SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Denizli İle 9. Kez (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27216)

SivasSpor.Com 15.09.2009 09:11

Denizli İle 9. Kez

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/dnzsvss1.jpg[/IMG]

Turkcell Süper Lig'de Denizlispor ile Sivasspor çarşamba günü 9. kez karşılaşacak.

Sivasspor'un Avrupa Ligi play-off turu müsabakaları nedeniyle ertelenen Denizlispor-Sivasspor karşılaşması yarın saat 21.00'de Atatürk Stadı'nda oynanacak.

Abdullah Yılmaz'ın yöneteceği maç ile 9. kez karşılaşacak iki ekipten Sivasspor, bugüne kadar oynanan karşılaşmalarda 5 galibiyet elde etti. ''Yiğidolar'' son 4 maçta sahadan galibiyetle ayrılan taraf olurken, Denizlispor da rakibine 3 kez üstünlük sağladı.

Bu 8 müsabakada beraberlik çıkmadı. Ekipler birbirine 10'ar gol attı.

İki takımın daha önce oynadıkları müsabakalarda alınan sonuçlar şöyle:
2005-2006 Sivasspor-Denizlispor: 1-0
Denizlispor-Sivasspor: 4-0
2006-2007 Sivasspor-Denizlispor: 0-2
Denizlispor-Sivasspor: 2-0
2007-2008 Sivasspor-Denizlispor: 2-0
Denizlispor-Sivasspor: 1-2
2008-2009 Sivasspor-Denizlispor: 3-1
Denizlispor-Sivasspor: 0-2

hiko58 15.09.2009 09:17

Cevap: Denizli İle 9. Kez

LİGİN KÖTÜ GİDEN İKİ TAKIMIN MÜCADELESİ. BU MAÇTANDA ELİ BOŞ GELİRSE ELVEDA SÜPER LİG DEMELİ BENCE. OLSUN. SAĞLIK OLSUN. BÜLENT BEYİN CANI SAĞOLSUN. O İŞİNİ BİLİR. MUTLAKA BİR PLANI VARDIR DAHİ HOCANIN. KÖTÜ FUTBOLCUDAN İYİ FUTBOLCU YAPMAK ONUN İŞİ. BAKALIM BEKLİYORUZ. HADİ BE DURUŞUNU SEVDİĞİMİZ BÜLENT. ŞÖYLE BİR DURDA BOYUN POSUN GÖRELİM. NE DE OLSA SİVASTA LAİLA YOK. ASAYİŞ BERKEMAL.

vahapkeskek 15.09.2009 09:27

hep destek tam destek yensende yenilsende seni seviyoruz.

ozbss07 15.09.2009 09:33

Hadi yiğido göster artık kendini bu senin kader maçın eğer ki yenersen bi seri yakalayabiliriz ama yenilirsek küme düşme yolunca çok büyük bi adım atacağız

birdokuzaltiyed 15.09.2009 09:38

Manisa maçını çıkış maçı olarak görüyordum.Ancak maalesef takımın gücünün olmadığını, motivasyon-çaba-gayret-hırs gibi futbolun olmazsa-olmaz faktörlerinin kaleciden-forvete kadar hiçbir oyuncuda olmadığını gördükten sonra pek bir çıkış yapabileceğimiz sanmıyorum.İnşallah yanılırım.

İşin hülasası şudur; Takım iskeleti bozulmuş ve yeni transferler takımı sırtlayamamıştır.Kapasitesinin üstünde performans gösteren oyuncular, tam tersine bu yıl kapasitesinin altında kalmıştır.Aylardır üst üste alınan mağlubiyetler ne hoca da ne de futbolcuda kendien güven ve moral bırakmamıştır.

Bülent Hoca bu yıl bence kariyerinin belki en büyük tecrübesini edinmiştir. O da şudur; Başarılı bir takımın iskeletiyle bu kadar oynanmaz.1-2 ayda büyük takım kurulamaz, 1-2 ayda Şampiyonlar ligi takımı hele hiç kurulamaz ve yeni bir sistem öyle 3-5 hafta da asla oturmaz.Ben yaptım oldu felsefesi her zaman işlemez.

Umudumuz azalıyor ve acı gerçek şu ki şu haliyle bu takımın daha iyisini yapmasını beklemek biraz hayal oluyor.

Kısacası moral bitik, ufuk karanlık, İnşallah yarın ki maçla birlikte aydınlanmaya başlar...

Salim58 15.09.2009 10:01

[B]denizlide zor günler geçiriyor kolay maç olmayacağı kesin
inşallah biz kazanırız puanla beraber moralede ihtiyacımız[/B]

kocakss58 15.09.2009 10:06

özellikle defans bloğunun değişmediği sürece galip geleceğimize inanmıyorum.inşaallah yanılan ben olurum...

Divriği58- 15.09.2009 11:15

Manisa maçındaki rezalet Akın Yasin ve uğur üçlüsü oynarlarsa yenilgi kaçınılmaz olur (manisa macını izleyenler ne demek istediğimi anlar)

izmiriyigidosu 15.09.2009 11:27

denizilininde surumu kötü o yüsden oda galibiyet için bastıracak o yüsden bu maç çok zorlu gececek ama sivas bu defanstaki problemleri gidermediği sürece yenilgi kaçınılmas olur en azından beraberlık alırsa moral olur biras

babapiton 15.09.2009 11:34

Akın
Murat Sözgelmez
Sedat
Kadir
Hayrettin
Sezer
İbrahim Dağaşan
Musa
Zita
Erman
İbrahim Şahin

Bence Denizli maçı İdeal Kadrosu Bu Kadiri Stopere Aldım Yasinin yerine ugur çok hata yapıyo murat sözgelmez eger sakat deilse oynamalı zita ve ibrahim şahin ileriye yakın,erman ve musa kanat ataklarıyla destek verecek ibrahim ve sezerde ön libero olacak (4-2-2-1-1 maçın gidişatına göre zita geri gelir 4-2-3-1 olur.) yeterki yüregimizle oynuyalım bu kadro herşeyi yapar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:04.