![]() |
Manisa`yla Süper Lig`de 7. Randevu
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/mnsvs5.jpg[/IMG]
Manisa karşısında galip gelerek kabustan uyanmanın hesaplarını yapan Sivasspor bu rakibiyle Cumartesi günü Süper Lig’de 7. randevusuna çıkacak. Bu maçın hazırlıklarını sürdüren Sivasspor, 2. Lig’den Manisaspor ile beraber Süper Lig’e yükselmişti. Kırmızı-beyazlılar bu çerçevede rakibiyle Süper Lig arenasında ilk maçını 2005-2006 sezonunda yaptı. 4 Eylül Stadı’nın tadilatta olması nedeniyle Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Sivasspor 1-0’lık sonuçla kazandı. Aynı sezonun ikinci devresinde ise Sivasspor Manisa deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Her iki takımında Süper Lig’deki ikinci sezonu olan 2006-2007’de ilk maç 4 Eylül Stadı’nda yapıldı. Karşılaşmayı kırmızı-beyazlılar 3-2 kazandı. Ancak aynı sezonun ikinci yarınında yapılan karşılaşmada Manisa kendi evinde Sivas’ı 1-0 yendi. 2007-2008 sezonunda ise Sivasspor 4 Eylül Stadı’nda yaptığı maçı 1-0 alırken, deplasmanda yaptığı maçtan da 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. 2007-2008 sezonu sonunda Manisaspor ligden düşmüştü. Bu sezon ise yeniden Süper Lig’e yükselen Manisaspor’a karşı Sivasspor’un hiç deplasman galibiyeti yok. Daha önce yapılan 6 karşılaşmadan 3’ünü kazanan kırmızı-beyazlılar 4 Eylül’de rakibine geçit vermezken, Manisa’da yapılan karşılaşmalarda ise 2 mağlubiyet birde beraberlik aldı. [B]Hürdoğan Gazetesi[/B] |
Cevap: Manisa`yla Süper Lig`de 7. Randevu
[B]Bu kez Kazanırız İnşallah...[/B];)
|
Manisa bu sezon geçen sezonlara göre gömlek gömlek üstün bi takım..Ben puan alamayız diyorum...Ama inşallah ben yanılırım :(
|
[B]BİZİM İÇİN ZOR BİR DENPLANSMAN AMA KAZAMANMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOKKKKK[/B]
|
herşeyin bir ilki vardır.biz ilkleri seven takımız.manisayı 3-2 yendiğimiz zaman manisa rüzgarı vardı.liderdi,yenilmezdi.
|
ewt geçen sene değil önceki sene bi çıış yakaladı liderdi sivas yendi sonra gelen geçen yendi :D ama bu fotbul hiçbişey belli olmaz ;)
|
İnşallah artık şu uğursuzluğu üzerimizden tacagız evet manisa iyi bir takım ama sivasspor daha iyi ve allahın izniyle maçı alaçaktır
|
ÇOK ZOR MAÇ OLACAK SİVASIM ALIRSA ONDAN SONRA YÜRÜR GİDER YENİLİRSE ORASINI DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM ENAZ BERABERLİK OLSUN
|
3-2LİK GALİBİYETİ UNUTAMIYORUM manisayı liderlikten aldıgımız maç ve liderlie gectiğimiz maç 1-0lık maç
|
çok zor maç manisayı 2 hafta üstü üste izleme şansı bulduk fener ve trabzon maçlarından gerçekten iyi bir takım kurmuşlar ankaragücünede 10 kişi gol atmışlardı ankarada zor bi takım gerçekçi olmak gerekirse puan alabilirmiyiz bilmiyorum aslında bırazda 3 puan almak bizim hırsımıza bağlı bi şey onun için bi şey diyemiyorum inş her şey istediğimiz gibi olur allah yardımcımız olsun
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:08. |