![]() |
Maçı Değerlendirelim FB-SS
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=11699&token=24226[/IMG]
Süper Lig' de 2. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi sarı lacivertliler 3-0 kazandı. Bu maç hakkında sizlerin maç hakkındaki görüşlerinizi almak istiyoruz. Maçın yıldızı kimdi ? Maçın en kötüsü kimdi ? Maçta göze çarpanlar ? Ne gibi eksiklerimiz var ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Taraftar nasıldı ? Maç hakkında genel yorumunuz ? ........... |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
SİVASSPOR ÇOK İYİ FUTBOL OYNADI. ÇOK MÜCADELE ETTİ. HEPSİNİ BURDAN TEBRİK EDİYORUM. ANCAK YASİN VE ERSEN MARTİN DEN BİRAN ÖNCE KURTULMAMIZ GEREKİYORDU. EVET YAŞADIĞIMIZ SIKINTILAR VAR AMA KİMSE KENDİNE DEV AYNASINDA BAKMASIN. SİVAS ALDIĞI TARAFTAR DESTEĞİNİN 100 KATI DAHA BÜYÜK BİR TAKIMDIR. FENERBAHÇEYE KADIKÖYDE YENİLMEKTEN DOĞAL BİŞEYDE YOKTUR. 10 YILDIR YENEMİYOR GALATASARAY...
KİMSE SAÇMA SAPAN YORUMLARDA BULUNMASIN. İSTİFA MİSTİFA... 5 10 MİLYON VERİP MAÇA GİTMEYE ERİNEN ADAMLAR BU KADAR UCUZA KENDİ TAKIMLARINI DESTEKLEMEYE GİTMİYORKEN UCUZ YORUMLARI YAPMAKTAN DA ÇEKİNMİYORLAR... |
[B]Evet bu malubiletin sorumlusu yanliz sensin Bülent hoca[/B]
70 dakika 0yunu 0-0 götür, takim hem defansda iyi olsun hemde gol yollarinda etkili... Galibiyet sansi olabilecek bir maci Tersine cevirdin..Defansif yani olmayan pres yapmiyan oyun daraltmayan adamlari oyuna alip rakibine genis alan biraktin... Kamananin oyundan cikararak gol yollarinda takimin etkisi azalttigin gibi rakip defansinda üzerimize gelmesine davetiye cikardin... Bu maci Futbolcular degil, Takim degil Bülent hoca sen kaybettin. 3. ligden Bir teknik heyet bir hoca nin bile yapmayacagi hatlar yaparak,,, alma sansimizin bile olabilecegi bir maci son 20 dakikada 3-0 lik bir skorla takimini ve kendini rezil ederek verdin....camiamizi üzdün ....Gercek den bu kadar olmaz!!! hocanin hatalarindan dolayi diger maclarda oldugu gibi bu macida verdik... Yazik cikip hata benim diyecek simdi bizde biliyoruz senin diyecegiz..eee bir öncekinden bu tarafa ne degisti trabzon macinda basdan sona yaptigini bu macda son 20 dakikada gine yaptin. |
yorumu bülent hca yapar bize ne gerek var[COLOR="Red"][SIZE="5"][/SIZE][/COLOR]
|
[B]Maçın yıldızı kimdi? kamanan ı beğendim. ama hoca beğenmedi ve çıkardı :(
Maçın en kötüsü kimdi ? kamananı çıkaran bülent uygun ve ofsaytı gole çeviren hakem! Maçta göze çarpanlar ? bir ara ümitlendim takım fena değildi.ama saman alevi gibi söndük. Ne gibi eksiklerimiz var ? transfer politikamız en bastan beri yanlış.hala adam gibi transfer yapılmadı.süre giderek azalıyor. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? tüm türkiyenin beklentisi gerçekleşti! Taraftar nasıldı ? pek görmedim açıkçası, geçen sene 2 maça da gittim 3-4 yedik. bu sene de pek birşey değişmemiş anlaşılan Maç hakkında genel yorumunuz ? sivasspor kötü yolda, acilen şapkalarını önüne koyup düşünmeleri gerekiyor baskan ve hocanın....[/B] ........... |
Valla fark yiyeceğimizi bildiğim için bu maçı izlemedim.moral bozmaya ne gerek var!
|
HEP DESTEK TAM DESTEK.YENSE DE YENİLSE DE SİVASLIYIM SİVASSPORLUYUM. takıma biraz zaman vermeliz.Geçen seneki TS ve FB maçlarından Oyun olarak kötü olabilir ama puan olarak pek bir fark yok. Dedim ya biraz sabır...
|
Ofsaty nedir, nasil ofsayta dusulmez bilmiyoruz. Hocamizin takima ofsayt dersi vermesi gerekiyor. Gecen seneden bu seneye degismeyen tek sey muhtesem posizyonlarimizi ofsayta duserek kaybetmemeiz ve harcamamizdir.
|
[B][COLOR="Indigo"]Biraz sabır diyorum ben... Erman Kılıç konusunda beklentilerim boşa çıktı özellikle. Günümüzde oyunu çift yönlü oynamak şart. [/COLOR][/B]
|
Maçın yıldızı kimdi ? DAUM
Maçın en kötüsü kimdi ? YASİN Maçta göze çarpanlar ? YASİN SUPER LIGDE TOP OYNAMASI COK ILGINC Ne gibi eksiklerimiz var ? BLİCA YERI DOLMASI LAZIM Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? HER AN GOL YIYEBILECEK BIR TAKIM Taraftar nasıldı ? Maç hakkında genel yorumunuz ? ........... 4 Yorum |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:52. |