![]() |
İzmir İftar Organizasyonu
[B]Artık geleneksel hale gelen ve yurdumuzun dört bir köşesinde ve yurt dışında YİĞİDOLAR'ı bir araya getiren, kardeşlik ve sevgi bağlarını güçlendiren "GELENEKSEL YİĞİDOLAR İFTAR BULUŞMASI"nın İzmir'de bu yıl 3ncüsünü tertipliyoruz.[/B]
[B]Menü[/B] [B]1.[/B] İftar tabağı (Zeytin, hurma, kayısı) [B]2.[/B] Salata [B]3.[/B] Ezme [B]4.[/B] Çorba (Seçmeli domates, mercimek, ezogelin veya işkembe) [B]5.[/B] Et yemeği (Döner, İskender, Adana veya Piliç ızgara) [B]6.[/B] Sütlü Tatlı [B]7.[/B] Kola veya fanta [B]8.[/B] Çay veya kahve (İkram) [B]Fiyatı: [COLOR="Red"]15,00 TL[/COLOR][/B] [B]Yer:[/B] Büyük ihtimalle aynı yer olacak (Beyaz Saray Restaurant - Buca (Buca Belediyesi yanı) [B]Tarih:[/B] 13.09.2009 - Pazar [B]Saat:[/B] 19:30 [B]İletişim Numarası: [/B] 0554 770 06 63 - [B]Gökhan TURNA[/B] 0532 360 71 00 - [COLOR="Red"]Yalçın KINIK[/COLOR] [B] Katılacaklar:[/B] 1.izmirliyigido 2.Gökhan Turna 3.NETLOG 4.izmirliyiğido35 + kişiler 5.yigido_sampiyon 6.|By|_SivasLı 7.izmirliyiğido35 8.Nedimunluer 9.izmiriyigidosu + kişiler 10. Sefer Doğan ve ailesi 11. 12. |
Cevap: İzmir İftar Organizasyonu
[B]Off Yalcın abi nasıl bir menüdür o öyle kokusu taaa Sivas'a geliyor :)
Beklenen haber geldi ve İstanbul , Ankara , Sivas'tan sonra şimdide İzmir iftarı bizleri karşılıyor. İzmir deki Yiğidolardan yoğun bi katılım bekliyorum emeği gecenleri şimdiden kutlarım.[/B] |
İzmirli Yiğidolardan haber yok ne zamandır hafta bi siteye giriyorlar:D Bu güzel organizasyona herkesi bekleriz
|
[B]Emeği geçenlere teşekkürler.İnşallah katılım fazla olur. Allah kabul etsin...[/B]
|
[B]Bu önemli davete katılmaktan onur duyarım...Aksilik bişey çıkmazsa ordayım!!!!! Bide manisa maçı için organizasyon varmı.........[/B]
|
[QUOTE=NETLOG;558561][B]Bu önemli davete katılmaktan onur duyarım...Aksilik bişey çıkmazsa ordayım!!!!! Bide manisa maçı için organizasyon varmı.........[/B][/QUOTE]
manisa maçı organizasyonuda var konuyu açarız yarına |
ben halısaha gazısıyım yatıyorum haftaya manısa macına ayagım ıyı olursa gelmeyı cok ısterım ama kesın konusamıyorum,su an uzun surelı ustune basamıyorum ayagımın.. yemegede katılmak ısterım ama ılerleyen gunlerde kesın konusabılırım su an ıcın sadece gelmek ıstıyorum:)
|
[QUOTE=58güven58;558599]ben halısaha gazısıyım yatıyorum haftaya manısa macına ayagım ıyı olursa gelmeyı cok ısterım ama kesın konusamıyorum,su an uzun surelı ustune basamıyorum ayagımın.. yemegede katılmak ısterım ama ılerleyen gunlerde kesın konusabılırım su an ıcın sadece gelmek ıstıyorum:)[/QUOTE]
sensiz olmaz abi ben ismini ekliyorum 1 hafta var iyileşcen inşallah:) |
İZMİRLİ YİGİDOLARA İSTDER OLARAK AFİYET OLSUN DİYORUM UMARIM KATILIM İSTEDİGİNİZ GİBİ OLUR SAYGILARIMLA
MURAT SARI |
canım abilerim canım kardeşlerim canım hemşerilerim ben izmirdeyim 13 ünde ankaradaki iftardayım burdan 3 arkadaş gitcez davet edildik .neden ankara ile aynı tarihte yapma gereksiniminde bulundunuz aynı tarihe gelmese izmirdekinede katılırız..rica etsek imkanlarınız el verirse başka bir tarihte olamazmı ömür koçak
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:43. |