SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   ===SAFAK 360=== O ŞİMDİ ASKER CANI NELER İSTER..!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27)

PATRON 02.11.2004 18:38

GUNES BİRGUN BENİM İÇİN DOĞACAK
[color=red]VATANA CANIMIZ FEDA...!![/color]

KoraySancar 02.11.2004 18:52

Güle güle git güle güle gel kardeş.Sen gidiyorsun ben geliyorum.Benim de şurda az zamanım kaldı.Sivas'a gidince ilk işim 4 Eylül stadına koşmak olacak.Gözün arkada kalmasın,inşaallah senin boşluğunu ben dolduracağım.(Tabii tribünde.Ailenin,dostlarının gözünde değil. :) )
Bu arada ben İzmirde asteğmenim,yolun bu taraflara düşerse beni bul yardımcı olurum dostum.Ben de senin gibi dua ettim inşaallah Sivassporun maçlarına gidebileceğim bir yer olur diye,duam kabul oldu. Karşıyaka maçına gittim,kısmet olursa Manisa ve Altay maçlarına da gideceğim.Nöbetlerimi bile ona göre ayarlıyorum,bu ay 21'ine nöbet yazmışlardı,mazeret bildirdim,nöbeti iptal ettirdim.İnşaallah sen de neresi olursa olsun,gittiğin yerlerde Sivas'ımızı ve Sivassporumuzu en iyi şekilde temsil et,senden abi olarak ricam bu.Hadi yolun ve bahtın açık,Allah yardımcın olsun.

emrecell 02.11.2004 19:57

İşte bu taşına toprağına kurban olduğum vatanın kaşına gözüne kurban olduğum bir askeri daha. Siteye ilk kayıt olduğumda beni sen karşılamıştın galiba, bu kadar içten bir karşılama çok az yerde bulunur, Sivas'lı olduğun her halinden belli. Ben de okul yüzünden erteliyorum askerliği, Allah'tan dileğim beni de Sivas'ın maçlarına gidebileceğim bir yere yollasın.
Git ve Vatanı en iyi şekilde koru arkadaşım, bir Sivas'lıya ancak bu yakışır.
Omzunda tüfek, arkanda 75 milyon, vefakar ananın göz yaşına aldırmadan koş Vatan bekçiliğine...

selcuk22 02.11.2004 20:34

IsYaNKaR kardeşim benim sivas'tan ve sivasspor'dan ayrı kalmanın ne kadar zor ve ne kadar güç olduğunu bende çok iyi biliyorum bende 5 ay önce geldim askerden ve inan orda sivasspor'u gazetelerden takip edebiliyordum buda benim için zor değil ölümdüo yüzden sen gidince kafanı takma inşallah sen geldiğinde 1. ligde oluruz ve hep beraber takımımızı tribünlerde çılgınlar gibi destekleriz...Allah yolunu açık etsin hayırlısıyla git hayırlısıyla gelkardeşim hoçcakal yiğido...

PATRON 02.11.2004 21:56

arkadaslar oyle guzel cevaplar yazmıssınızki gercekten cok duygulandım.iste tum sivaslılarda boyle dayanısma olmalı.hepinize tesekkurler..!!Bu arada iyiki boyle bir site kurduk admine diğer arkadaslara herkese tesekkurler..carsi izinlerinde burdan her haberi alabilirim artık..Eee teknolojiyi takip etmek gerekir :D

SONMEZ 04.11.2004 15:56

İSYANKAR KARDEŞ, ALLAH YOLUNU VE BAHTINI AÇIK EYLESİN. NÖBET BEKLEYEN GÖZLERE NAR (CEHENNEM ATEŞİ) İŞLEMEZ... VATANIMIZ, BAYRAĞIMIZ, NAMUSUMUZ... SİZ ASKER YİĞİTLERE EMANET ; SİTEMİZ VE SİVASSPORUMUZ DA BİZLERE EMANET... GÖZÜN ARKADA KALMASIN. İSTANBUL'A GELİRSEN BENİ BUL.

fLaSh 04.11.2004 19:23

[quote]Way bea Isyankar Abim Asker yolcusu demek.Neyse abi ne denir bilmem ama hayirli teskereler.Sag saglim git sag Saglim Gel Allah'a Emanet ol.Isyankar Sivas'tan Biraz Ayri Kalacak Diye Uzuluyoruz birde bizleri dusunun yurt disinda Sivas'tan uzak , SivasSpor dan Uzak.[Hos 2 sene once kampa geldiklerinde herqun Ordaydim(Hollandaya).]neyse uzatmayalim abi hadi kendine iyi bak Vatan sizlere , SivasSpor Yigidolara Sitede Bizlere Emanet ;).[/quote]

saolsın flash cok tesekkurler..!! Gozum arkada kalmayacak..!!!!

RüStü ElmaS 16.11.2004 21:34

Isyankar Gardas,
Saglicakla git, saglicakla gel. :(
Insaallah gittigin gibi dönersin.
Yolun acik olsun.
Insaallah sen döndügünde Sivassporumuz birince lige cikmis olur.
:wink:

BROTHERS58 16.11.2004 22:46

İSYANKAR KARDES HAYIRLI TESKERELER.GÜLE GÜLE GİT GÜLE GÜLE GEL,GELDİĞİNDE İNŞALLAH SİVASPORU SÜPERLİGDE BULACAKSIN.ALLAHA EMANET OL...

yurtoglu22 09.12.2004 23:49

Ben bir gurbetci olarak sana hayirli teskereler ben bir agbeyin yerinde
belki baban yerinde birisiyim sizin gibi vatan koruyucularin gözlerinden öperim ..Allah hayir"li etsin .Bütün Askerlerin gözlerinden öperim..
Türkiye sizlere amenet....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:09.