımız.Bunu da kaybedersek toparlanamayacağız gibi geliyor bana.
Bu maçı almalıyız.Çaresiziz. |
[B]Bu maçı da muhtemelen kaybederiz ama 2 maç kaybetmek dünyanın sonu değil..Bu maçta en azından toparlanma sinyalleri vermeliyiz... çunku daha onemlisi shaktar maçımız var bu mactan sonra...[/B]
|
[QUOTE=subasi29;545296][B]insallah rezil olmadan adam gibi oynarda yeniliriz keske yenebilsekte ustumuzdeki agirligi atabilsek[/B][/QUOTE]
hocam senin yorumlarini özellikle cok begeniyorum ama senin bu yorumunu okudum ve cöktüm sen bile karamsar bakiyosan yanmisiz |
[QUOTE=efsane5858;545325]hocam senin yorumlarini özellikle cok begeniyorum ama senin bu yorumunu okudum ve cöktüm sen bile karamsar bakiyosan yanmisiz[/QUOTE]
sevgili efsane kardesim;sivasspor bizim herseyimiz istermiyimki bizansa boyun egsin,neden bizi istanbulda yuceltmesin inanki yorumum olumsuz olsada sukur allaha mac baslayica en fanatiginin yaninda macimi izler desteklerim lakin bu uyusukluk biz taraftari huzne bogmustur saygilar sunarim |
dogru diyosun abicim ama ben baska bisey demek istemistim
|
[B]bu oyunla ne bekleyebilirizki zaten!
yenileceğiz malesef [/B] |
Bu maça hiç kimse umutlu bakmasın.. mucize olması lazım.. 3 maçta 7 puan alırız dıyenler şimdi 3 maçta 1 puan alabılecekmi bakıyım.!! Bu sene taraftarı şimdiden çok üzdünüz.. Toparlamanız lazım.!
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:37. |