![]() |
Rota Yedi Günde Belli Olacak
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/idman1.jpg[/IMG]
Sivasspor süper ligde 7 günde oynayacağı 3 karşılaşmayla ligdeki rotasını kendi çizecek. Yiğido da gözler 7 günde oynanacak 3 önemli lig karşılaşmasına çevrildi. A milli takımın karşılaşmaları nedeniyle lige verilen arada antrenmanlarını sakat oyuncularından yoksun şekilde ara vermeden sürdüren kırmızı-beyazlı ekip ligde hayati önem taşıyan üç karşılaşmaya 7 gün içinde çıkacak. 12 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Manisaspor, 16 Eylül Çarşamba günü Denizli deplasmanında tehir karşılaşmasında Denizlispor,19 Eylül Cumartesi Sivas'ta Bursaspor'la karşılaşacak olan Sivasspor'da 7 günde oynanacak karşılaşmalarda sahalardan çıkacak sonuçlar takımın ligdeki rotasını ortaya koyacak. 2 deplasman bir iç saha karşılaşmasını 7 günde oynayacak yiğidolarda hedef 3 müsabakada alabildiğinde yüksek puan toplamak. [B]Sivas Anadolu Gazetesi[/B] |
Cevap: Rota Yedi Günde Belli Olacak
Allahın izni ile en az 7 puan toplarız bu üç maçtan.
|
[B]bu maçlar gerçekten önemli ligdeki duruşumuzu büyük ölçüde belirleyecek maçlar inşallah istenilen sonuçlar alınır[/B]
|
[QUOTE=kocakss58;558645]Allahın izni ile en az 7 puan toplarız.bu üç maçtan.[/QUOTE]
bu puanı alabilirsek süper olur...bence en fazla 4 puan çıkartırız. |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"]Takım sıkıntılı durumda sakatlarımız çok ne hikmetse 2 ay oldu ama hala yeni gelenler alışamadı üst üste zorlu maçlar çıkardık puan alamadık tepki topladık ama inşallah bu hafta bu 3 karşılaşmadan anlımızın akıyla ayrılıp an az 6 puan bekliyoruz sivasspor 3 karşılaşmadan 9 pau alabilecek kapasitede ama şu üzerindeki baskıyı ve rehaveti bir an önce atmalı [/FONT][/I][/B]
|
SİVASSPORDA GİDİŞATIN DEĞİŞECEĞİNE İNANMIYORUM. İNŞALLAH İYİYE GİDER AMA GÖRÜNÜŞ O YÖNDE DEĞİL. YÖNETİM BÜTÜN BU OLANLARI ONAYLIYOR. TARAFTAR KORKULU VE ENDİŞELİ. ACABA NEREYE GİDİYORUZ DİYE SORMADAN EDEMİYOR. BANA GÖREDE HİÇ İYİYE GİTMİYORUZ. VE UMUDUMDA KALMADI ARTIK YAPILAN BUNCA AÇIKLAMALARDAN SONRA. BÜLENT UYGUN BEN BİLİRİM BEN YAPARIM MANTIĞIYLA HAREKET EDİYOR. MEGOLOMANLIK GÖSTERİLERİ YAPIYOR. SANIYORDUKİ 3. LİG 2. LİG FUTBOLCULARINDAN DAHİ ÇIKARIRIM SANIYORDU. BU YIL TUTMADI. BUNDAN SONRA GÖRDÜĞÜMÜZDE GÖRECEĞİMİZDE BU OLACAK SANIRIM. BİR SÜRÜ İNSAN AĞLAYARAK BEN ARTIK SİVASSPORLU DEĞİLİM DEMEYE BAŞLADI. TARAFTARINA HALKINA KULAK VERMEYEN BR YÖNETİM VE TEKNİK HEYET VAR. NEREDEYSE ŞAMPİYONLUĞU KIL PAYI KAÇIRMIŞ BİR TAKIMI TAMAMEN SİLİP YOK EDEN YENİDEN TAKIM KURMAYA ÇALIŞAN BİR YÖNETİM VE TEKNİK HEYET VAR. ÜSTELİK DEVLER LİGİ GİBİ PARASI BOL GELİRİ ÇOK BİR ŞANSI YAKALAMIŞKEN. ŞİMDİ BÜTÜN BU OLANLARA KİMSE AKIL SIR ERDİREMİYOR. HALK VE TARAFTAR NEDEN DİYE SORUYOR. YÖNETİM BİZ TEKNİK HEYETİN ARKASINDAYIZ DİYOR. ORTADA BİR YANLIŞ OLDUĞUNU BÜTÜN KAMUOYU SÖYLÜYOR. BİZ TEKNİK HEYET DOĞRUSU YAPIYOR ONA İNANIYORUZ DİYORUZ. YORUMCULAR YANLIŞ DİYOR. BİZ DOĞRU DİYORUZ. YANİ DİYORUZKİ BÜTÜN SPOR KAMUOYUNA SİZ BİR HALT BİLMEZSİNİZ BİZ HER ŞEYİ BİLİRİZ DİYORUZ. YANLIŞ ÜSTÜNE YANLIŞ YAPIYORUZ. VE TARAFTAR KAYBEDİYORUZ. BEKLENTİLERİ BULAMAYAN HİÇ KİMSE TARAFTAR OLAMAZ. İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE DİYORUZ AMA BU KÖTÜ GÜNÜN SORUMLUSU KİM. ÖNCE O ORTAYA ÇIKMALI. BUNDAN SONRA BU FORUM SİTESİNE BİŞEY YAZMAMAK İSTİYORUM. ÇÜNKÜ OKUYAN DERTLERE DERMAN OLAN YOK. HERKES AKLINDAKİNİ YAPIYOR. KİMSE KİMSEYE KULAK VERMİYOR. BÜLENT UYGUN DEMİŞKİ ANCAK KÜFÜR YERSEM GİDERİM DEMİŞ. SANIRIM GİTMEYE KARARLI AMA SİVASLI KÜFÜR SÖYLEMEZ ONA. BUNUDA BİLSİN. SİVASLI KÜFÜR SÖYLEYECEK KADAR AŞAĞILIK DEĞİL. BAŞKA TARAFTARLARLA KARIŞTIRMASIN. SADECE KİBARCA ELEŞTİRİRİZ. BİZEDE YAKIŞAN BUDUR. HERKESE SAYGI VE SEVGİLER..
|
inş. 7 puan alırız 3 maçın en zor olanı bursa olacak tehlikeli
umarız 7 gün bizim eski günlerimize alacaımız vizemiz olur |
önce yamyam manisayı sonra horoz kafa denizliyi sonrada yumuşak bursayı yenecez ve zirveye prtsk olacaz bizim içn lig yeni baçlıyor:D:D:D:D
|
[B]3 maçı alamadınız 7 günde 3 maçı olun teselli edin bari bizi[/B]
|
Zor bir maç temposu bizi bekliyor.Alınacak sonuçlar ileriki haftalar için çok önemli olacak.Umarım maçlar istediğimiz sonuçlanır..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:06. |