![]() |
Alkışlar Abdurrahman'a
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/1.a.dereli.jpg[/IMG]
Shakhtar Donetsk karşısında Sivassporlu futbolcuların neredeyse tamamı vasatı aşamazken, aralarından bir isim göze battı: Abdurrahman Dereli. Savunmanın sağında görev yapan başarılı futbolcu, 90 dakika görev alırken oynadığı futbolla alkış aldı. Uzun zamandır hasret kaldığı Kırmızı - Beyazlı formasını tekrar sırtına geciren Abdurrahman DERELİ ortaya oyduğu muhteşem futbol ile adeta hocasına beni neden bu kadar uzun süre yedek kulubesinde beklettin diye haykırdı. Ayağına topu aldığı her pozisyonda tehlikeler yaratıp rakiplerini hallaç pamuğu gibi dağıttı. Abdurrahman DERELİ'nin ortaya koyduğu başarılı performans türübünlerde ki ve ekran başındaki Sivasspor taraftarlarını oldukça memnun etti. Özellikle yaptığı güzel ortalarla beğeni toplayan Abdurrahman, “Tüm takım elinden geleni yaptı, ancak ilk gol bizi dağıttı. Kısa sürede toparlanacağız” dedi. |
Cevap: Alkışlar Abdurrahman'a
[B][COLOR="Indigo"]Gerçek performansına dönüş sinyalleri verdi. Tebrikler. Umarım devamı gelir. [/COLOR][/B]
|
türkiyenin en iyi sag beki onu bize getirenden allah razi olsun....
|
zaten bütün gol pozisyonlarını abdurrahman abinin ortaları sonucu yakaladık...ama atamadık....:mad::mad::mad::mad:
|
2 senedir bu performansı bir tek fatih terim göremedi :confused::confused:
|
yeni açılmaya başladı abdurrahman
devamı gelir inşallah |
gerçekten maçın en iyisiydi....her maç sonunda söyledim..abdurrahman ugurdan iyi neden kesik diye...beni yanıtmadı çok şükür...umarım böyle devam eder...
|
[B]Shaktar macının gercekten tek yıldızıydı.Uzun süredir böyle Abdurrahman'ı izlememiştik. Gecen sezonun sonlarına doğru başlayan düşüşü nihayet son bulmuş görünüyor.İnşallah bu performansı katlanarak devam eder.[/B]
|
[QUOTE=besyo_cu;551386][B]Shaktar macının gercekten tek yıldızıydı.Uzun süredir böyle Abdurrahman'ı izlememiştik. Gecen sezonun sonlarına doğru başlayan düşüşü nihayet son bulmuş görünüyor.İnşallah bu performansı katlanarak devam eder.[/B][/QUOTE]Ayen dilerim devam eder!!!! top ayagındayken çok heyecanlanıyom!!!
|
bnce bülent uygun a bi tepki amacla biraz daha fazla gayret gösterdi cünkü apo yu kesim ugur u almstı oyuna
kısaca sag bek benim dio apo |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:27. |