![]() |
Shakhtar Mesaisi Başlıyor!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/idman/ssidman.JPG[/IMG]
Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk ile UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk mücadelesine çıkacak Sivasspor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına bugün start verecek. Turkcell Süper Lig'in 2. haftasında alınan 3-0'lık Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından 1 günlük izin yapan kırmızı-beyazlılar, Perşembe günü oynanacak Shakhtar Donetsk karşılaşmasının hazırlıklarına bugün yapacağı ilk idmanla başlayacak. [B]Sivas`ın Sesi Gazetesi[/B] |
Cevap: Shakhtar Mesaisi Başlıyor!
[B]Shakhtar Donetsk Sivas spor karşılaşması yeni bir umut ve yeni bir çıkış olsun dilerim Yiğidolar hadi bu sefer güldürün bizi:D:D:D[/B]
|
[B]inşallah ilk maçta sivasta güzel bi galibiyet alırız[/B]
|
[B]Daha önce o takıma karşı kazanmıştık gerçek takım oyunu ile birkez daha kazanabiliriz.
[/B] |
bu maçla beraber yeni bir sayfa acalım adımızı altın harflerle yazdıralım
su shaktarıda soka ugratalım ibrahim şahin inşallah oynar |
bu maci iyi bir skorla kazanmamiz lazim.kazanabiliriz,kazanmaliyiz.ben Takimdaki futbolcu arkadaslarima güveniyorum o takim UEFA sampiyonu olabilir ama ülke ligleri cok kaliteli bir lig degil. biz bu takimi eleriz diye düsünüyorum.
|
bu sefer inşallah şans bizim yanızda olur ve güzel futbol oynarız birde maçı hangi kanal veriyo bilen varmı
|
iyi bi galibiyet güzel oyun asık yüzleri güldürür ve çıkışımızın başlangıcı olur artık bu kötü gidişe dur deme zamanıdır
|
HAYDİ BE YİGİDOLAR MİLYONLARCA SİVASLININ KALBİ SİZİN İÇİN ATACAK BASTIRRRR SEVINCE BOGGG BİZLERİİİİ
|
bence bülent uygunun varolma yada yok olma maçıdır. bu maçların sonucunda sivasspor elenirse bülent uygunun işi zor. sivasta biraz zor durur.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:03. |