![]() |
Uefa Yap-Boz Oynuyor!.
UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Shakhtar Donetsk ile eşleşen Sivasspor'un 20 Ağustos'ta deplasmanda yapacağı ilk maç, rakibinin UEFA Süper Kupası maçı dolayısıyla Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak.
Daha önce de 27 Ağustos'ta oynanacak rövanş maçı, Shakhtar Donetsk'in UEFA Süper Kupası'na katılacak olması nedeniyle 2 gün[COLOR=#FF0000][B][/B][/COLOR][B] [/B]önceye 25 Ağustos Salı gününe alınmıştı. Geçen yıl UEFA Kupası'nı müzesine götüren Ukrayna temsilcisi, 28 Ağustos'ta Monaco'da Avrupa Şampiyonlar Ligi kupasını kazanan Barcelona ile UEFA Süper Kupası maçında karşılaşacak. Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, kulüplerine ilk maçın Sivas'ta oynanacağına dair yazının ulaştığını söyledi. |
Cevap: Uefa Yap-Boz Oynuyor!.
[B]Bence böylesi daha hayırlı beyler. Bana sorarsanız bu kadro ile bir yerlere gelmemiz zor hiç değilse ikinci maç için avantajlı bir skor aldık umutlu gidiyoruz olayı olur. Hem eğer iyi bir sonuç alırsak Shaktarın Barcelona maçı için konsantre olacağını zannetmiyorum. Şimdi tek temennim Mehmet Yıldızın bir an önce takıma katılması... Yoksa yönetimin ne transfer yapacağı var nede bir şey. Şu Lazlarada yenildik. Akabinde Fenere gideceğiz. Bizim için zor bir dönemeç varken ilk maçın değiştirilmesi bana göre bize avantaj sağlayabilir... [/B]
|
[B]Elbette Bizim icin uygun olur isimizi sivasta bitirirsek oraya moralli gideriz[/B]
|
Stadın dolması bakımından iyi oldu
|
bizim için daha iyi olur bence. ilk maçtan iyi bir skorlar ayrılırsak ikinci maçta defans ağırlığıyla turu alabiliriz
|
Bence olumlu bir karar.itiraz etmeye lüzum yok..
|
işte şimdi sapı tuttuk..
Ne iyi skor alması burda. Biz zaten normalde beraberliğe oynayan bir takımız. Özellikle ilk maçlar için. Burda berabere kalsak oraya gidince bu sivassporla kaç tane yeriz.. İyice maskara olmadan diskalifiye falan etseler bizi. Maça mı çıkmasak ne yapsak anlamıyorum. Allahın lazlarına yenildik. Kara günler bizi bekliyor. |
Bülent hoca elenınce bunu bahane edecek buraya yazıyorum..!
|
[QUOTE=yigidogurbettee;545747]Bülent hoca elenınce bunu bahane edecek buraya yazıyorum..![/QUOTE]
Yok zaten kuranın hemen ardından şöyle dedi... Biz geçen senenin uefa şampiyonu ile eşleştik elenirsek kimse bişey demesin dedi... Başka bahaneye gerek yok... |
bülent uygunun basina karsi cikip istifa etmesini istiyorum,,,
hic olmasa almanyada su an sivasin eski antrenörü Werner Lorant ,görevsiz bosta, onu alsak geri ,,, bülent beyin kafasina göre devam gitsek,, adam ..... suyumuzu cikaracak,,, bu transferler sahada kazik gibi nefes nefese kalmis, topun arkasindan bakiyor. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:36. |