SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kendi Ligimize Dönüyoruz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26976)

SivasSpor.Com 26.08.2009 01:29

Kendi Ligimize Dönüyoruz

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//bulent/bulent2800.jpg[/IMG]

Futbolda UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş karşılaşmasında deplasmanda Ukrayna'nın FC Shakhtar Donetsk takımına 2-0 yenilerek elenen Sivasspor'da , teknik direktör Bülent Uygun, ''UEFA Kupası Şampiyonu bir takıma elenerek tekrar kendi ligimize dönüyoruz'' dedi.

Bülent Uygun, maçın ardından yaptığı açıklamada, sahalarında 3-0 yenildikten sonra futbol adına güzellikleri sergilemek ve kendilerini izleyenlerin zevk almasını sağlayacak futbol oynamak istediklerini söyledi.

Özellikle bu denli kısa zamanda elde ettikleri başarılara baktıklarında takdir edilen başarı elde ettiklerini savunan Uygun, ''Ama Avrupa'da istenilen başarıyı maalesef elde edemedik ve UEFA Kupası şampiyonu bir takıma elenerek tekrar kendi ligimize dönüyoruz'' diye konuştu. Uygun, FC Shakhtar Donetsk takımına FC Barcelona ile yapacağı Avrupa Süper Kupası maçında başarılar diledi.

Takımdaki sakat ve eksik futbolcularla ilgili bir soru üzerine Uygun, Ukrayna'ya gelmeyen oyuncularının hepsinin sakatlık sorunları olduğunu belirterek, şöyle konuştu: ''İstediğimiz yabancı oyuncu transferini bir türlü yapamadık. Transfer devam ediyor. 5 gün içinde yabancı bir oyuncuyu transfer etmek istiyoruz. Sakatlıkları süren arkadaşlar var. Onlar da iyileştiği zaman Diyarbakırspor maçıyla özlenen, arzulanan Sivasspor'u sahalarda göreceğiz diye düşünüyorum.''

yener_sahin 26.08.2009 01:31

Cevap: Kendi Ligimize Dönüyoruz

İNANIYORUZ ...
VAZGEÇMİYORUZ ...
BAK PEŞİNDEN YİNE BİZ GELİYORUZ ...

KIZILCAN 26.08.2009 01:49

"Bülent Uygun, maçın ardından yaptığı açıklamada, sahalarında 3-0 yenildikten sonra futbol adına güzellikleri sergilemek ve kendilerini izleyenlerin zevk almasını sağlayacak futbol oynamak istediklerini söyledi."
Hocam her maçtan sonra aynı demeçleri veriyorsunuz.Tekerleme gibi oldu artık.Ben sizin bu görüşünüze de katılmıyorum aynı zamanda.Tam aksine maçlarımız çok vasat geçiyor.Bu son maçta bi ara o kadar sıkıldım ki kanal değiştirecektim nerdeyse.

joe cole 26.08.2009 01:58

1 tane mı transfer:confused: barı o transferde dogru duzgun olsunn

mucahitbaba58 26.08.2009 02:01

ohbee sonunda kendi ligimize donduk
ben eminim bu takim ligi karistiracak yine goreceksiniz lutfen sabir destek ve sevgi
hocanin ustune fazla gitmeyelim
bizim takimin tabiki gucu yetmedi kaldiramadi bu avrupa ligini en iyisini ligde gorecez
ve en iyisinin oldugunu gorecez arkadaslar
saygilarimla hocaya lutfen destek trabzon gibi dagilmayalim bize yakismaz

enesarslan 26.08.2009 02:02

hadi su diyar a bi fark atalım da takımın morali yerine gelsin ..

subasi29 26.08.2009 02:26

Hadi Hayirlisi,Bizlerde Biran Once Ligde Gormek istiyoruz En Guzel Sekilde

GuVeN 26.08.2009 02:30

[QUOTE=enesarslan;553239]hadi su diyar a bi fark atalım da takımın morali yerine gelsin ..[/QUOTE]

yavaş at arkadasım yavaş at. bı kezde inşallah dıyın hayırlısıyla dıyın.. 1-0 da guzel sonuc..

efsane5858 26.08.2009 02:43

su avrupa cok stresliydi ve sonunda bitti ve lige döndük sifirdan basliycaz ve diyarbakir engelini güzel bi futbolla gecicegiz insallah

57 Mehmet 26.08.2009 02:54

bazi arkadaslar ligde 2 mac yenildik diye ligden düsecegimizi saniyorlar.1.mactaki trabzonspor maglubiyetini maglubiyet diye saymiyorum bize karsi yalniz sansliydilar1.golü erkenden buldular takimizin moralini bozdular,2.golde ise gülselam uzaktan topa vuruyor ve sansla top fileleri bulusuyor,belki trabzonun o sansa atdigi top kaleyi bulmasa maci kazanan taraf biz olacaktik,ikinci macimizda fenerbahceye yenildik,zaten bu sezon fenerbahce ve galatasarayin oynadiklari futbola ligde yenemeyecekleri takim yok,adamlarda para var taraftar desteyi var istedikleri oyuncuyu getire biliyor,ya ligde digere takimlar cokmu iyi ???bizim takimiz okadarda fena futbol oynamiyor basit hatalar yüzünden goller yiyoruz.buda takimdaki yeni transferlerden gerceklesiyor ilerideki günlerde yenilerde takima tam isindiktan sonra ve mehmet ve sezerde takima katildiktan sonra takimiz diger takimlardan daha iyi olacagini inaniyorum ve ligin ikinci haftasinda pes etmeyelim ligin sonuna kadar onlara moral ve destek verelim cünkü takimimizin moralle ve destege ihtiyaci var

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:08.