SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yazarlar Ne Dedi? (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Bugünler hesaba katılmalıydı! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27217)

SivasSpor.Com 15.09.2009 09:15

Bugünler hesaba katılmalıydı!

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg[/IMG]

[B]Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi[/B]

Geçen ve önceki sezon, Fener, Galatasaray ve Beşiktaş'ın üzerinde liderlik koltuğunda oturduğumuzu gösteren puan durumlarının itinayla kesip sakladım ve
bunların mutlaka bir gün değer kazanacağını söyledim. Fakat bu güzel ve gurur tablolarının bu kadar çabuk sürede değer kazanacağıda aklımın ucundan bile geçmezdi.
Geçen sezon bugüne ve bu sezonki duruma bakınca insan ister istemez içini çekip "Neydik ne olduk!" deme ihtiyacı hissediyor. İnternet sitelerinde Sivasspor'la ilgili yapılan yorumlara bakınca sinirlerim alt-üst olduğu gibi,aslında Sivasspor'un son iki sezondaki başarısının ne kadar çok insanı hasetinden çatlattığınıda çok iyi anladım! Ya arkadaş, bir futbol takımının bu kadarmı istemeyeni olurmuş! Özellikle Trabzonlu kardeşlerim (!) neredeyse zil takip oynuyorlar! Ben suçu onlara bulmamki, Sivasspor çok iyiyken medyaya yerli yersiz açıklama yapan başta Bülent Uygun ve bir-iki yöneticiye bulurum! Şu " Ne oldum dememeli,ne olacağım demeli" sözü aszla unutulmamalı,hele hnele iyi durumdayken.
Bakın o zamanlar söylenen ve yapılan açıklamalarla koskoca Sivasla ve Sivasspor'la dalga geçiliyor. Kendini bilmezlere niçin bu şans veriliyor? Keşke o zaman bu insanlar biraz mütevazi olup ona göre açıklamalar yapsaydı,bugün bu kadar çok tepki almazdık,antipatik olmazdık!
Sivasspor'la ilgili açıklama yapılacağı zaman böyle kötü günlerinde yaşanabileceği hesap edilerek konuşulmalı. O dönemlerde konuşanlardan sadece Başkan Mecnun Otyakmaz'ın bir kulüp başkanına yakışır şekilde gayet mütevazi ve beyefendi biçimde konuştuğunu gördük.
Bu kötü günler öyle veya böyle geride kalacak! Ancak benim en çok ağırıma giden olay,şu internet sitelerinde bizimle ilgili yapılan alaycı ve imalı eleştiriler. Artık bu tür yorumlar ve eleştiriler kanıma dokunmaya başladı. Okumayım diyorum,ama Sivasspor için ne düşünüldüğünüde bilmek zorundayım.
Eğer Bülent hoca ve futbolcular bu yapılan yorumlardan biraz üzüntü duyuyorsa, yarınki Denizli maçını mutlaka kazanmalı. Bunun başka izahı ve yolu yoktur.
Bu çatlak sesleri kesmenin en iyi ve tek yolu başarılı sonuçlar almaktır. Sivasspor defansında Hayrettin, Yasin Çakmak ve Uğur Kavuk varken nasıl başarılı sonuç alacak bunuda ayrıca merak ediyorum!...

ozbss07 15.09.2009 09:35

Cevap: Bugünler hesaba katılmalıydı!

[QUOTE=SivasSpor.Com;561637][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg[/IMG]

[B]Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi[/B]

Bu çatlak sesleri kesmenin en iyi ve tek yolu başarılı sonuçlar almaktır. Sivasspor defansında Hayrettin, Yasin Çakmak ve Uğur Kavuk varken nasıl başarılı sonuç alacak bunuda ayrıca merak ediyorum!...[/QUOTE]

yazının bu kısmı gerçekten çok doğru bu kısma katılıyorum

kızılova 15.09.2009 09:40

denizli maçını kazanıp bu sefer biz zil takıp oynayacağız.
sivasspora başarılar dilerim.

kocakss58 15.09.2009 10:04

kesinlikle hayrettinin yerine ferhat,yasinin yerine mbambe,uğurun yerine de kadir oynatılmalı.yoksa yine aynı tas,aynı hamam olur.evlere şenlik goller yemeye,üzülmeye devam ederiz.

babapiton 15.09.2009 11:56

Hayrettinin yerine Ferhat alsa ne olur bi maç sonuçta kaybediyoz yine bi denesin 90 dk olmaz hayroyla bu iş

babapiton 15.09.2009 11:59

[CENTER]Akın
Murat Sedat Mbemba Ferhat

Musa Sezer ibrahim D. Erman

Zita

İbrahim Şahin[/CENTER]

İdeal Kadro Bu bence...

sivasdergi 15.09.2009 12:15

İnternet sitesindeki yorumlarda bizim taraftarımızın da payı var maalesef. Nasıl antipatik olduk sorusunun en büyük cevabı kibirlenmektir kanımca. Her tarafta beşinci büyüğüz falan gibi laflar büyüklük gösterileri taraftarımıza yakışmadı. Bizi biz yapan mütevazi olmaktı. Devam ettiremedik.

Ayşegül 15.09.2009 13:11

bende hangi siteye girsem Sivas'a laila mı açıldı...yok 8 yemedin 5 yedin
yok 5iva5 gibi yorumlar görüyorum ve Bülent Uygun'a o kadar kızıyorumki...alay konusu yaptı bizi

kongre 58 15.09.2009 13:14

abdullah abinin gördügünü biz taraftarda sivaslilarda görüyor.defanasi yani .yönetim göremiyormu dökülüyorlar resmen.

Besyo_cu 15.09.2009 13:21

[B]Sedat'ı niye kimse konuşmuyor Yasin'den daha verimsiz hiç bir faydası yok. Sedat defanstaki tüm dengeleri alt üst ediyor buna bir çare bulmak lazım.

Yasin yeni geldi ve gecen sezon fb de çok az maça çıktı oynuya oynuya alışacak biraz daha zaman lazım göreceksiniz Yasin çok iyi oyuncu olacak ama aynı iyi niyetim Sedat'a karşı yok Ankaragücünden gönderildiği zaman ki kazma futbolunu oynuyor.

Bu arada Hayret ne olduda taraftarı kötülemeyi bırakıp başka alanlarda da yorum yapabildiniz.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:45.