![]() |
Maçı Değerlendirelim SS 0-2 DB
Kendi evimizde 0-2 kaybettiğimiz Sivasspor Diyarbakır maçını değerlendirelim.
Maçın yıldızı kimdi ? Maçın en kötüsü kimdi ? Maçta göze çarpanlar ? Ne gibi eksiklerimiz var ? Mağlubiyetin Nedeni ? Maç hakkında genel yorumunuz ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim SS 0-2 DB
[COLOR="Green"][FONT="Century Gothic"][B]degerlendirecek bir sey yok, donum maci olacakti, ama 2ci lige adim adim gitme maci oldu, kusura bakmayin ama bu boyle devam etmez, 3 haftada 0 puan.... sozlerin tukendigi an buna derim ben...[/B][/FONT][/COLOR]
|
Maçın Tek adamı DJ Bülent
[IMG]http://img79.imageshack.us/img79/8207/bulentuygun.jpg[/IMG] |
ne yapıyoruz YİGİDOLAR NEREDE.........
|
hiç iyi yok hepsi kötü bu kadar..........
|
ne yapıyoruz YİGİDOLAR NEREDE......... BİZ BU MACI DA ALAMDIYSAK SÖYLICEK SÖZÜM YOKKKKK
|
aga öyle sucu taraftarin üstüne atmayin millet ekmek parasini verip bilet aliyor
yok taraftar yokmusda futbolcular kazanamiyormus peki diyarbakirin taraftari varmiydi sivasta madem taraftar futbolculari motive ediyor, arkadas ben bilmem ama futbolcu dedgin zaman her sartda oynayacak babasinin hayrinami aliyorlar tonlarca parayi birde sucu taraftarda bulanlari cok komik buluyom ya , satarsan elindeki altin yumurtlayan futbolculari sana kalir bo.... yumurtlayan futbolcu daha ne anlatayim |
sivasspor gitgide yok oluyor nerede başkanımız nerede bülent uygun hani transferler bile bile tyokuşa sürüyorlar takımı
|
HARAKİRİ
BÜLENT HOCA FB'YE YALAKALIK YAPACAM DİYE TAKIMIN İÇİNE ETTİN KAZANDIRDIĞIN BAŞARILAR YAPMAN GEREKEN ŞEYDİ KARŞILIĞINI MADDİ MANEVİ SENDE ALDIN SİVASLI SANA BORÇLU DEĞİL....
GETİRDİĞİN SÜPERSTARLARIN ERSEN VE YASİN İDE AL GİT ARTIK....TERBİYE SINIRLARI İÇİNDE DUYGULARIMI YAZIYORUM. BURDA YORUM YAZAN HİÇ KİMSEYE KIZMA HAKKIN YOK O TARAFTAR SENİ HEP SIRTINDA TAŞIDI YETER ARTIK HERKESİN KAMBURU ÇIKTI.... ARTIK SENİN SÖYLEMLERİNİ DUYMAK İSTEMİYORUZ... BİR TAKIMIN İÇİNE ANCAK BU KADAR EDİLİR, NEYE HİZMET ETTİĞİNİ ANLAMIŞ DEĞİLİM....BUNA ANCAK HARAKİRİ DENİR |
Hala bu takıma güveniyorum.Güneşli günler çok yakında...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:23. |